Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kriz sonrası firmaların olması muhtemel halleri -trajikomik-
Kriz sonrasında da grafikerlere iş düşüyor. Bir düşünün bütün markalara ortama uygun yeni çalışmalar. BİRAZ UCUZ OLACAK AMA ENDİŞELENMEYİN GRAFİK İŞİ BİTMEZZZ [GVIDEO]https://video.google.com/videoplay?docid=7791640677160093227&hl=en[/GVIDEO]
bu daha genişletilmiş versiyonu. hem logoyu nereye açalım kardeşim. bu sitede de kraldan çok kralcı kaynamaya başladı. bırakın uyarıyı yetkili kişi yapar. gerekirse konuyu kapar yer değiştirir. o kadar hevesle ayda yılda bir şey hazırladım hevesimi kursağımda bıraktın bladerrrrrrrrrr
rahat ol biladerrr ozaman kursağında kalmasın devam et sen ,kraldan çok kralcılık ,kurallardan bunu mu algılıyorsun bende aynı benzer çalışmalar yaptığımda gelen uyarıları dikkate alırım gereksiz kalabalık yaratmaya gerek yok ,bence gene de fikirlerine saygı duyuyorum buda bi görüş ne diyim.
Bu siteye kral hiç uğramadı uğramasınada izin vermeyeceğiz .
Bu sitede yönetim ekibi var hiç biri de kendini kral olarak görmüyor.
İnsan olarak güzel bir dilde arkadaşımız uyarı almamanız için sizi uyarmış. Aslında doğru olan moderatöre bildir butonunu kullanmak ancak her insanın gözünden kaçan ufak noktalar vardır. Konuyu açan arkadaşa güzel bir dilde ne yapmasını gerektiğini açıklamış. Bu sebepten dolayı hevesiniz kursağınızda kalmasın.
Konular birleştirilmiştir.
Lütfen alakalı konu variken bir başka konu açmayınız.