Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

• #
    Konu
    Forumu
    Cevap
    Görüntüleme
    Gönderim
    Son yazan
    Sonuç bulunamadı.

Loqo Yardım

koeman133

🌱Yeni Üye🌱
Slm Ben 16 Yaşındayım Meslek Lisesi Seramik Ve Cam Teknolojisi Bülümü 2.Sınıf Öğrencisiyim İstediqim Bölüme Gİremedim Ve Bu Bölüme Gitmek Zorunda Kaldım Yavaş Yavaş Sevmeye Başladım Ve Grafiker Olmak İstiyorum Bana Bu Konuda Biraz Bilgi Verirseniz Seviririm

BUDA KENDİ ÇAPIMDA YAPTIGIM LOGO KÖTÜ FARKINDATIM AMA SADECE PAİNT KULLARAK YAPTIM BUNU GÖZ ÖNÜNE KOYARAK İNANILMAZ :smile:

Son düzenleme:

Benzer konular

rrkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çizdiğini biz görmemiş olalım. Ama sen yılma, daha çok çalış, ileride logo çizeceğin günler de olacaktır. Başarılar...

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim paint bilindiği üzere resim yapma (ama çok basit resimler) programıdır, iyi hoş paintte bir şeyler ortaya koyuyorsun bu senin yetenekli yada istekli olduğunu gösterir lafın kısası bence aç corel yada o tarz bir programda kendini geliştir Kolay Gelsin

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayrıca paintte bir noktaya kadar gelirsin ama corel benzeri programlarda hayallerin nereye sen oraya :)

koeman133

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız İçin Teşekürler Paint Sadece Başlangıçtı :)) Yanı Denemeydi Dediqiniz Programalrı Deneyecegim Tekrar Teşekürler

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
yaptığın logo tabi ki senin de farkında olman ile birlikte kötü.
Ama şunu itiraf edeyim PAINT programı ile yukarıdaki işi ben yapamam :)
Bu şu anlama geliyor; Sen paint ile ciddi bir zaman harcamışsın. Alibabba nın dediği gibi vektörel bir programa geçiş yaparsan kaliteli işler ortaya koyabilirsin.
Bu arada hangi programı kullanacağına iyi düşün ve karar ver.

Corel mi? Illustrator mü? Zira ikisini birden iyi bilmen zor.

koeman133

🌱Yeni Üye🌱
Yorumun İçin Teşekürler .

alibabba Corel Dediqi İçin Corel İndirdim. Çat Pat İngilizcem Var Anlıyorum Ne İşe Yaradqını Felan.Okadarda Karışık Gelmedi Bana :) Paintten Birazdaha Gelişmiş Gibi Yada Ben Keşfedemedim Daha

Bu Meslekte İş Bulma İmkanı Nedir Biraz Bilgi Verebilirmisiniz ?

rrkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hımmm, painte çok yakın... Sen içine gir de gör dünyayı. 20 yıldır kullanıyorum, daha tamamını keşfetmiş değilim... Sen onu çözene kadar kaç sürüm daha çıkar biliyor musun? Neyse moralini bozmayayım. Ama çare yok ya corel, ya Aİ ya da benzer bir vektörel program kullanacaksın. Çaren yok. Hadi kolay gele...

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim başkasının dediğine bakma sen sadece üzerine düş ve üzerine düşeni yap gerisi gelir dersleri takip et takıldığın yer olursa sor

koeman133

🌱Yeni Üye🌱
Yok Abi Ne Kafaya Takıcam Bilgisayarla İçi İçeyim Çöksede Ekran Kartı Yansada Bilgisayarcıya Götürüp Yaptırmam Kendim Alırım Yaparım :) PC KURDUYUM Yani :D
Kimseni Başaramayacaıqı Bırşey Deqil Bu Program Üzerinde Çalışma,Merak,Gayret İle Yapılamayacak Hiç Birşeyin Olmayacaqını Düşünüyorum (rrkara) 20 Senedir Kullanıyorsun Ve Daha Tamamını Keşfedemediysen Söylenecek Fazla Bişi Yok.
20 Seneye Coreli Avcumun İçi Gibi Bilip Bide Üstüne Kendi Programımı Çıkarırım :D

alibabba Programı Dha Yeni Adam Akıllı Kullanma İmkanım Oldu Önerin İçin Teşekürler Programa 10 Üzerindden 10 Veriyorum :smile:

MiRaCuLiX

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Bende Grafikerlik`ten hiç ama hiç anlamıyorum ama meraklıyım :)

Kendimi Geliştirmek istiyorum,Bu konuyla ilgili yazılar okudumaya başladım bitiremedim :)
çok çabuk sıkılıyorum görsel anlatımlı videolu bildiğiniz link varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Başarılarınızın devamını dilerim...

iyi çalışmalar

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yok Abi Ne Kafaya Takıcam Bilgisayarla İçi İçeyim Çöksede Ekran Kartı Yansada Bilgisayarcıya Götürüp Yaptırmam Kendim Alırım Yaparım :) PC KURDUYUM Yani :D
Kimseni Başaramayacaıqı Bırşey Deqil Bu Program Üzerinde Çalışma,Merak,Gayret İle Yapılamayacak Hiç Birşeyin Olmayacaqını Düşünüyorum (rrkara) 20 Senedir Kullanıyorsun Ve Daha Tamamını Keşfedemediysen Söylenecek Fazla Bişi Yok.
20 Seneye Coreli Avcumun İçi Gibi Bilip Bide Üstüne Kendi Programımı Çıkarırım :D

alibabba Programı Dha Yeni Adam Akıllı Kullanma İmkanım Oldu Önerin İçin Teşekürler Programa 10 Üzerindden 10 Veriyorum :smile:

ben teşekkür ederim kardeş :)

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben grafik bölümü 2. sınıf okuyorum benim şimdiye kadar yaptığım çalışmaların büyük bölümü paintte yapıldı isterseniz bakın, abilerimin dediği gibi paintte bir yerde tıkanıyor ama programla gerçekten özgür hissediyor insan kendini hem fikir olarak hemde uygulama açısından