Neler yeni

küçükçekmece belediyesi için yaptığım logolar..

naza

🌱Yeni Üye🌱
3. logo hariç digerleri güzel olmuş elinize saglık

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu çalışmalardan hiçbiri maalesef beğenilmedi.. daha sonra da yarışma iptal edildi zaten..

acar1

🌱Yeni Üye🌱
:smile:Bence logolar cok güzel... 1 ve 4 daha güzel 4. logonun icindeki binalar sanki gecekondu gibi duruyor, yani 1. logonun icindeki binalari kullansan cok daha iyi olur derim. Emegine saglik cok güzel calismalar bunlar...:smile:

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
hepside gayet güzel olmuş...ellerine sağlık...

mcebi

🌱Yeni Üye🌱
bence olmamış belediye logoları bu kadar renkli olmaz

f.e

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede çok renkli. ve çok karışık.. her türlü baskıyı düşünmek lazım. serigrafi olarak baskı zor olabilir. logolar küçüldüğünde ince detaylar kayobacakmış gibi. bence 2. çalışma daha sade ve hoş.

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
katılmıyorum.. hatta size, il ve ilçe belediyelerinin logolarını incelemenizi tavsiye ediyorum.. büyük futbol kulüplerinin logolarına da bir göz atmalısınız.. önemli olan logonun meramını anlatmasıdır; bazen bunu çok renkli, bazen siyah-beyaz yaparsınız.. bu hamur çok su kaldırır; burada noktalıyorum (şimdilik).. teşekkürler..

beykozlu1908

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iLk ve son logoyu beğendim emeğinize sağlık...

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
belediye gibi resmi bi kurum için 2. logo daha uygundur bence geneler olarak hepsi güzel
elinize sağlık

dilaan

🌱Yeni Üye🌱
son logo güzel olmuş...
emeğine sağlık...

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
3 ve 4,logolar güzel olmuş..ama genellkle renkler yapay duruyor..CMYK mı kullandın?

omer_irfan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bütün logolar harika ancak bir belediye için bence 2. logo daha iyi o olmassa 4. logo gibi geldi 4 basketbol takımının logosu gibi oda şu şekilde kullanılabilir belediyeye ait bir basketbol takımı varsa veya oynama yapılarak futbola dönüştürülürse onun için kullanılabilir 4. logo yeşilaycıları andırdı bana isterlerse bunu belediyeye ait parklarda ağaçlandırma alanlarında kullanılabilir. 1. logo çok güzel ama bir belediye için çok fazla gibi.. bu konulardan pek anlamam logo yapmaya yeni başladım.. ama hepsi çok güzel çalışmalar

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3 ve 4,logolar güzel olmuş..ama genellkle renkler yapay duruyor..CMYK mı kullandın?

logoları freehand'de çalıştım; dolayısıyla böyle bir ayrım yapmak pek doğru olmaz.. pantene renkleri arasındaki ana renkleri tercih etmeye çalıştım.. yapay durmaktan kastınız nedir, vuzuha kavuşturursanız memnun olurum.. ilginize teşekkürler..