Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kesim Makinesi Yardım

protes_to

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Roland cx -500 Camm1-pro makinemiz var. Yazı keserken yuvarlak olan harflerde kırıklıklar meydana geliyor. Mesela 1 tane "O" Harfi kestiğimde sorun yaratmıyor. Ama 100 yada 200 tane "O" harfi kestirdiğim de yarıdan sonra yada sonlara doğru tam emin değilim kırıklıklar oluşmaya başlıyor. Makine tahmini 5-6 senelik, değişik parçası yok acaba bıçak tutucu dan kaynaklanıyor olabilir mi? Birde kesim bittikten sonra "Err 2: Wrong number of prameters" hatası veriyor bunun sebebi ne olabilir. Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeşim kesimin üzerindeki lastiğini kontrol et.

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gönderdiğin dosya uzantısı nedir eps mi ai. mi ?

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arcut program var ise eps kaydedip dene bildiğimden değil öneri olarak sunuyorum sana. Daha önce bu tür sorunla karşılaştığımda halıyı değiştirmek yeterli olduğu söyleniyordu. birde kağıt kaymasından da yapabılır dıye dusunuyorum.

protes_to

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tekerleri yeni değiştirdim tekerlerle temas eden tırtıklı silindiride iyice temizledim aralarında pislikleri falan halıda yeni ama bir türlü çözemedim olayı 1 prizde 17 tane fiş var onlardan biride ploterın fişi acaba onlardan olabilir mi diyecem sadece düşünce, eskiden beri o kadar var sadece belki 2-3 tane yeni eklemişimdir bilgisayar bağlantı kablosunu yeniledim aklıma gelen herşeyi yaptım acaba ploterdan menü lerlemi oynadım diyecem onlada alakası olacagını tahmın etmıyorum valla kestıgım yazıları bır sekılde musterıye verıyorum anlamıyorlar ama benim bir üretici olarak bu durum hiç hoşuma gitmiyor yaptıgım işten zevk almıyorum yanı valla önerilerinizi bekliyorum yine arkadaşlar

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Önerim şudur ya kesim makinasının kafasını değiştirin yada yeni bir makina alın ...

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sayın protes_to protesto etmezsen sorunun cevabını vereyim.kendi sorunun cevabını kendin yazmışsın zaten.error2 wrong number of parameters.parametre hatası.bir adedi düzgün kesen plotter 100 adette sorun çıkarıyorsa kabahati kendinde ara,kati surette plotterinde hata arıza yok.Plotter yazıları nokta sayısına göre keser,nokta sayısı çoğaldıkça hata verme oranıda o nisbette artar.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
tekerleri yeni değiştirdim tekerlerle temas eden tırtıklı silindiride iyice temizledim aralarında pislikleri falan halıda yeni ama bir türlü çözemedim olayı 1 prizde 17 tane fiş var onlardan biride ploterın fişi acaba onlardan olabilir mi diyecem sadece düşünce, eskiden beri o kadar var sadece belki 2-3 tane yeni eklemişimdir bilgisayar bağlantı kablosunu yeniledim aklıma gelen herşeyi yaptım acaba ploterdan menü lerlemi oynadım diyecem onlada alakası olacagını tahmın etmıyorum valla kestıgım yazıları bır sekılde musterıye verıyorum anlamıyorlar ama benim bir üretici olarak bu durum hiç hoşuma gitmiyor yaptıgım işten zevk almıyorum yanı valla önerilerinizi bekliyorum yine arkadaşlar

Roland makinelerin servis desteğini Alfanorm firması vermektedir...
Firma olarak sadece kendi sattığımız makinelere hizmet veriyoruz.
Fakat makinenin genel ithalatçısından bir destek alamaz iseniz size yardım edebiliriz..
(17 Ekim 2012 tarihinde firmamızdan Volkan bey ile görüştünüz, Sizi ALFANORM firmasına yönlendirdik.Bu yönlendirmeden önce bıçak tutucusuna bakmanızı söylemiştik.)

Kolay Gelsin...
İstanbul Reklam Ürünleri.

protes_to

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Erkan Bey buraya konuyu açma sebebim beni birilerinin yönlendirmesi değil tabi ki alfanorm istanbulda olan reklamcı olarak tabi ki biliyorum. Yeri bize çok uzak ve işlerin yoğunluğu sebebiyle önce buradan bilgi sahibi arkadaşların yardımıyla kendim çözmeye çalışıyorum. mesajımda belirtiğim gibi yazı kesebiliyorum yani bir şekilde idare ediyorum musait bir zamanımda en son çare tabi ki alfanormla görüşeceğim bu yönlendirmeden önce bıçak tutucunuza bakmanızı söylemiştik demişssiniz teknik servis elemanı olmadığım için sadece bıçak tutucuya sizin dediğiniz gibi bakıyorum o kadar. Yönlendirmenizden dolayıda ayrıca teşekkür ederim

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
* Bıçak tutucuya bakın derken, o parçanın bozuk olma ihtimalini size anlatmak istemiştim.
* Bazı arkadaşlarımız Roland, yada benzeri makinelerin ithalatçılarını bilmiyor olabilir.

Not: Kafa hareket sisteminde boşluk olabilir. Ayarları karıştırdım diye kuşkun varsa makineyi fabrika ayarlarına döndürebilirsin.

Fakat belirttiğiniz üzere teknik servis elemanı olmadığınız için bu işlemleri servisine yaptırabilirsiniz..

Sevgiler Saygılar.

protes_to

🏅Acemi Tasarımcı🏅
* Bıçak tutucuya bakın derken, o parçanın bozuk olma ihtimalini size anlatmak istemiştim.
* Bazı arkadaşlarımız Roland, yada benzeri makinelerin ithalatçılarını bilmiyor olabilir.

Not: Kafa hareket sisteminde boşluk olabilir. Ayarları karıştırdım diye kuşkun varsa makineyi fabrika ayarlarına döndürebilirsin.

Fakat belirttiğiniz üzere teknik servis elemanı olmadığınız için bu işlemleri servisine yaptırabilirsiniz..

Sevgiler Saygılar.

Verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim Erkan Bey, ayrıca satmadığımız makinelere teknik servis desteği vermiyoruz demiştiniz. Biz 15 senelik reklam malzemelerini istanbul reklamdan temin ettiğimiz için, ufakta olsa bir samimiyetimiz olduğunu düşünerek aramıştım. Ama bu sizin çalışma prensibiniz olduğu için anlayışla karşılamak gerekir tabi ki, tekrardan teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

cengavermert

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,
Roland Avrupa yakası servisiyim.Er2 hatasını genelde haberleşmeden dolayı yapar,tırtıklı kesim ise kesim halısı,bıçak ve bıçak yuvasını kontrol etmenizde fayda var.Telefonumu yazı ile yazacağım.sıfırbeşyüzotuzüç ikiyüzyetmişbeş otuzbir otuziki den ararsanız yardımcı olabilirim.