Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kampanya için afiş tasarımı

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlarınızı bekliyorum... tesekkürler...

etkindavetiyereklam2.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu afiş değilde el ilanı gibi olmuş.Afiş tasarımında temel hedef mümkün olduğunca en az öğe ve açıklayıcı metin kullanarak verilmek istenen mesajı hedef kitleye vermektir.
Çok kalabalık duruyor çalışmanız.

Ayrıca çalışmalarınızı çok büyük yüklediğinizden çok geç açılıyor.
Emeğinize sağlık.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
nihat bey. vallahi bende cok hizli aciliyor. 1.7 mb. kücük die düsündüydüm neyse kücültürüm. bide abi müsterilere afiste metnin az olmasi gerektigine ikna edebilsem o dedigini yapicam ama olmuyo işte. e konu para kazanmak olunca sanattan taviz vermek zorunluluk oluyor işte. zaten broşürdü normalde de aynisini afişe cevir dediler.. sonuc bu işte. :(

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
nihat bey. vallahi bende cok hizli aciliyor. 1.7 mb. kücük die düsündüydüm neyse kücültürüm. bide abi müsterilere afiste metnin az olmasi gerektigine ikna edebilsem o dedigini yapicam ama olmuyo işte. e konu para kazanmak olunca sanattan taviz vermek zorunluluk oluyor işte. zaten broşürdü normalde de aynisini afişe cevir dediler.. sonuc bu işte. :(

Bahsettiğiniz sorunlu müşteri herkesin karşısına çıkabiliyor.Buna bir itirazım yok.Çünkü bende bazen karşılaşıyorum bu tip müşterilerle.

O zaman buna broşür veya el ilanı çalışması diyecez.Afiş değil. :smile:

Ayrıca çalışmanızın boyutları 35x50 ki bu da geç açılması için yeterli bir sebep ;)

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
sende haklısın para dert ama müşteri seni fazlasıyla yönlendiriyorsa genelde rest çekerim sen yap ozaman şeklinde ama sen gidip bu şekilde davranma hadı ellerıne sağlık kolay gelsın

erxomiger

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akademihacamat.com
Bu afiş değilde el ilanı gibi olmuş.Afiş tasarımında temel hedef mümkün olduğunca en az öğe ve açıklayıcı metin kullanarak verilmek istenen mesajı hedef kitleye vermektir.
Çok kalabalık duruyor çalışmanız.

Ayrıca çalışmalarınızı çok büyük yüklediğinizden çok geç açılıyor.
Emeğinize sağlık.

bu açıklama bana ilham oldu :)

ferido

🌱Yeni Üye🌱
söz konusu müşteri olunca değinmeden edemeyeceğim. bana tabela yapmamı isteyen bir müşterim üç firma adı verip yazmamı istedi ama tabelada iki tane olacak hangisini çıkartayım tabeladan deyince hayır çıkama hiç birini, iki tane olsun demişti. aklımdan iki firmayı ortak etmek birleştirmek fikri bile geçti:) en sonunda olan oldu başlarım parasına deyip bana işi telefonda anlatan müşteriye cevap bile vermeden telefonu fırlatmak olmuştu çare.sonra ortağım ikna etmişti müşteriyi. ha birde unutmadan firmalardan biri sarı zemin üzerine beyaz yaz olarak isteniyordu, belirginleştirici kontr veya gölgede istemiyordu iş çıkınca da yaw nasıl iş yapıyorsunuz okunmuyor bu demişti:) hala o müşteriyle iş yapmaktayız problemli bir evlilik gibi:)

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
demek 500 adet ve üzeri siparişlerde baskı üçretide yok :) ne olacak bu matbaacıların hali :D

serbay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
davetiyedeki v harfini daha belirgin yapmak için, kalbe gölge verebilirsiniz bence.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
katılıyorum, bu bildiğin boyutları büyütülmüş el ilanı olmuş, siz bunu afiş yaptıktan sonra, müşteriye, "abi en güzel sonuç el ilanından geliyomuş" diyerek, doğru mecraya yöneltin bence. biraz daraltarak insert olarak da ayrıca basabilirsiniz.

bi nevi çocuk avutması gibi, pembe yalanlı müşteri memnuniyeti :)

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu şekilde çok fazla yazı, slogan ve bilgi isteyen müşterilerime genel olarak kullandığım cümle " Tasarımında karmaşa olur. İstediğiniz etkiyi yakalayamazsınız " olur. Israr ederse (Şuraya şöyle bir resim koysak ! şeklinde) " Yo yo hoş olmaz. Absürt kaçar. " şeklinde kesin ifadeler kullanırım. Birazda " Kurumsal ve modern bir imaj istiyorsanız........." diye devam ettim mi ? Müşteriyi doğru tasarıma kanalize etmiş olurum. Yinede ısrar eden olursa söylene söylene çalışmayı yaparım . (Kendi işyerim olsa kapıdan içeri alınmayacak müşterilerim var). :D Acizane tavsiyelerim bunlar. İyi çalışmalar...

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşların yorumu gibi gerçekten el ilanı gibi olmuş ne kadar çok detay var biraz daha sadeleştirin fontları daha estetik seçin düğünü çağrıştırmadı bana gerçekten.
Emeğinize sağlık