Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

KÜÇÜkken

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
ArkadaŞlar Çocukken YaptiĞimiz Şİmdİde Aklimiza GeldİkÇe GÜldÜĞÜmz Olaylar OlmuŞtur .
Mesela Ben
Özel Okulda İlkokul 1'deydİm Servİsle Gİdİp Gelİyordum BİrgÜn Servİse Bİnmedİm Babam Gelİp AlmiŞti Bunu Yapmamin Sebebİ Babamla Gezmeyİ Çok Sevmemdİ :) ..... 12 Sene Sonra Bunu SÖyleyİnce Çok GÜzel Oluyor
Bİrde Beslenme Yapmazdim Beslenemİ Merdİven Altina Birakir Gİderdİm Okuldan Gelİncede .. Gerİsİnİ Sİz DÜŞÜnÜn.:))

Benzer konular Forum Tarih
Soner DİLEK Edebiyat 2 2K
H Forum Oyunları 438 64K

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
:D kapı zili :D

geceleri toplanıp, hiç üşenmeden sokak sokak dollaşır zillere basar kaçardık:D:D:D

komşular tüm yaz boyunca bizi arardı:D:D:D

elif_matbaasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kaç yaşındaydım bilemiyorum ama daha okula falan başlamamıştım ve köyde oturduğumuz için hani böyle fazla parayla haşir neşir olamıyoduk malumunuz 15 yıl önce köylerde bakkal falanda yoktu. yani para olsaydı bile anlamsız olurdu.
Sünnet yapmışlardı bize gelen davetiyeler babamın ısrarlarına rağmen bize para yapıştırıyolar (bide aşiret olunca bu biraz kaçınılmaz oluyor) neyse uzatmim yataktayım baktım abim arkadaşına git bu parayı babanda bozdur diyor tabi bunu kürtçe söylüyor kürtçedede bozdurla parçala eş anlamlı kelimeler. baktım abimin arkadaşı 1 para götürdü bi çok para getirdi bende dedim bende paramı bozacağım(parçalıyacağım) bana yapıştırılan paralardan birini aldım ve elimden geldiğince küçük parçalara bölmeye çalıştım:D ozamanki aklımca paramı yırrtıkça param daha fazla oluyor:p

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
benim ailemin oturduğu ev müstakil kocamanda bahcesi var babam her sene yeni bir meyve ağacı diker o kadar bahceyle ilgilenmelerine rağmen meyveler bir türlü meyve vermezdi
bahcemizin bitisiginde küçük bir bahceye sahip olan hacı amcanın küçüçük ağaçları öyle meyve verirdiki dal budak cekmezdi :)
küçüçük bir armut ağacı vardı ve kocaman armutlar kuzenimle gece gittik ve armutlardan 4 tane kopardık hala tadı damagımdadır:) sabah hacı amcanın eşi bize geldi anneme gelip armutlarından 4 tane calındığını söyledi meger kadıncağız her gün armutları sayıyormus

şimdi bizim bahcemizdeki ağaçlarda meyve veriyor memlekete gittigimde özellikle cocuklara ben veriyorum :)

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
anasınıfı çağlarımda yeni koltuk takımının üstünde gazete yakmıştım:D mutfağa gidip annemden su istiyorum gidiyorum döküyorum tabi sonmüyor sonra gidip tekrar istiyorum gidip döküyorum sonmüyor 3. bardağı istediğimde annem oğlum ne kadar susamışın böle falan diie sorunca bende anne sönmüyor dedim :D koştukl içeri koltuğun ortası yanmıştı :p neyse söndürdük tabi haliyle kaçmak gerekti bir süre kendimi balkona kitledim sonra ara düzeldi :D hala gülüyorum aklıma geldikçe:p benim nick de buradan geliyor:D tabi bu vukuatlarımın en masumu

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
anasınıfı çağlarımda yeni koltuk takımının üstünde gazete yakmıştım:D mutfağa gidip annemden su istiyorum gidiyorum döküyorum tabi sonmüyor sonra gidip tekrar istiyorum gidip döküyorum sonmüyor 3. bardağı istediğimde annem oğlum ne kadar susamışın böle falan diie sorunca bende anne sönmüyor dedim :D koştukl içeri koltuğun ortası yanmıştı :p neyse söndürdük tabi haliyle kaçmak gerekti bir süre kendimi balkona kitledim sonra ara düzeldi :D hala gülüyorum aklıma geldikçe:p benim nick de buradan geliyor:D tabi bu vukuatlarımın en masumu

ciddii ciddi gitti koltuk.:D:D:D

koptum harikaymış:D

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
benim ailemin oturduğu ev müstakil kocamanda bahcesi var babam her sene yeni bir meyve ağacı diker o kadar bahceyle ilgilenmelerine rağmen meyveler bir türlü meyve vermezdi
bahcemizin bitisiginde küçük bir bahceye sahip olan hacı amcanın küçüçük ağaçları öyle meyve verirdiki dal budak cekmezdi :)
küçüçük bir armut ağacı vardı ve kocaman armutlar kuzenimle gece gittik ve armutlardan 4 tane kopardık hala tadı damagımdadır:) sabah hacı amcanın eşi bize geldi anneme gelip armutlarından 4 tane calındığını söyledi meger kadıncağız her gün armutları sayıyormus

şimdi bizim bahcemizdeki ağaçlarda meyve veriyor memlekete gittigimde özellikle cocuklara ben veriyorum :)

Çok cimriymiş teyzede

tuğçe ece

🏅Acemi Tasarımcı🏅

:) bu çok komikmiş yaa....
bende beslenmeleri yemezdim dönüş yolundaki çöpe bırakırdım.tabiki yakalandım..kızım 5 yaşında.geçen gün yemek istemediği şeyler yatağının altından çıkınca şok oldum.şu çocukları sıkmayalım yaa.. ye ye ye diye :)

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
dedim ya en masumu o komşunun bisikletinin tekerini sökerdim komşunun arabasını çizerdim hep aynı dönemler ama korkudan anasınıfına gitmedim sordum şımaranları dövyorlarmış bende hemen düşündüm biraz haşereyim en iyisi gitmeyim dedim :D

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
dedim ya en masumu o komşunun bisikletinin tekerini sökerdim komşunun arabasını çizerdim hep aynı dönemler ama korkudan anasınıfına gitmedim sordum şımaranları dövyorlarmış bende hemen düşündüm biraz haşereyim en iyisi gitmeyim dedim :D

EVET SENİN KİDE ÇOK KOİKMİŞ

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Şu yemek meselesi aklıma getirdi.

Evimize samimi aile dostları yemeğe gelmişlerdi.

Ben dedim ki; yemek yemeyeceğim sadece makarna yemek istiyorum.

Misafir hanım teyze de hayır yemekler sırayla yenir.
Önce ötekileri yiyeceksin sonra sıra makarnaya gelecek, ötekileri de yemezsen bekleyeceksin, biz ne zaman makarna yersek sen o zaman yiyeceksin demişti.

Hayır ben şimdi yiyeceğim dedim, o hayır sonra yiyeceksin, dedi.
Tartıştık ve istediğimi yapmadı.

Sonra acaayip bir şey yaptım ama (çok utanırım anlatamam), makarna yemedim çünkü zehir oldu. Bütün iştahım da bitti.

Ve o misafir her geldiğinde bana makarna olayını hatırlatır, ben de artık istediğimde kahvaltıda bile makarna yiyorum, sıralama yapmıyorum derim. :p

tuğçe ece

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şu yemek meselesi aklıma getirdi.

Evimize samimi aile dostları yemeğe gelmişlerdi.

Ben dedim ki; yemek yemeyeceğim sadece makarna yemek istiyorum.

Misafir hanım teyze de hayır yemekler sırayla yenir.
Önce ötekileri yiyeceksin sonra sıra makarnaya gelecek, ötekileri de yemezsen bekleyeceksin, biz ne zaman makarna yersek sen o zaman yiyeceksin demişti.

Hayır ben şimdi yiyeceğim dedim, o hayır sonra yiyeceksin, dedi.
Tartıştık ve istediğimi yapmadı.

Sonra acaayip bir şey yaptım ama (çok utanırım anlatamam), makarna yemedim çünkü zehir oldu. Bütün iştahım da bitti.

Ve o misafir her geldiğinde bana makarna olayını hatırlatır, ben de artık istediğimde kahvaltıda bile makarna yiyorum, sıralama yapmıyorum derim. :p

misafire bak yaa...hem sizin evinize gelmiş, hem yemek sırasına karışıyo :)
ne yaptın merak ettim ama şimdi ???????????

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Bende Anlat Kİmse Duymaz
BENDE BİŞEY ANLATICAM DAHA ANLAT

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Şu kadar söyleyebileceğim, makarnayı şimdi yiyemiyorsam kimse de yemiyecek demiştim ve bişey yapmıştım ama benim haricimde herkes makarna yemişti.

Misafir kadına gelince ifrit bir şeydi zaten, hiç sevmezdim o yüzden bana cinslik etmeyi severdi kendisi.

Annemle babamda durup bizim didişmemizi seyrederlerdi.
Çocukla çocuk olan bir kadındı ya üfffff :)

tuğçe ece

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şu kadar söyleyebileceğim, makarnayı şimdi yiyemiyorsam kimse de yemiyecek demiştim ve bişey yapmıştım ama benim haricimde herkes makarna yemişti.

Misafir kadına gelince ifrit bir şeydi zaten, hiç sevmezdim o yüzden bana cinslik etmeyi severdi kendisi.

Annemle babamda durup bizim didişmemizi seyrederlerdi.
Çocukla çocuk olan bir kadındı ya üfffff :)

:) birden avatarındaki resimle özdeşleştirdim seni :)
herkesde afiyetle yedi yaani.geçmişolsun :):):)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Aynen öyle bir çeşit azraillik yaptım. :D:D:D

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Bİzde Halamlarla Ayni Bİnada Oturuyoduk. Halamin Kiziyla Çok Yaramazlik Yapardik Mahallede İKİMİZDE BİrİNden HoŞlaniyorduk İlk Okuldydik Ayni Okuldaydik Onlarla Hatta Bİzİmle HİÇ İlgİlenmİyolar Dİye Bİz Onlarla İlgİlenİyorduk Onlar Sokakta Oyun Oynarken Bİzde DÖrdÜncÜ Kattan Plastİk Topu Vernİkleyp Kafalarina Atardik
BİRDE Yumurta Atardik Onlarda KuŞ Yumurtasi DÜŞtÜ Aaa Dİye BaĞirirLARdi:))