Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi işyerimzde iç mekana yeni yaptım :)

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorum yapan tüm arkadaslara tekrardan teşekkür ediyorum, birazdan olta atan adamın sahibiyle konusacağım...ve umarım beni kırmayacaktır...buda görselin son halidir...

my.php

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten bende begendim gayet hoş ve etkileyici olmuş ellerine saglik.evet yazi karakterleri güzel ve rahatlatici piskolojik olarakta etkiliyor insani tbrklerrr..

Teşekkürler, aynen katılıyorum sana :)

duvarsoltarafvx6.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Su resmi çok güzel öncelikle :smile:
Balıkçının altındaki zemini gri olarak kullanmasaydın diyorum, çünkü balıkçı da gri tonlarında ve alanın içindeki logoda da gri renk var, hafif yeşile çalan bir gri belki de kahverengi gibi bir renk olabilir.
İşinizi şansa bırakmayın yazısının rengi de daha dikkat çeken bir renk olmalı derim...
Arka alan da bembeyaz kalmış, ufak ayrıntılar belki ekleyebilirsin.

Kolay gelsin :wink:

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Balıkçı gri tonlarında diğil altındaki gri tonlar ve yazılardaki gri renk bizim kurumsal rengimiz, arka planada bisiy koymak istemedik çünki yazıyı kapatmasını istemiyoruz, işin renkli cıvıl cıvıl olması amacımız digil, sadece kısa ve öz bi anlatım gerçeklestirmekti, ama arka plan için bir iki martı görseli koyabilirim, bi deneyip görelim...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında vermek istediği mesajı verebilen bir çalışma..ama ben balıkçıdaki soru işaretlerine ve misinanın düz olarak www.. ye bağlanmamış olmasına taktım diyebilirim:))
yani neden niçin harici tebrik ederim iyi çalışma..

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında vermek istediği mesajı verebilen bir çalışma..ama ben balıkçıdaki soru işaretlerine ve misinanın düz olarak www.. ye bağlanmamış olmasına taktım diyebilirim:))
yani neden niçin harici tebrik ederim iyi çalışma..

www. bi balık olarak düsündük, ve balıkçıdaki soru isaretleri acaba ne çıkacak ? bu tüm balık tutanlarda vardır diğilmi ?

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
fikir süper hocam
fikrine sağlık
çok beğendim valla

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma ama arka zemin beyaz olduğu için sayfa kıvırma efekti çok güzel durmamış bence

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
arka zemine bisiyler uyduracağım en fazla 2-3 martı bakalım ne olacak

DuYGuSaL

🌱Yeni Üye🌱
grafikten pek anlamam ama yavas yavas ogrenicem bende buyuzden buradayim:)

bence hos gorunuyor...

emeginize saglik..

merve_39

🌱Yeni Üye🌱
Bence gayet güzel ve sade olmuş...Emeğinize sağlık..

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarılı bir çalışma

Teşekkürler, son halini ve baska bi tane posteri koyuyorum, slogan ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum, slogan patronuma aittir yine :) güzel bisiy bulursak değistireceğiz, malum firma ofset üzerine

poster2uf7.jpg

my.php

a1kl5.jpg

bide bu var

yenivn5.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çok başarılı tebrikler...sabırsızlıkla beklediğim bi çalışmaydı...:):):) martıları koyman derinlik katmış...duru ve beni rahatlatan bi çalışma...

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok başarılı tebrikler...sabırsızlıkla beklediğim bi çalışmaydı...:):):) martıları koyman derinlik katmış...duru ve beni rahatlatan bi çalışma...

Teşekkür ederim çok sağol, bana martılar biraz fazla geldi ne dersiniz ? birde sevdiğim bi arkadaşım boğaz görüntüsünü dene dedi bide onu yapalım bakalım nasıl duracak...