Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mavi Hukuk Bürosu Logo çalışması

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Mavi Hukuk Bürosu için şimdilik hazırladığım iki logo..Logoda karar kılınırsa kurumsal kimlik çalışması var sırada.
Sizin gözünüze hoş gelen hangisi?

Benzer konular

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığınızıda konu içeriği ile alakalı olacak şekilde değiştiriniz.(örn: mavi hukuk bürosu logo)

aliasker0429

🌱Yeni Üye🌱
Kesinlikle sağdaki daha güzel. Ama ilk bakışta hukuk bürosu ile bi alaka kurulmuyor pek.

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yani hukuk teması ile ilişki belli sembolleri kullanmak anlamındaysa en genel manada bu işlerde "terazi" sembolü kullanılıoyor..ilk çalışmalarımda onu da denedim ama çok klasik durmaya gerek yok diye düşündüm.Burada büro isminin ilk harfi olan "m " ve isimden mülhem "mavi" renk aldım.Ciddiyet ve kesinlik duygusunu yansıtan bir üslup oluşturmak istedim.Logo aynı nzamanda "soyut resim"dir..Burada harfi veya sembolleri incelemek kadar çizgiyi, ilk anda biçim
in size verdiği duygu ve fikri ön planda tutarsanız daha doğru olacaktır inşaallah.
Bununla beraber yorumunuz için bir kez daha düşünüp terazi sembolünü kullanıp kullanmama arasında karar vermeyi istiyorum.
Tşkrlr..

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence ilki daha hoş görünüyor
hukuk deyince akla gelen teraziyide koymak gerekirse
"M"nin alt tırnaklarını uzatarak terazi kefelerini ortaya çıkarabilirsin
ısrar etmesemde denemeni öneririm

saygılar....

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Birinci logo güzel.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence hukuk adalet teması üzerinde bi çalışma yap mesela böyle konularda terazi sıkça kullanılır sende özgün bir terazi ve m harfini kaynaştırabilirsin

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence birinci logo güzel.. Belki M harfinin fontu ile oynamak logonun biraz daha bütünlük kazanmasını sağlayabilir. Emeğine sağlık :)

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler arkadaşlar, yorumlarınızı dikkate aldığıma emin olabilirsiniz.Terazi olayını zaten en başta o şekilde yapmış, "m " harfinin iki ayağını uzatıp iki kefe asmış ve ortaya da sivri uçlu sorguç benzeri destek noktasını koymuştum.Yeniden o tasarıma dönüp terazili bir örnek daha hazırlayamaya niyetliyim.