Neler yeni
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HNDNYLMZTFKC

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
çok acil harp akademisi logosuna ihtiyacım var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler

CybeR.BoyS

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar... Benım Sıtemde Logo Ihtıyacım Varda. acaba bana yardım edebılırmısınız...
Teonun Laneti V4 temasına Uygun 900px × 200px boyutlarında Forum Sıtesıne Uygun Bır Logo Yapabılırmısınız... :) Siteye Bakın Uygun Bişe oLsun.. Şimdiden Teşekkürler... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Merhabalar... Benım Sıtemde Logo Ihtıyacım Varda. acaba bana yardım edebılırmısınız...
Teonun Laneti V4 temasına Uygun 900px × 200px boyutlarında Forum Sıtesıne Uygun Bır Logo Yapabılırmısınız... :) Siteye Bakın Uygun Bişe oLsun.. Şimdiden Teşekkürler... :)

Forum kuralları gayet açık ve net

Forum kuralları

ozkanolcay13

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Bana Kilim Mobilya'nın vektörel logosu lazım. Yardımcı olursanız sevinirim

eralts

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana cipso, cerezos ve patosun logoları lazım ancak hiç bir logo bankasından bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

eralts

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar bana cipso,patos ve çeresozun vektörleri lazım bana elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
çok teşekkür ederim, Bu formatı hangi programda açmam lazım

Illustrator, Corell, Freehand'de açabiliyor olmanız lazım.

arkadaşlar bana cipso, cerezos ve patosun logoları lazım ancak hiç bir logo bankasından bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

https://www.brandsoftheworld.com/search/76004502/115680.html
söyledikleriniz değil ama bu da gerekebilir size belki dedim.

mahmutmicoz

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar

Mademki "LOGO ÇALIŞMALARI ve İSTEK" başlığına istinaden grafiker arkadaşlarımızdan logo isteğim olacaktı.

Çalıştığım şirket Beyaz Eşya (Beko) ve Mobilya (İstikbal) sektöründe faaliyet gösteriyor şirketin logo çalışmasını sizlerden talep ediyorum. bakalım ortaya neler çıkacak.

İsim: Esen Ticaret (Kısaca)
Detaylı İsim: Esen Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya ve Halı Tic. Paz. Ltd. Şti.

Not: Sakın uyanık sanmayın cidden paylaşmakta yarar gödüğüm için sizlere açıyorum tamamen iyiniyetli olarak...

mahmutmicoz

🌱Yeni Üye🌱
Logo istek

Mademki "LOGO ÇALIŞMALARI ve İSTEK" başlığına istinaden grafiker arkadaşlarımızdan logo isteğim olacaktı.

Çalıştığım şirket Beyaz Eşya (Beko) ve Mobilya (İstikbal) sektöründe faaliyet gösteriyor şirketin logo çalışmasını sizlerden talep ediyorum. bakalım ortaya neler çıkacak.

İsim: Esen Ticaret (Kısaca)
Detaylı İsim: Esen Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya ve Halı Tic. Paz. Ltd. Şti.

Not: Sakın uyanık sanmayın cidden paylaşmakta yarar gödüğüm için sizlere açıyorum tamamen iyiniyetli olarak...

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
'şirketin logo çalışmasını sizlerden talep ediyorum. bakalım ortaya neler çıkacak.'
Emek karşılıgında bir ücret ödenecekse emin olun birçok güzel çalışma çıkar..uyanık sanmayın demişsiniz ama eger sizin bir çalışmanız var ise yorum yaparak size yardımcı olalım yada sitede ücretli iş alan arkadaşlardan profesyonel bir yardım alabilirsiniz..
Not: bu konuda hazır logoların vector halleri paylaşılıyor..logo isteginiz için iş verenler bölümüne açmalısınız.

lifelong

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar yeni açacağım forum siteme logo lazım isim( donanım bilgi )fikirlerinizi bekliyorum..

karateboy

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar,
Ben hacettepe üniversitesinde bi halk oyunları toplulugunun web sorumlsuyum, ne yazıkki bugune kadar topluluga bir logo yapılmamıs, ben de bu sene topluluga girdim...

ama gel gelelim bu grafik işlerinde acaip zayıfımdır...

Sizce nasıl bir logo olabilir...
birileri aşagıdaki gibi bir logo yapmış bunu nasıl geliştirebilirz...

logoaa6.th.jpg

Saygılarımla...
my.php
my.php

karateboy

🌱Yeni Üye🌱
mesaj yollarken sunucu hatası almıştım aynı mesajı iki kere yollamış, bunu siliyorum... :(

Son düzenleme:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
merhaba arkadaslar,
Ben hacettepe üniversitesinde bi halk oyunları toplulugunun web sorumlsuyum, ne yazıkki bugune kadar topluluga bir logo yapılmamıs, ben de bu sene topluluga girdim...

ama gel gelelim bu grafik işlerinde acaip zayıfımdır...

Sizce nasıl bir logo olabilir...
birileri aşagıdaki gibi bir logo yapmış bunu nasıl geliştirebilirz...

logoaa6.th.jpg

Saygılarımla...
my.php
my.php

Burası doğru yer değil... Formu inceleyin. Logo topiğinin altında yeni konu açın. Herkes yardımcı olur... Burada cevap bulamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...