Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım ben bir şeyleri kaçırmışım. Siz bu çalışmayı ne zaman yaptınız? Ne kadar geçmiş? Forumda yeni değilsiniz. Çok oldu sanırım bu çalışmayı yapalı? Değil mi?
Güzelim bebekler harcanmış. İlk işte ilk demekten başka bir şey diyemiyorum. İyi çalışmalar.
bu nasil zihniyet ? foruma calismani koyuyorsan elestirilere acik olman lazim.. Her seferinde karsilik veriyorsun, bi de tsk etmeyi ogrensen tam olucak Yanlismiyim arkadaslar ?
bu nasil zihniyet ? foruma calismani koyuyorsan elestirilere acik olman lazim.. Her seferinde karsilik veriyorsun, bi de tsk etmeyi ogrensen tam olucak Yanlismiyim arkadaslar ?
ben eliştirilere açığım. seninde eleştirmen gerekir bana söylenmen değil. verdiğim karşılıklar ise yanlış anlaşılmasın kötü karşılıklar değil. eskiden yapmıştım paylaştım. bu konuya kimse sizin gibi yaklaşmadı. sizin forumda bu konular üzerinde yorum yapıp yorulmanız yanlış..
Bana kalırsa burada ilk çalışmasını paylaşacak kadar cesareti olan grafipapatya arkadaşımızı kutlamak lazım. Çalışma iyi mi? Elbette değil bunun o da farkında zaten ki kendisi de iyi bir yorum beklemiyor zaten. Fakat yine de eğer yorumlamak istiyorsanız konuyu paylaşan arkadaşa yorum yaparken lütfen kırıcı olmadan ve eski bir çalışma olduğunu da hatırlayarak eleştiri yapınız. Yine de tekrar etmek gerekirse; bu cesaretinden dolayı kendisini tebrik ederim.
Ilk calismanda bu kadar ozensizsen, sonraki calismalarin katliam olur. Teknik icin ilk diyebilirsin ama, estetik icin ilk denilmeyecegine gore.... Malatya daki kuyumcu dukanlarinin cocuklarina word e tasariini yaptirtip, print edip astiklari el ilanina benziyor. Yenisini dene. Basarilar
bebişler çok tatlıııı ilk çalışma olur böyle şeyler ben 14 sene evvel yaptıklarıma bakıyorumda bu işlerş nasıl müşteriye teslim etmişim diye kendime gülüyorum