Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kurtadam

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
warewolfcopy.jpg

tablet + photoshop 1 saatte çizildi.
çizerken annem başıma gelip "oğlum bikerede manzara kuş börtüböcek çiz de duvara asalım,evin içi yaratıktan ucubeden geçilmiyo" dedi. yorumu size bırakıyorum...
:D

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Gözler yüzündeki ifade vahşilik çok fena verilmiş :D Tebrik ederim. Sadece kurt adamın tüylerinde ayrıntı olsaymış daha ince işlenseymiş, çok daha etkil bir görünüm kazanıcakmış emeğinize sağlık çok başarılı ...

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Allah ' ım neden anneler hep böyle? :D
Canım sizde kırmayın çiziverin bir tane börtü böcek hem annenizin gönlü olsun hemde daha fazla böyle devam ederseniz; malum anneler pimpiriktir biraz; sizi doktora götürmeye kalkar sonra benden söylemesi :D :lol:
Şaka bir yana bayıldım bayıldım :alkis:
Heleki gözler ve dişler muhteşem olmuş!!!
:artipuan: vermek istiyorum ama bunalım çalışmanıza verdiğim için kabul etmiyor :(
Bunu da istiyorum bunu da istiyorum :mutluluk: :dance1: :utann:

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçekten emeğinize sağlık güsel olmuş paylasım için tşk

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlarınız için teşekkürler. daha iyileriyle gelmeye çalışcam.

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir saatlik bir çalışma ve anne baskına rağmen :) oldukça güzel bir çalışma. sadece burun kısmında bir sorun var. derinlik ve persfektif ile alakalı muhtemelen bir kaç tonlama ile o derinliği verebilirsin. çok basık durmuş o da hata gibi gözüküyor.

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir saatlik bir çalışma ve anne baskına rağmen :) oldukça güzel bir çalışma. sadece burun kısmında bir sorun var. derinlik ve persfektif ile alakalı muhtemelen bir kaç tonlama ile o derinliği verebilirsin. çok basık durmuş o da hata gibi gözüküyor.
abooo harbiden boyarken kaptırmışım :D eskizinde yok o hata. uyarı için teşekkürler.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışsın ellerine sağlık ama bu kurt adam olmamış sadece vahşi bir kurt olmuş :) kurt adamı bekliyoruz artık

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışsın ellerine sağlık ama bu kurt adam olmamış sadece vahşi bir kurt olmuş :) kurt adamı bekliyoruz artık
çalışma kısmi olduğu için bu yorumu yapmakta haklısın fakat hepimizin bildiği
gibi bir kurt nekadar kızarsa kızsın anatomisini değiştiremez :D bu omuzun ve sırt kamburunun bir kurtta olması imkansız
diye düşünüyorum ben :D

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel, tebrik ederim. Tüyler biraz daha ayrıntı istiyor; ama sonuç böyle de gayet iyi :)
DiŞler ve salya çok iyi bir çizim olmuş :D

Ellerinize sağlık...

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
kurtun yüzü gerçekten çok iyi hele 1 saat gibi kısa bir zaman için..ama sırtı sanki sırıtmış.çizim temeliniz sağlam ayrıntılardan sanırım sizde sıkıldığınız için harika çalışmalara ramak kalıyor:)

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
kurtun yüzü gerçekten çok iyi hele 1 saat gibi kısa bir zaman için..ama sırtı sanki sırıtmış.çizim temeliniz sağlam ayrıntılardan sanırım sizde sıkıldığınız için harika çalışmalara ramak kalıyor:)
söylediğiniz gibi ticari olmayan işlerimde malesef çabuk sıkılma gibi bi problemim var.

tüm yorumlar için teşekkürler.

beratbaran

🌱Yeni Üye🌱
iyi ama annen haklı kim ister uykudan kalktığında bir beydağı manzarası yerine bu kurt adamı :p ellerine sağlık ;)

Levoero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben çok beğendim. Ben de böyle canavrlar çiziyorum. :p