Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lilium Cosmetic Logo Çalışması

Engin GER

🌱Yeni Üye🌱
4.üncü logodaki yazı tarzını kaldırıp,yerine 2.logodaki yazı tarzını veya benzerini,çizilen kalbin çizgilerinden biraz daha bakınca farkedilmiyecek kadar kalın yaparsan,,,ve bu tür çalışmaları sergilerken BEYAZ arka fon kullanırsan daha iyi olur bence....fakat güzel olmuş....

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
4.üncü logodaki yazı tarzını kaldırıp,yerine 2.logodaki yazı tarzını veya benzerini,çizilen kalbin çizgilerinden biraz daha bakınca farkedilmiyecek kadar kalın yaparsan,,,ve bu tür çalışmaları sergilerken BEYAZ arka fon kullanırsan daha iyi olur bence....fakat güzel olmuş....

Yorumunuz adına teşekkür ederim fakat zaten arka fon beyaz geçişli. Yani beyaz ağırlıklı. :)

oldukça başarılı işler. elinize sağlık. Favorim 2.

Yorumunuz adına teşekkür ederim.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten çok güzel olmuş çalışmaların senin bu sitedeki ilk çalışmalarınla son zamanlardaki çalışmaların arasında büyük fark var emeğine sağlık :)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı çalışmalar elinize sağlık

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
gerçekten çok güzel olmuş çalışmaların senin bu sitedeki ilk çalışmalarınla son zamanlardaki çalışmaların arasında büyük fark var emeğine sağlık :)

Yorumunuz adına teşekkür ederim. Bunuda Grafikerler.Net' e bağlamak lazım tabiki. :) :iloveyou:

başarılı çalışmalar elinize sağlık

3 .. dierleride güzel ama 3. ağır ve şık olmuş !

Yorumlarınız adına teşekkür ederim... :)

djhsoo

🌱Yeni Üye🌱
Hepside güzel olmus abicim ellerine sağlık

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet hepsini güzel yapmışssın fakat 3. daha güzel geldi.

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 numara güzel olmuş. Digerleride güzel ama kurdele ve şapka başka şeyleride çağrıştırsada sonuçta ünvanda cosmetic yazıyor istersen kuş koy farketmez :) hepsi birbirinden güzel ama favorim 3 numara tamamiyle isteneni yansıtmış kadın sureti kullanmak herzaman daha seksi ve hoş oluyor. Bir bayan olarak şahsi fikrimi söyledim. Emegine sağlık.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
3 numara güzel olmuş. Digerleride güzel ama kurdele ve şapka başka şeyleride çağrıştırsada sonuçta ünvanda cosmetic yazıyor istersen kuş koy farketmez :) hepsi birbirinden güzel ama favorim 3 numara tamamiyle isteneni yansıtmış kadın sureti kullanmak herzaman daha seksi ve hoş oluyor. Bir bayan olarak şahsi fikrimi söyledim. Emegine sağlık.

Yorumunuz adına teşekkür ederim. Logoda bayanı çağrıştıran objeleri, bayan zarifliği ve çekiciliği ile vurgulamak ve kurumun hedef kitlesine yönelik zihnimde oluşturduğum kitleye hitap etemesi temellerinde oluşturdum. Elit kesime yönelik bir kozmetik firmasını şık bir kurdela gözel betimler diye başladım. Bunu şapka v.s. izledi... :) Teşekkür ederiyorum tekrar...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
4. hariç diğerleri amacına uygun olmuş emeğine sağlık arkadaşım.Başarılı çalışmalar.Seçim yapmam istenseydi 3. çalışma alışılmışın dışında olmuş...

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende
3. logo diyorum ama kadının sırt çizgisi ile yazı karakteri çok benzer incelikte sanki S harfi gibi bir çağrışım yaptı bende fontumu ayırsan diyorum ama yinede güzel.