Yunus PARLAR
👑Efsanevi Grafiker👑
ya ben burayta bir yazı yazmıştım tam 2 sayfa sayılır gitmemiş ama üşenmiyorum yeniden yazıyorum burda yapılan tartışma hiç bir amaca yatakjlık etmediği gibi eleştri adı altında yapılmışm bir yorum yada tartışma değildir anladığım kadarı ile sayın kazak en baştaki yumuşak tavrınızı bırakıp yorumlar boyunca git gider uslubunuzu sertleştimişsiniz sizde dişğer arkadaşlarım burası bir mahkeme salonuna dönmüş o ban böle dedi şu öle dedi yani bu yapılanlar aban ilkokulda yaptığımzı tartışmaları çağrıştırıyo benim babam senin babanı döver gibi sayın kazak şimdi size bir sorum olucak
eleştri nedir
Eleştri doğru olanı kalıba sokup hiç bir amaç yada hiç bir düşmnmnalık gütmeksizin doğru olanı çıkarmaktır . sizce nedir?
sayın yunus eleştrilmek güzel birşreydir size değer verilidğini gösteririr eğer bir eleştride saldırı gördü iseniz kedinizi hiç savunmayınız çünkü camiyi çala kılıfıını hazırlamıştır ki zaten amacıda sizi kışkırtmaktır butür eleştrilerin yazdıklarınız karşı ne cevap vereceğinizi bildiği için cevabı önceden hazırdır ve size tavsiyem butür durumlarda üç maymun olunuz
Sevgi ve saygılarımla
Cenker
Başarılarının devamını dilerim Güzel hoş bir çalışma aslında bu konuya ilk yazdığım yorum gibi geçicektim ama daynamadım.
Bundan sonra dedigin gibi yapacağım arkadaşım. Güzel yorumun ve dokunaklı yaklaşımından ötürü teşekür ederim.
o zaman şişenin içinden kırmızı şarap dökseymiş o da yaratıcılık olcakmış yani... ben bunu yaptıran müşteri olsam beğenmezdim. sizce nasılki başarılı olmuşsa bencede ilginç olmuş. fikirleri yorumlamayalım, fikirlere saygı duyalım. herkesin düşüncesi farklı olabilir.
Fakat ortada bir tezatlık var. Değişik fikirlere saygı duyulmalı diyen siz, "öyle hortum gibi bir şişe ilk defa gördüm.. ilginç..." diye bir yorum yapıyorsunuz. Bence ilginçlik burada. Bu çalışma hakkında on u geçik açıklama yaptım. Bunları okumadan bu şekilde bir yorum yapmak sanırım yazmak için yazmak kavramına giriyor. Saygılar.
Rüzgar ALPASLAN;357551' Alıntı:tasarım dediğimiz şey yaratıcılıktır ve kişinin hayal gucune bağlıdır yunusta bu şekilde hayal etmiş ve yapmış bence farklı ve güzel bi çalışma aynı şişelerden sıkılmış olsa gerek insanlar artık daha da cezbedici şekiller yaratmak gerekir diye düşünüyorum yunusta bunu başarmış bence hemde fazlasıyla
İnsanların kafasındaki rakı kültürü o kadar saplantı haline gelmiş ki, bu çalışmayı yaptıktan sonra hevesim acayip söndü. Neyse bu konu hakkında fazla konuşmayacağım. Teşekkürler Rüzgar.
Yunus'um içindeki şevk çalışma azmin kırlmasın.Bildiğin doğru kulvardan dışarı çıkma dostum.
Çalışmanda anlatılmak isteneni, yeterince açık ve net bir şekilde vurgulamışsın.
Başarılarının devamını dilerim. Kolay gelsin
Tugi hocam yorumun adına teşekkür ederim fakat yeterinci başarılı olamadım sanırım ki hala şişeye hortum gibi diyenler çıkıyor.