Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendi ajansım için hazırladığım logo tasarımım PR Ajans

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende renklerle alakalı bişeyler dicektim ama alınması gereken mesajları aldığını düşünüyorsanız eyvallah :)

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Allah o ajansın yardımcısı olsun :)

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk sorununu düzeltip buraya yüklemelisin yoksa çok acımasız eleştirilere maruz kalacaksın.

agca58

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sanatx.com
arkadaşım sonuçta emek harcayıp yapmışsın ama günümüzde bu tip basit logolar artık kullanılmıyor..çok sade ve basit..web 2.0 tarzında olsa biraz daha şık durur ama logon bir ajans için çok kötü

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
ajansım ıcın hazırladım dıyorsun ama sen bu calısmalarla o ajansı kapatmalısın yada daha cok ekmek yemen gereklı .

macx

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım çok güzel ama renk kötü bu logoyu bi kare tabelada 3b gümüş olarak görsem mükemmel derim açıkcası
Bazen logonun cafcaflı olması bişi değiştirmez. Sadelik ön plandaysa gerisi önemli olmuyor.

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
?lk baslarda super cal?smalar c?kmayab?l?r fakat b?r ajans ?c?n bence bu tarz logo h?c ?y? deg?l daha farkl? pencereler acmal? beyn?m?zden ve o pencerelerden yurumel? ....

h@yt@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkese iyi veya kötü,yapıcı veya yıkıcı eleştirisinden dolayı teşekkür ediyorum söylemek istediğim tek şey eleştiri yapacaklar ama gerçekten bilgili ve görgülü arkadaşlarım çalışmalarımı yerden yere vurabilirler onlara boynum kıldan ince ama park yeri gibi eğlence arayanlar yorum yapmasın onlardan ricam.herkese kolay gelsin