Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurs İçin Öneri İsteyeceğim!

ILAWI

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle iyi günler arklar ben grafikerlik kursuna kendımı geliştirmek amacıyla gitmek istiyorum daha yaşım 16 okuyorum bölümümde bilişim kendimi geliştirmem gerekmekte kurs hakkında 1-2 sorum olacak.Kursunu bitirmiş veya devam eden ark lardan öneri istiyecegim.Sizin gittiğiniz bildiginiz iyi kaliteli bir yer varsa en öenmlisi kalitesi tabiki bunları yazarsanız sevinirim.

Benzer konular

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
En büyük kurs öncelikle kendini yetiştirmendir,Kurs önerim ise Bilge adam Grafik&Web tasarım 400 saat.
Kursun kendini geliştirmendeki en büyük payı sadece seni ittirmesidir,sana tasarımcılık ruhunu işlemeyecektir bunu sen başarıcaksın çabalıyacaksın arastıracaksın.
Bende eğitimimi Bilge Adamda almaktayım ve kendimde kendimi yetiştirmek ıcın ugrastıgımdan bana faydası bır nebze oldu, ama ne kurs tek basına bana faydalı olurdu nede benım tasarımcılık ruhumun gelısmesı tek basına faydalı olurdu ıkısı bır olması lazım programa hakim olmalısın ve kendini heryonden yetiştirmelisin herşeyi merak edip arastırmalısın sıkılmamalısın sıkıldıgın andan itibaren iplik söküğü gibi gelir ve sıkılırsın o yüzden başlangıçlarda fazla ağırdan gitmezsin ve yetişmen kademe kademe olur.
Bu kadar bilgi yeterli sormak istediğiniz herangi birşey olur ise eğitim hakkında size yeterli bilgiyi ulaştırırım...
Görüşmek üzere... Saygılarımla

Gaziantepte şubesi yok Bilge adamın ama:) İstanbul & Ankarada subeleri mevcuttur...

sev-ya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafik tasarım kursu

Merhabalar...

( Mikrosis Eğitim - Bakırköy / Kadıköy) diyorum ben.
Öncelikle kurs sana yalnızca program kullanmayı öğretir kursun yanı sıra pratiğide öğrenirsen daha etkili olacaktır.

Bunun için kursa giderken matbaa veya ajanstada staj yapma olanağın olursa daha iyi olur. Öğrendiklerini uygulama ve aklına takılanları sorma şansın olur.
Kolay gelsin.

ILAWI

🌱Yeni Üye🌱
tşk ler önerilerin için bende orayı dusunuyodum ama fiyat ile ilgili bir bilgim yok senın varsa pm yoluyla bildirebilirmisin?