Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karışık çalışmalarım

yasin24

🌱Yeni Üye🌱
tebrikler söylücek tek laf yok .....10...numara olmuş..:):)ellerinew sağlık çok başarılısın....

esra_h

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
süper çalışmlar ellerine sağlık

tozko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mukemmel,elınıze sağlık

ömer pala

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotoğraf makinası flaş patlatıyor. bunlar aslından çok şey kaybetmiş. bir de tarayıcıda denemeni tavsiye ederim

shera_

🌱Yeni Üye🌱
cam etkisini cok iyi vermissiniz vazoda..bıraz asimetri var..ama ynede elınıze saglık

seydali

🌱Yeni Üye🌱
sevgili penelophi,çalışmalarınızı foruma koyduğunuza göre eleştiriye açmışsınız.yardımcı olabilir umuduyla ..perspektif hatalarınız olduğunu düşünüyorum.ikinci resimde objelere baktığımda yatay olarak sanki farklı düzlemlerde oturuyorlar.ibrik boyun çizgileriyle,sol ön ve arkadaki bakraçlara dikkat ederseniz görebilirsiniz.üçüncü resminiz oldukça hoş bir çalışma ancak ayakkabı gölgelerine bakıldığında,iki ayakkabıya gelen ışığın farklı yönlerden ele aldığınızı farkettim.ev duvarına yaptığınız çalışmada sağdan iki sandal,arkadaki bisiklet,evin pencerelerinde perspektif hataları aslında oldukça emek harcadığınız eserinize amatör bir hava veriyor.sandal resimleri gerçekten oldukça zor çalışmalar,hatalar olabiliyor doğal olarak..etütlerinizden havan ve tokmağı çalışmanız sanıyorum perspektif açısından oldukça aceleye gelmiş olmalı.havanın ayakta durması bile zor.cam objenin kulbunun,çizdiğiniz biçimde olması mümkün değil.arko kapağı meselesi başkalarının da dikkatini çekmiş.siz de fark etmişsinizdir.belirttiğim gibi,foruma koyduğunuz için eleştiriye açtığınızı düşünerek yazdım.hatam varsa kusuruma bakmayın.başarılar dilerim.

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mükemmel çalışmalar ellerinize sağlık

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmalarınız harika
Tebrikler.

ÖZDEMİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmaları Güzel Olmuş Ellerine Saglık
Arkadaşlar Merak Ediyo Hangi Liseden Mezunsun

ZEYNEPBEGUM

🌱Yeni Üye🌱
Calışmaların Cok Güzel Serigrafi Baskın Cok Hoşuma Gitti Ellerine Saglık

mutlusima

🌱Yeni Üye🌱
çalışmaların herbir tanesi güzel....emeğiniz için tşkrler....devamıda gelir inş:)

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
pardon birşey sorabilirmiyim hocanız kim?

penelophi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tokat güzel sanatlar lisesi mezunuyum .. şimdi üniversitede eğitim görüyorum üçüncü senem .. cahit gülden hocam ..daha bi sürü hocam oldu ama bu yeterli sanırım.