Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kişisel Logo | emirhan ünal

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
:D Banlayın şu konuyu :D Zaten böyle bir durumda logo kullanılamicak ben buna üzülüyorum :D Tam aradığım kimliği yansıtıyordu :(

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Aaaa valla haberim yoktu demek isterdim :D Harbiden ama tam aradığım mantığa uyduğu için copy paste :/ Kötü bi duygu imiş :D

Arkdaşlar şöyle de bir durum var terzi kendi söktüğünü dikemiyor yahu..

Bu komik mi geliyor şimdi sana? Bir de oturup yorumladık senin çaldığın logoyu. Yani bu yetmiyormuş gibi insanların vaktini ve yorumlarını da çaldın...

Grafakir06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.graphitasarim.com
Bence konunun linkini ve ekran görüntülerini ilgili firmaya yollamalı. Belki o zaman ibret alır emek hırsızları...

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
Kimsenin vaktini çalmak istemezdim. Her tasarımcı kendisine uygun logoya karar veremez elbet, bende veremedim ancak kendi düşüncelerime uygun bir projeyi kullanmak istedim bunun yanlış olduğunu biliyorum sadece tamamen düşüncelerimi tamamladığı böyle bişey yapmak istedim. Uyarılarınızdan ötürü de zaten kullanma gibi bi durum kalmadı. Haksız olduğumu biliyorum , tekrar kbakmayın.

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kimsenin vaktini çalmak istemezdim. Her tasarımcı kendisine uygun logoya karar veremez elbet, bende veremedim ancak kendi düşüncelerime uygun bir projeyi kullanmak istedim bunun yanlış olduğunu biliyorum sadece tamamen düşüncelerimi tamamladığı böyle bişey yapmak istedim. Uyarılarınızdan ötürü de zaten kullanma gibi bi durum kalmadı. Haksız olduğumu biliyorum , tekrar kbakmayın.

önemli olan başkasının fikrini hatta -ta kendisini kullanmak değil.tabi çok önemli fakat asıl önemli olan dürüstlük.
inşallah bundan sonraki hayatınızda bu önemli noktaları atlamazsınız.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Hürriyet logosu bir gazetenin üstünde tanındı ve altında "günlük vs. vs. gazete yazıyor. Pınar logosu bir süt şişesinde veya bir peynirin üstünde olduğuna göre kimse bunun bir kuruyemiş markası olduğunu düşünmedi, Adidas logosu bir ayakkabının veya eşofmanın üstünde olduğu için insanlar spor malzemeleri ürettiğini anladı. Sizin bahsettiğiniz ÜRÜN MARKALARI... Tekrar düşünün. Ayrıca ben burada bir kartvizit görüyorum, yolda bulsam ne diyebilirim bu kartvizit için? Hangi sektöre ait?

bahsettiğim logoları ürün ambalajlarının üzerinde değil bir kağıt üzerinde görseniz anlarsınız. Logoya bakıp sektörü anlama fantezisi bence çok gerekli değil. Daha önce söylediğim gibi; başarılabilmişse harika olur ama ille de bakınca şıp diye anlamalıyız zorlaması gereksiz.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
pişmanlığınızı bir özür mektubu halinde forumun genel sohbet bolumune veya yine bu bolume açarsanızsize karşı oluşan kızgınlığı dindirir ve kaybolan itibarınızı geri alırsınız bir nebze. aksi halde su anki durumunuz hoş bir durum değil. kendimi sizin yerinize koydum zor bir durum :)

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Alıntı; Kişisel logo tasarımama son noktayı koydum.

Kişisel logo tasarımama son noktayı koydum.

noktayı koyan sizsiniz,

sizden önce (eskiler bilir) nice noktacılar diye isimlendireceğim "kristal nokta ödülü"
almışlar gurubundaki yeriniz umarım kalıcı olmaz. :wink:

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
aynen arkadaşım zor bir durum. Kaç gündür göreceğim yorumlardan korktuğum için giremiyorum foruma :$ Çok özür dilerim tekrar herkesden.. Murat Vardar , Eski değilim bilmiyorum.. Teşekkür ederim :/

fatihkaradeniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acıdım valla cocuga :) sende bidaha yalan konusma güzel kardesim kimse seni ciddiye almaz omur boyu