Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kuaför için afiş çalışmam

FotoYS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.oneoreklam.com
arkadaşlar ilk afiş çalışmam eleştiriye açıktır...

12cz7.jpg

Benzer konular

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
1- yazıkarakteri ve diziliş. onları aşağı doğru değil de yan yana baslarına simge koyarak dizebilirsin.
2-kuaför ama kızın sadece yuzu görünüyor saç ile ilgili resim kullanabilirsin.
3-indirim bolumunu daha dikkat cekici yapabilirsin.yazı karakteriyle biraz oynarsan güzel durur.
4-kızın makyajından dolayı kullandığın renkler uyumlu ama sac resmi kullanırsan ona uygun yapabilirsin..
5-numarayı da biraz ufaltrsan guzel durur..

---emeğine sağlık

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
Ben aşırı bir hata görmedim belki kadının gizemi yazısının renginin uyduğu ama okunaklı olmaması olabilir . Tabi bu tür işlerde afişi yarattığın kuaför aslında çok önemli bu normal bir kuaför için hoş sade bilgi verici , ama tasarım adına daha güzelini yapabilirsin :)

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
bende beğendim açıkcası güzel duruyo.tek dikkatimi çeken ise tüm sağlıkçılara .... yazısında sola blok yapmışsın ancak T harfinin üst kısmı dışarı taşmış bilgin olmuş

mavideniz47

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Saçı daha ön plana çıkarabilirdin arkadaşım.bu biraz kozmetik için yapılmış afişe benziyo.emeğine sağlık...

onliniozi

🌱Yeni Üye🌱
bu bröşür hoşuma gitti kuaförde kullanmak istiyorum üzerinde yazılarda degişiklik yapılabilirmi?

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
1- yazıkarakteri ve diziliş. onları aşağı doğru değil de yan yana baslarına simge koyarak dizebilirsin.
2-kuaför ama kızın sadece yuzu görünüyor saç ile ilgili resim kullanabilirsin.
3-indirim bolumunu daha dikkat cekici yapabilirsin.yazı karakteriyle biraz oynarsan güzel durur.
4-kızın makyajından dolayı kullandığın renkler uyumlu ama sac resmi kullanırsan ona uygun yapabilirsin..
5-numarayı da biraz ufaltrsan guzel durur..

---emeğine sağlık

Ek olarak "sağlılçılara" kelimesini düzeltmelisiniz.Gözden kaçmayacak kadar küçük bir şey değil ki bu.

onliniozi

🌱Yeni Üye🌱
sen yapmışsın resmi acaba benim kuaföre göre dzenleyebilirmisin altınada senin ismi yazarız

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com
Güzel olmuş. Sadece kadının gizemli dünyası yazısı pek görünmüyor,renk değişebilir yada ince bir stroke(kenar çerçevesi) ve gölge olabilir. resim hoş aslında ama kuaförden çok kozmetiğe yakın sanki. Ellerine sağlık

FotoYS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.oneoreklam.com
Güzel olmuş. Sadece kadının gizemli dünyası yazısı pek görünmüyor,renk değişebilir yada ince bir stroke(kenar çerçevesi) ve gölge olabilir. resim hoş aslında ama kuaförden çok kozmetiğe yakın sanki. Ellerine sağlık

teşekkür ederim kadının gizemli dünyası zor okunsun zaten espri orda begendiğine ve yorumuna teşekkür ederim...

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence çok hoş bir tasarım çıkarmışsın renk uyumu falanda güzel eee daha ne olsun

halilsarikaya07

🌱Yeni Üye🌱
tüm yazısı eva kuaför yazısından büyük olmuş ''kuaför ve kadının gizemli dünyası yazısını daha belirigin birenkte kullansan daha iyi olur ve birde sağlıkçı = sağlıkcı