Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar. ben ... logosu rica ediyorum. siteye girip bir bakın. tarz elektronik müzik üzerine. sade ama bir o kadar da etkileyici bir logo düşünüyorum. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
merhaba arkadaşlar. ben dance4trance logosu rica ediyorum. siteye girip bir bakın. tarz elektronik müzik üzerine. sade ama bir o kadar da etkileyici bir logo düşünüyorum. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
kusura bakmayın. reklam olabileceğini düşünemedim. logoyu kendim yapmak için baya bi uğraştım ama profesyonel olmadığım için kendime bile beğendiremedim. tam anlamıyla logo olması açısından yardım istedim. neyse kendim uğraşmaya devam
bu arada forum kuralları linki hadisenin klibine gitti
kusura bakmayın. reklam olabileceğini düşünemedim. logoyu kendim yapmak için baya bi uğraştım ama profesyonel olmadığım için kendime bile beğendiremedim. tam anlamıyla logo olması açısından yardım istedim. neyse kendim uğraşmaya devam
bu arada forum kuralları linki hadisenin klibine gitti
milli eğitimin sitesinde pdf olarak mevcut oradan yararlanabilirsiniz hemde doğru renk kodlarınıda her renk paletine göre vermişler bence sizin incelemeniz daha doğru olur.
arkadaslar yaptıgım bi iş için acilen genel kurmay başkanlığı logosu lazım eps - cdr - cmx - veya pdf formatında olabilir ilgilenen arkadaslara şimdiden tsk ederim
Yapılan tum calısmalara baktım ve gercekten cok guzel... Bız de ogrencıler olarak bır haber portalı yapma cabası ıcerısındeyız.. Bızlerınde sızlerden ufak bır ıstegı olacak bız niğdelı kardslerınız olarak haber sıtesı acıyoruz.. Herseyımız tamam sadece banner ve logomuz eksık bızlerde tasarımdan fazla anlamadıgımız ıcın sızlerın yardımlarına basvurmakta bulduk careyı bızlere yardımcı olabılecegınız dusunuyoruz..Niğde ıle alakalı bır logo ıstıyorum haber sıtemızde kullancagız...
Yapılan tum calısmalara baktım ve gercekten cok guzel... Bız de ogrencıler olarak bır haber portalı yapma cabası ıcerısındeyız.. Bızlerınde sızlerden ufak bır ıstegı olacak bız niğdelı kardslerınız olarak haber sıtesı acıyoruz.. Herseyımız tamam sadece banner ve logomuz eksık bızlerde tasarımdan fazla anlamadıgımız ıcın sızlerın yardımlarına basvurmakta bulduk careyı bızlere yardımcı olabılecegınız dusunuyoruz..Niğde ıle alakalı bır logo ıstıyorum haber sıtemızde kullancagız...
arkadaslar yaptıgım bi iş için acilen genel kurmay başkanlığı logosu lazım eps - cdr - cmx - veya pdf formatında olabilir ilgilenen arkadaslara şimdiden tsk ederim