Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mass Danışmanlık

Benzer konular

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
daha ne olsun çok güzel benm tarzım sade ve şık:D

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
daha ne olsun çok güzel benm tarzım sade ve şık:D

beğenmene sevindim canım :)
aslında bu tasarımı ekleyip eklememe konusunda çelişki yaşadım biraz. tasarım yönüm daha da gelişmeli, eksik hissediyorum bu konuda kendimi, o sebeple de eleştirilerinizi bekliyorum..

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
harıka ve siyah bayılıyorum ya

yorumunuz için çok teşekkür ediyorum monaliza55 :)
antetlinin içinde logoyu anlatmaya çalıştım biraz.
siyah renk azmin ve asaletin rengidir ve bende çok seviyorum...

lokman_reklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.lokmanreklam.com
mrb. çalışma güzel ama...
acaba bu logo hep kağıt üzerindemi kalacak?
metal bir yere uygulanırsa 2d olarak alt yansımalar nasıl olacak,
veya duvara yazılacağını düşünelim.çok zor olur bir uygulamacı için.
efektler falan olmasa daha güzel olabilir ama biraz daha üzerinde çalışmalısınız.
aslına bakarsanız pek çok hata var ama sizi üzmemek iiçin yazmıyorum.
ellerine sağlık ön çalışma için güzel bence...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mass yazısı dışında ki herşeye tekrar bir ilgi gerekmekte. Yazıların altındaki gölgeleri ya tamamen silmeli, yada daha yukarı bir açıyla birleştirmellisiniz. Ayrıca sakın olaki zarfta o modeli kullanmayın. Olaki kabul edildi baskısı çamur olacaktır.

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
siyahı severim...hoş olmuş...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
mrb. çalışma güzel ama...
acaba bu logo hep kağıt üzerindemi kalacak?
metal bir yere uygulanırsa 2d olarak alt yansımalar nasıl olacak,
veya duvara yazılacağını düşünelim.çok zor olur bir uygulamacı için.
efektler falan olmasa daha güzel olabilir ama biraz daha üzerinde çalışmalısınız.
aslına bakarsanız pek çok hata var ama sizi üzmemek iiçin yazmıyorum.
ellerine sağlık ön çalışma için güzel bence...

haklısınız... dış mekan uygulamalarını hiç düşünemedim. ama işin iyi tarafı bunu müşteriye sunmak nasip olmadı :)

lütfen diğer hataları da yazın.. inanın üzülmem. burda paylaşma nedenim benim göremediğim hatalarım görülsün ve uyarılar doğrultusunda gelişebileyim..lütfen vakit ayırıp logonun yapısal hatalarına da değinin.

İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

creedwar
bu logo beyaz zemin üzerinde istediğim etkiyi vermemişti. bende zarfta böyle bi uygulama yaptım. zarfta bu sorunu nasıl çözebilirim? acaba düz siyah zemine mi almalıydım? deneyeceğim artık...
baskıyla ilgili uyarınız içinde çok teşekkür ediyorum.

redarch
sanırım tasarımı kurtaran tek yönü siyah kullanılmış olması :) hoş bulmanıza sevindim. teşekkürler...

Son düzenleme:

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma güzel siyah renk benimde vazgeçemediğim renklerden biridr.Çok kaliteli ve şıktır.

Ama tasarım yönünde kendinizi birazdaha geliştirmelisiniz.
Zaman içinde bilgilerinizin arttığını ve ne kadar güzel şeyler yaptığınızı göreceksiniz.
Yine de çok beğendim
Emeğinize sağlık.

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Logo çok güzel olmuş, elinize sağlık :)
Yanlız yansımasında problem var bence, harfler üst üste bindiği için kesişme yerleri daha açık tonda olmuş, bu da bana hata gibi geldi... Üstteki logoyu merge yapıp, yansımasını o şekilde verirsen daha doğal duracağını düşünüyorum, nacizane fikrimdir...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo çok güzel olmuş, elinize sağlık :)
Yanlız yansımasında problem var bence, harfler üst üste bindiği için kesişme yerleri daha açık tonda olmuş, bu da bana hata gibi geldi... Üstteki logoyu merge yapıp, yansımasını o şekilde verirsen daha doğal duracağını düşünüyorum, nacizane fikrimdir...

evet yansıma gözümden kaçmış. uyardığın için teşekkür ediyorum. düzelticem
Logoyu beğenmene sevindim. Teşekkür ediyorum bigmuntha :)

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
guzel calısma ama bir yeri gozunden kacırmıssın sanırım yazının yansımasında opacity dusurunce fontlar iç içe gecmıs fazlalıkları silsen daha gercekci bir yansıma olur kanısındayım ama calısmanın geneli gayet başarılı

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
guzel calısma ama bir yeri gozunden kacırmıssın sanırım yazının yansımasında opacity dusurunce fontlar iç içe gecmıs fazlalıkları silsen daha gercekci bir yansıma olur kanısındayım ama calısmanın geneli gayet başarılı

evet başka bir arkadaş daha uyarmıştı:) teşekkür ediyorum yorumun için.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlara bakmadan direk kendi yorumumu yapim dedim görmedim yani dendigini neyse rica ederim başarılarının devamını dilerim

ortak eleştiriler daha mühimleşiyor benim için. ben o kadar hızlı çalışmıştım ki farketmedim bile. dikkatiniz için tekrar sağolun.

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Siyah notr bir renk derken ne demek istediginizi anlamadim. Bir de zarf icin baska bir cozum dusunulmeli. Tesekkurler.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Siyah notr bir renk derken ne demek istediginizi anlamadim. Bir de zarf icin baska bir cozum dusunulmeli. Tesekkurler.

çeşitli renk duyguları doğuran ışınların dalga boyları değişiktir. renkli ışınlar güneş ışığındaki oranda birleşirlerse renkler kaybolur ve beyaz meydana gelir. renkli boyalar birbirleriyle aynı oranda birleşirlerse siyahlık oluşur.
bunun nedeni,ışık ile boyanın bünyeleri faklıdır. renklerin hepsinin bir araya gelmesiyle oluşan beyazlık ve siyahlık aslında renksizliktir. çünkü beyaz ve siyah renk olarak değil renksizlik olarak kabul edilir. böylece siyah,beyaz ve ikisinin karışımından oluşan çeşitli değerdeki griler,nötr renkler(tarafsız)grubunda toplanır.
çeşitli renkten ışınları içeren beyaz ışığın içinden herhangi bir renge ait olan bir ışın çıkarılırsa hemen renk oluşur.
zarf için düşünücem. yorumunuz için teşekkür ediyorum.