sevgili penelophi,çalışmalarınızı foruma koyduğunuza göre eleştiriye açmışsınız.yardımcı olabilir umuduyla ..perspektif hatalarınız olduğunu düşünüyorum.ikinci resimde objelere baktığımda yatay olarak sanki farklı düzlemlerde oturuyorlar.ibrik boyun çizgileriyle,sol ön ve arkadaki bakraçlara dikkat ederseniz görebilirsiniz.üçüncü resminiz oldukça hoş bir çalışma ancak ayakkabı gölgelerine bakıldığında,iki ayakkabıya gelen ışığın farklı yönlerden ele aldığınızı farkettim.ev duvarına yaptığınız çalışmada sağdan iki sandal,arkadaki bisiklet,evin pencerelerinde perspektif hataları aslında oldukça emek harcadığınız eserinize amatör bir hava veriyor.sandal resimleri gerçekten oldukça zor çalışmalar,hatalar olabiliyor doğal olarak..etütlerinizden havan ve tokmağı çalışmanız sanıyorum perspektif açısından oldukça aceleye gelmiş olmalı.havanın ayakta durması bile zor.cam objenin kulbunun,çizdiğiniz biçimde olması mümkün değil.arko kapağı meselesi başkalarının da dikkatini çekmiş.siz de fark etmişsinizdir.belirttiğim gibi,foruma koyduğunuz için eleştiriye açtığınızı düşünerek yazdım.hatam varsa kusuruma bakmayın.başarılar dilerim.