Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun çizgide değil. sorun G garfi ve saat bütünleşmesinin zayıf kalması, o bütünleşmeyi daha kolay algılatabilirsen çizgiyi atıp atmaman farketmeyecektir. Kadranın içindeki güneş simgeleri gereksiz duruyor. Grafik tasarımda gerekli olmayan tüm elemanlar atılır.
Öncelikler Selamlar Bence logonda kullandığın Font oldukça güzel (tam cuk oturmuş ) bencede fazlalıklardan kurtulsan iyi olur saat kaldırılabilir veya başka türlü bir kompozisyon yapılabilir. -1 Sadelik -2 Akılda kalıcılık Başarılar Dilerim
cahit hocam tşşkr ederim yorumun için göz önünde bulundurucam. Ama hiç şevk edici yorumlar yapmıyorsun. Hiç olumlu bir yanı yokmu yani logomun Alınıyorum artk
G ve saat bütünleşmesi fikri haricinde, tasarımındaki herşey olumsuz. Bu harika fikri başka bir şekilde kompoze edip tekrar göndermeni günlerdir bekliyorum. Hadi ama hala bekliyorum. :>