Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kuşçular Mobilya logo

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Halı-mobilya-beyaz esya satan bir firmaya yaptıgım logo çalışmam :)
Gereksiz açıklama (kırmızı logoda A harfini halıya benzetmeye calıstım bence oldu)

kuular1copy.jpg

ivan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üstad sade olmuş benim görüşürüm bu biraz daha üzerinde çalışıp yapabilirsin buna inanıyorum yorumum biraz ağır olmuş olabilir ama yinede eline sağlık

freediz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. alternatifi beğendim. Renk ve karakter oturmuş. Yinede üstünde çalışılabilinir. :) emeğine sağlık...

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Üstad sade olmuş benim görüşürüm bu biraz daha üzerinde çalışıp yapabilirsin buna inanıyorum yorumum biraz ağır olmuş olabilir ama yinede eline sağlık

1. alternatifi beğendim. Renk ve karakter oturmuş. Yinede üstünde çalışılabilinir. emeğine sağlık...

Teşekkür ederim yorumlarınız için.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışma güzel fakat kuş görselleri biraz daha estetik durabilirdi.

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya açıkcası hani müşteriye bişeler yapmak istersiniz ama müşteri geri kafalıdır ya işte bu ole bi an dı.Çok uyuz ve saçma işler isteyen biri ondan bu logoyada pek önem vermedim veremedim.

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık. kırmızı çalışmada Ş harfi istemeden de olsa sanki bir kuş silüeti gibi olmuş. kafası sağa dönük, kuyruğu solda, ayakları ise Ş harfinin çengelinden oluşan bir kuş gibi. bunun üzerinde biraz daha oynayıp onu bir kuş motifine dönüştürebilirseniz eminim güzel bir çalışma olacaktır. a harfinin halıya benzemesi çok da belli değil. ayrıca 3 kategoride ürün satan bir firma için sadece bunlardan bir tanesini logoda kullanmaktansa hiç kullanmamak daha iyi olur.

iyi çalışmalar...