Neler yeni
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shanti

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar bende yeni üyelerinizden biriyim siteyi geziyorum ve çok beğendim herkesi tebrik ederim . amatörce uğraşmaya başladım ilk olarak bi arkadaşımın firması için bi logo tasarlıycam çok uğraştım fakat iyi bisonuç çıkaramadım firma ismi DOĞAEL bana yardımcı olavak arkadaşlar olursa çok sevinirim

webci24

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar ben normalde yazılımcıyım az cok grafik bilgim var ama sizin kadar profesyonel değilim fakat bana acil bir alışveriş logosu olarak kullanabileceğim güzel bir calısma gerekmektedir bu konuda yardımcı olunabilirmi ? logoyu kullanacagım site BAYAS Türkiyenin Alışveriş Sitesi, Mobilya, Beyaz eğer adres verme yasak ise kusura bakmayın ilginiz için şimdiden teşekkürler..

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
selam arkadaslar

Ağunsos Köyü icin logo yapabilecek aradaslar varmi?

köy resimleri bu adreste var
Ağunsos Köyü - Çayırözü Köyü Web Sitesi

merhaba arkadaşlar bende yeni üyelerinizden biriyim siteyi geziyorum ve çok beğendim herkesi tebrik ederim . amatörce uğraşmaya başladım ilk olarak bi arkadaşımın firması için bi logo tasarlıycam çok uğraştım fakat iyi bisonuç çıkaramadım firma ismi DOĞAEL bana yardımcı olavak arkadaşlar olursa çok sevinirim

selam arkadaşlar ben normalde yazılımcıyım az cok grafik bilgim var ama sizin kadar profesyonel değilim fakat bana acil bir alışveriş logosu olarak kullanabileceğim güzel bir calısma gerekmektedir bu konuda yardımcı olunabilirmi ? logoyu kullanacagım site BAYAS Türkiyenin Alışveriş Sitesi, Mobilya, Beyaz eğer adres verme yasak ise kusura bakmayın ilginiz için şimdiden teşekkürler..

BialemTr.Com - En Güzeli En Keyiflisi... için bir logo rica ediyorum yapabilen olursa
çok memnun olurum

arkadaşlar burası internette arayıp bulamadığınız logolar için istek bölümüdür... yeni logo yaptırmak istiyorsanız bedelini ödemek kaydı ile işverenler bölümüne ilan vermelisiniz...

Grafik_Ersin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.demircispor.com.tr
arkadaşlar acil cdr formatında BJK logosunun üzerindeki kartal lazım.aradım taradım bulamadım.elinde olan arkadaşlardan paylaşım bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Grafik_Ersin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.demircispor.com.tr

maalesef görmüyor ama yinede saol zaten ilk aklıma gelen bu senin logoyu verdiğin siteydi.ordada yok benim bahsettiğim alttaki logonun verktöreli sadece üzerindeki kartalda olabilir tabi
besiktas.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...