Sevgili kardeşim, çalışmanıza serbest bir çalışma, bir sanat eseri olarak bakarsak güzel, başarılı bir çalışma. Tebrikler.
Yalnız işi logo çalışması olarak sunarsanız o zaman ayrı değerlendirmek gerekir.
Logo açık olmalıdır, anlaşılır olmalıdır. Yaptığınız çalışmadan hiç bir şey anlaşılmıyor bu anlamda. Eğer logo yazmışsanız emin olun öyle bir kelime de okunmuyor. Çok zorlarsanız belki.
Ayrıca böyle bir çalışmada photoshop efekti uygulamak çok gereksiz. Daha doğrusu bir logoyu photoshop da yapmak yanlış esasında.
Bir de çalışmanızın altına ne kadar zamanda yaptığınızı belirtmişsiniz. Sevgili kardeşim bir logoyu 10 dakika da yapmak marifet değildir. Bilakis, özensizliği gösterir. Ben bir logoya günlerce uğraştığımı bilirim. Yetmez, bir hafta hiç o işle ilgilenmem, sonra yeniden açarım çalışmayı. Bir sürü eksik noksan bulurum o yaptığım işte. Ve tekrar üzerinde saatlerce çalışır, düzeltirim. Ben tamam dedikten sonra müsteriye sunarım son çalışmayı. Yani bakın ben 10 dakikada yaptım nasıl olmuş mutluluklarından kurtaralım kendimizi. Emek verelim, zaman verelim, hayatımızı verelim.
Selamlar, saygılar...