Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Korku / Fear

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
fearnetbabyuw4.jpg

fearnetbagslk5.jpg

fearnetpeepsr1.jpg

fearnettoiletnb0.jpg

fearnetspotpf0.jpg

Korku / Fear

Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.

Benzer konular

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğlenceli olmuş 3. sü

Böyle bir şaka yapmak keyif verici cinsten olur sanırım :)

4.sü ayrı bi güzel..

Teşekkürler...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bana pek "fear" gelmedi, funny.net yapalım :) Çok güzel olmuş özellikle çöp torbalı olana bayıldım, yalnız kabul etsin yapan kişi çok esprili çalışmalar bunlar :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bana pek "fear" gelmedi, funny.net yapalım :) Çok güzel olmuş özellikle çöp torbalı olana bayıldım, yalnız kabul etsin yapan kişi çok esprili çalışmalar bunlar :)

Şiddetin en iyi gösterim şekli var yukarıda. Size eğlenceli gelmiş olabilir fakat biraz daha dikkatli bakınca gördükleriniz orada ki resmedilenlerden daha farklı olduğunu anlayacaksınız.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Şiddetin en iyi gösterim şekli var yukarıda. Size eğlenceli gelmiş olabilir fakat biraz daha dikkatli bakınca gördükleriniz orada ki resmedilenlerden daha farklı olduğunu anlayacaksınız.

Hımm... düşünelim anne bir yaratık dünyaya getiriyor, zavallı kızlar çöp poşetinin içine parçalanarak girecek.. vs... Ancak yine de ne bileyim, belki zamanında çok korku filmi izleyip bağışıklık mı kazandık, ne yaptık. Düşününce korkunç ama o etki olmadı bende, Tek başıma değilim ayrıca. Bu fikirde. Ama "daha nasıl anlatılır?" diyecek sözüm yok.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Hımm... düşünelim anne bir yaratık dünyaya getiriyor, zavallı kızlar çöp poşetinin içine parçalanarak girecek.. vs... Ancak yine de ne bileyim, belki zamanında çok korku filmi izleyip bağışıklık mı kazandık, ne yaptık. Düşününce korkunç ama o etki olmadı bende, Tek başıma değilim ayrıca. Bu fikirde. Ama "daha nasıl anlatılır?" diyecek sözüm yok.

Şiddet içerikli görüntüleri ve olayları sevmediğimdendir belkide benimkisi...

Umarım hiç kimse şiddet içerikli görüntülere alışmaz. Zaten kötü bir dünyada yaşatılan insan bir de bu görüntülere alışırsa...

Sizin adınıza üzüldüm. :D

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Şiddet içerikli görüntüleri ve olayları sevmediğimdendir belkide benimkisi...

Umarım hiç kimse şiddet içerikli görüntülere alışmaz. Zaten kötü bir dünyada yaşatılan insan bir de bu görüntülere alışırsa...

Sizin adınıza üzüldüm. :D

Yok üzülecek bir şey... Bu tip şeyler genelde Amerikan Sinema dünyasında sınırlı kaldığı için hayatımızda (ki, gerçekliğinden Allah herkesi korusun), çok fazla yaygın değil gerçek dünyada... belki sıradanlığı bu yüzden. Sadece film etkisi yani... Aynı senaryolarla bitişi baştan belli olan adrenalin sebebi... Ben haberleri izliyorum, savaşlar, kanlı paralar, serbest kalan suçlular vs. çok daha korkunç ve sadece filmlerde değil... Bunlara alıştığımız an üzülelim.