Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karel-iş inşaat şirketi logo çalışması

abbascoo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mailci.net
Kardeşim, dilara tepkisi ile senin savundugun konu farklı konular. Dilara hanım olayın maddi açısına bakıyor sen ise olayın prestij açısına bakıyorsun. Ve ben o logoyo yaptıran arkadasıma kötülük yapmadım merak etme. Ben metal tornacı ustası olup da logo yapmaya kalkışsa idim deiklerine katılırdım ama, ben programcı we webmaster im ve haliyle de kayda değer tasarım bilgisine sahibim.​
Ve ben sonuca bakarım:
SONUÇ: Logoyu ve katalog tarasımını yaptım. İşi yaptıran arkadaşım begendi, Kataloglar basıldı, logo katalog ve matbuu evrak ve broşürler üzerine uygulanmaya başlandı.

MUTLU SON

Sayın abbascoo;

Dilara Hanım tepkisini sert bir şekilde dile getirmiş,haklıyken haksız duruma düşmüş...Haklılık payını da müsade ederseniz şöyle açıklılayım;

Sizin arkadaşınız sizden bir logo tasarlamanızı rica etmiş, ki bu sizin mesleğinz değil anladığım kadarıyla, sizde arkadaşınızı kırmayıp, iyilik yapmak niyetiyle (ki kesinlikle iyilik yapmıyorsunuz) bir çalışma hazırlamışsınız...

Arkadaşınıza kötülük yaptığınızı savunmak durumundayım, ki bu yazacaklarımdan sonra sizde aynı fikirde olacaksınız.

Arkadaşınıza "profesyonel yardım almalısın, ben bu işi bilmiyorum,bilen birine gidebilirsin" demeniz ile "nedemek kardeşim, gel hemen tasarlayalım bir logo" demek arsındaki farktan bahsetmeme gerek yoktur umarım.Siz bu işin nekadar zor ve emek gerektirdiğini biliyor iseniz bunu arkadaşınızada anlatmalısınız ki bu iş layığıyla yapılsın...Sizin logo tasarlamaya çalışmanız benim hakkımı engellemez, Dilara Hanım'ın hakkınıda engellemez ,bu logo tasarımına saplanan bir bıçak darbesidir. (ki yüzlerce bıçak darbesi yüzüden sendeliyor logo piyasası.)

Toplumdaki her bireyin kendi sorumlulukları vardır.Arkadaşınıza progfesyonel yardım almasını öğütlemeniz bu sorumluluğa dahildir.

Özetle demek istediğim şu, ortada bir hak yeme olgusundan çok , işe bilinçli yada bilinçsiz yapılan bir saygısızlık vardır.

"Ben tıptan hiç anlamıyorken bir ameliyat yaparsam adı cinayet olur,siz grafik tasarımdan anlamıyorken logo tasarlamaya kalkarsanız adı ne olur?" Belkide kendinize sormanız gereken soru budur...

Umarım yanlış anlaşılmam...
Saygılar...

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birinci logo güzel ikinci logo iyi değil ve rekler çok kötü olmuş bence emeğine sağlık

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renklerin haricinde güzel çalışma olmuş

|akfbrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışma güzel elinize sağlık. 2. çalışmada renkleri değiştirirseniz daha güzel olur. Kolay gelsin.