Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mac te ekran koruyucusunu nasıl iptal edebilirim ?

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
Mac te ekran koruyucusunu nasıl iptal edebilirim ?

Ne yaptıysam iptal edemedim ekran koruyucusunu yardım edermisiniz ???

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
elma simgesinin olduğu yerden preferances lara girin... yanılmıyorsam screensever bölümü var yada dashboard dan da ayarlıyo olabiliriz... oradan kapatabilirsiniz... evdeki pc olduğu için şu an net bir tarif yapamıyorum size... ama ekran koruyucusunu kapatmak hiç sağlıklı değil bunuda unutmayın...

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
İkisinide ayrı ayrı açtım daha önce ve baktım mac kullanmaya geçtiğiniz zaman net olarak nerelere girip nereleri işaretlemem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum.Ekran hemen kararıp koruyucuya geçiyor msn kapanıyor sinir oluyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cevabınızı bekliyorum.

♾️Grafik Gurusu♾️
size ancak pazartesi cevabı verebilirim... işyerimde mac kullanıyorum... resimli olarak anlatımda bulunurum...

♾️Grafik Gurusu♾️
ekran koruyucuyu bu şekilde kapatabilirsiniz... dakika ayarını never yaptığınızda bir daha ekran koruyucunuz devreye girmeyecktir...

screensaverpk2.jpg

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
Dediğinizi yaptım fakat yine olmadı nedendir bilemiyorum 3-5 dakika sonra ekrana hafif bir karartı geliyor ve 1-2 dakika sonrada ekran koruyucu devreye giriyor ve msn de kesiliyor ekranda kararıyor anlayamadım doğrusu farklı bir düşünceniz varsa eğer benimle paylaşırsanız memnun olurum...

♾️Grafik Gurusu♾️
çok emin değilim ama güç tasarrufuydu sanırım... o açık olabilir belki... genelde ekranın kararmasına o sebep oluyor diye biliyorum...

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bütün enerji tasarrufu hatlarını uyku modundakiler dahil never yapmak gerekiyor sanırım

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
şimdi, "yine olmadı" dermiş... görürsünüz o zaman :)

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben anlamam öyle gavur icadından :)...

şaka bi yana... arkadaştan haber bekliyelim bakim... olmuşsa olmuştur zaten... olmamışsa bi çözüm bulmaya çalışalım..

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
Eğer biliyorsanız onuda resimli anlatabilirmisiniz ? Çok sinir bozucu bişey anlatamam yani...

Pardon resimli anlatımınızı yeni gördüm ayarları tekrar yapıp deniyorum sağolun.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bu sefer işlem tamam çok sağolun ....

Moderatör tarafında düzenlendi:

♾️Grafik Gurusu♾️
yeniden konuyu aktif görünce korkarak açtım diyebilirim... yine olmadı diyeceksiniz sandım :) rica ederim ne demek... biraz uğraştık ama değdi...

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
Evet değdi valla tekrar teşekürler,aslında bende 1 sorun daha var fontlarda sorunum var freehandde fontlarda türkçe karakterler yazmıyor ği bunun gibi fontlarımda doğru tt ama olmuyor bu konudada yardımcı olabilirmisiniz ?