Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mac te ekran koruyucusunu nasıl iptal edebilirim ?
elma simgesinin olduğu yerden preferances lara girin... yanılmıyorsam screensever bölümü var yada dashboard dan da ayarlıyo olabiliriz... oradan kapatabilirsiniz... evdeki pc olduğu için şu an net bir tarif yapamıyorum size... ama ekran koruyucusunu kapatmak hiç sağlıklı değil bunuda unutmayın...
İkisinide ayrı ayrı açtım daha önce ve baktım mac kullanmaya geçtiğiniz zaman net olarak nerelere girip nereleri işaretlemem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum.Ekran hemen kararıp koruyucuya geçiyor msn kapanıyor sinir oluyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Cevabınızı bekliyorum.
Dediğinizi yaptım fakat yine olmadı nedendir bilemiyorum 3-5 dakika sonra ekrana hafif bir karartı geliyor ve 1-2 dakika sonrada ekran koruyucu devreye giriyor ve msn de kesiliyor ekranda kararıyor anlayamadım doğrusu farklı bir düşünceniz varsa eğer benimle paylaşırsanız memnun olurum...
Evet değdi valla tekrar teşekürler,aslında bende 1 sorun daha var fontlarda sorunum var freehandde fontlarda türkçe karakterler yazmıyor ği bunun gibi fontlarımda doğru tt ama olmuyor bu konudada yardımcı olabilirmisiniz ?