Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kişisel Logo Denemem

djyusuf52

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya-logo-copy.jpg

Benzer konular

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
AKDENİZ in İ sinin noktası yok...Bence daha iyi bir çalışma yapabilirsin ;)

tarcnlikurabiye

🌱Yeni Üye🌱
i nin noktasının olmaması dışında bakınca ne anlatmak istediğini ben pek anlayamıyoruz daha sadeleştirebilirsin

abdullaherbey

🌱Yeni Üye🌱
çok saçma, hiç bu işe başlama derim, sırf bunu sölemek için foruma üye oldum :)

• Beğen
Tepkiler: Nur

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz karmaşık ve renksiz
uğraş derim

3Dreamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence sen normal hayatına devam et logo falan ugrasma

exselans53

🌱Yeni Üye🌱
bence o kadar da kotu olmadı bnm dusuncemle braz daha calısırsan ndn olmsasın

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yani hiç sorun yokta tek sorun i'nin noktası mı ? :)

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Şu foruma üye olduğumdan beri bir sürü bu işin eksperi olmuş üye zırvası gördüm yemin ediyorum " abdullaherbey " şu tip gibi adamların yorumlarını okudukça bu siteye giresim gelmiyor neden çünkü yönetimin bu tarz yorumları bu insanların niyetlerini ciddi olarak elden geçirmesi gerekli bu çalışmayı yollayan kişinin niyetinin ciddi olup olmadığını bilmiyorum bir tasarım yapmış bir şeyler denemiş ve sizlerin açtığı " Deneme Çalışmalar" altında paylaşmış bir insanı yolun başında üzmek çok yakışıyor sizler gibi tiplere bu adam 2 sene sonra işleri layığı ile başladığında eminim ki içinden çok okkalı bir küfür geçirecektir sizlere.

Hepiniz tasarım üstadlarısınız çünkü değil mi ?

3Dreamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ahmet kardes cok gzel konusmussun ben aynen söyledigin gibi oldum meslek lisesine giderken bu siteye üye oldum bişeyler kapmak ögrenmk icin 3dmax le falan ugrastım beceremesemde bişeyler koydum ama hevesimi kursagımda bıraktılar aslında kendi kendime düsndüm haklıydılarda!!! simdi grafik tasarım bölümü okuyorum aradan tamda 2 sene gecti dedim eski üyelik sifremi deneyim baktım girdi eski konulara bakıp üzüldüm ama coğu calısmaya kı.... gülüyorum simdi ha demiyorumki cok iyiyim üstadım.simdi tek üzüldügüm konu photoshop kullanan herkesin grafik tasarımcı olup cıkması anlıyonmu photosopla corelle olan bişi degil bu onlarda var icinde ama bu benim düsüncem yazdıgın olayın birebir örnegi benım. Yusuf kardesimizin halindende en iyi ben anladıgımı düsünüyorum ama beni nasıl ezdiler hırs yaptıysam oda yorumları o yönde algılasın da cok calıssın olabiir yani...

ilkkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim ilk çalışmalarımda böyleydi.. Ama Hala bilmediğim çok şey var.. Biraz logoları araştırmanı öneririm..

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
olumsuz yorum yapanları anlamaktan ziyade algılayamıyorum.. burda insanlar "ilk çalışmam" başlığı altında 1 aylık çalışma gerektirecek çalışmalar yaptıklarını öne sürüyorlar ve herkes takdir ediyor ama bu adam cidden ilk kez yapmış belli ve olumsuz yorumlarla soğutmaya çalışıyorlar :) enteresan insan kümesi :) ahaha

3Dreamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olumsuz yorum yapanları anlamaktan ziyade algılayamıyorum.. burda insanlar "ilk çalışmam" başlığı altında 1 aylık çalışma gerektirecek çalışmalar yaptıklarını öne sürüyorlar ve herkes takdir ediyor ama bu adam cidden ilk kez yapmış belli ve olumsuz yorumlarla soğutmaya çalışıyorlar :) enteresan insan kümesi :) ahaha
ehheee nasılda farkettin :)))))

Son düzenleme:

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
bu acayip yorum yapan insanlar için diyorum:
Sizde yeni bir işe başladığınızda umarım herkesten yorumunuz gibi görüşler alırsıız.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şu foruma üye olduğumdan beri bir sürü bu işin eksperi olmuş üye zırvası gördüm yemin ediyorum " abdullaherbey " şu tip gibi adamların yorumlarını okudukça bu siteye giresim gelmiyor neden çünkü yönetimin bu tarz yorumları bu insanların niyetlerini ciddi olarak elden geçirmesi gerekli bu çalışmayı yollayan kişinin niyetinin ciddi olup olmadığını bilmiyorum bir tasarım yapmış bir şeyler denemiş ve sizlerin açtığı " Deneme Çalışmalar" altında paylaşmış bir insanı yolun başında üzmek çok yakışıyor sizler gibi tiplere bu adam 2 sene sonra işleri layığı ile başladığında eminim ki içinden çok okkalı bir küfür geçirecektir sizlere.

ellerin dert görmesin.... yermek kolay bizim için...

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Bi laf var bilmem bilir msiniz ?
Delinin biri bi kuyuya taş atmış 50 akıllı çıkaramamış..
Her photoshop'u açan iki tane yazı yazıp onunda içine limon sıkıp ben grafikerim diye buraya çalışma ekliyorsa burada bir anormallik var demektir..
Herkes yeni başladığında amatördür, bizde olduk ama asla beğenmediğim çalışmayı
birilerine gösterme çabasında olmadım.. Amatör olup profesyonelmiş gibi tavır almak ne kadar doğru siz söyleyin ?

Girmek istemiyorsanız girmeyin sizi kimse zorlamıyor bu siteye girmek için..
Evet biz tasarım üstadlarıyız.. Siz ??

Mehmettan

🌱Yeni Üye🌱
Hocam bence saadece font kullanarak daha uygun görseller elde edebilirsin. Ama buna logo demeyelim bence bütünlüğe dikkat etmeni tavsiye ederim.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bi laf var bilmem bilir msiniz ?
Delinin biri bi kuyuya taş atmış 50 akıllı çıkaramamış..
Her photoshop'u açan iki tane yazı yazıp onunda içine limon sıkıp ben grafikerim diye buraya çalışma ekliyorsa burada bir anormallik var demektir..
Herkes yeni başladığında amatördür, bizde olduk ama asla beğenmediğim çalışmayı
birilerine gösterme çabasında olmadım.. Amatör olup profesyonelmiş gibi tavır almak ne kadar doğru siz söyleyin ?

Girmek istemiyorsanız girmeyin sizi kimse zorlamıyor bu siteye girmek için..
Evet biz tasarım üstadlarıyız.. Siz ??

siz hiç amatör olmadınız mı? üstad