işte benim tarzım sade şık dikkat çekici çok iyi emeğine sağlık :) Çok Teşekkür Ederim . :)
Murtyc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Haz 2008 Mesajlar 102 Tepkime puanı 2 7 May 2010 #21 grafiker nuray' Alıntı: işte benim tarzım sade şık dikkat çekici çok iyi emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür Ederim .
grafiker nuray' Alıntı: işte benim tarzım sade şık dikkat çekici çok iyi emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür Ederim .
N.design 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Mar 2010 Mesajlar 451 Tepkime puanı 29 Web sitesi www.stropiyerci.com 7 May 2010 #22 Murtyc' Alıntı: Espirili yaklaştığım belli bidaha belirtmeme gerek yok dimi Genişletmek için tıkla ... bu kadar agresif olmana da gerek yok dimi bir alttaki satırdada"güzel olmuş ellerine sağlık" demişiz ama ne okumak istiyorsanız onu görüyorsunuz :S
Murtyc' Alıntı: Espirili yaklaştığım belli bidaha belirtmeme gerek yok dimi Genişletmek için tıkla ... bu kadar agresif olmana da gerek yok dimi bir alttaki satırdada"güzel olmuş ellerine sağlık" demişiz ama ne okumak istiyorsanız onu görüyorsunuz :S
A ahmetbarin 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 684 Tepkime puanı 18 7 May 2010 #23 Emeğinize sağlık hoş çalışma. bu daha ilk ben tırmandım. ahmetbarin
Murtyc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Haz 2008 Mesajlar 102 Tepkime puanı 2 7 May 2010 #24 ahmetbarin' Alıntı: Emeğinize sağlık hoş çalışma. bu daha ilk ben tırmandım. ahmetbarin Genişletmek için tıkla ... Teşşekür Ederim. Saolun.
ahmetbarin' Alıntı: Emeğinize sağlık hoş çalışma. bu daha ilk ben tırmandım. ahmetbarin Genişletmek için tıkla ... Teşşekür Ederim. Saolun.