Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Marifet değil bence. Eğer orada gerçekten böyle bir tutum varsa -ki orada yaşayan Türklerin dillerini unutup yarı almanca yarı Türkçe konuşmasından bunu anlıyorum- çok yanlış buldum. Saçmalıktan başka birşey değil.
Broşüre gelince, çalışma temiz. Olması gerektiği gibi.
Marifet değil bence. Eğer orada gerçekten böyle bir tutum varsa -ki orada yaşayan Türklerin dillerini unutup yarı almanca yarı Türkçe konuşmasından bunu anlıyorum- çok yanlış buldum. Saçmalıktan başka birşey değil.
Broşüre gelince, çalışma temiz. Olması gerektiği gibi.
Birdakka Ben Senin Kime Ne Anlatmak Istedigini Anlamadim Sacmalik Falan Derken ??? Burada Ben almancayi Turkceyi Yada Sen Ne Anladiysan O dilleri Buraya Degerlendirirsin Diye Koymadim Yaptigim Grafik Hakkinda Yorum Yapilsin Diye Koydum... Anlamadan >Yorumun icin Sagol Yinede
evet pinar banada uymadi gibi geldi yorumunda bana gore 100 % haklisin ama musteriye gosterdigimde illa bu sekil olsun sakin bozma dedi (( tesekkurler Yorum icin )