Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Med basım Ajanda için kapak çalışmam

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
benm sloganım farklı ama Siz düşleyin biz renklendirelim önceki işlerden slogan ben tasarımı yaptım sadece.

Sercan DÖNER

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sercandoner.com
Biraz karmaşık bi çalışma. Daha sadeliğe ve şıklığa
önem vermeniz gerektiği düşüncesindeyim. Ama zamanla gelişicektir.
İyi çalışmalar elinize sağlık.

Spawned

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmanız çok hoş duruyor ancak ajanda olduğunu belli etmelisiniz, "2010" yada "2010 ajanda" gibi orasını siz daha iyi bilirsiniz : )

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Biraz karmaşık bi çalışma. Daha sadeliğe ve şıklığa
önem vermeniz gerektiği düşüncesindeyim. Ama zamanla gelişicektir.
İyi çalışmalar elinize sağlık.

Gayet sade duruyo renkli olmasıda lazım matbaayız sonucunda.
Teşekkürler.

Çalışmanız çok hoş duruyor ancak ajanda olduğunu belli etmelisiniz, "2010" yada "2010 ajanda" gibi orasını siz daha iyi bilirsiniz : )

Teşekkürler 2010 ibaresinide ekliyeceğim. Sağolun.
güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık

Teşekkürler... :smile:

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğinize sağlık. Kartvizit yazısı kaymış :). Ve çalışma güzel olmuş ama bir kopukluk var gibi. Alt kısmı da mavi yaparsanız sorun çözülecek gibi :)

Merve Merve Merve!
Bir alanda ilerlemek bazen çok çabuk olsada, Grafikerlik olayı bir başkadır. Soruyorum sizlere arkadaşlar; Ben grafiker olarak bu programları %60 biliyorum diyebilirmisiniz? Ben diyemem. Ancak araştırdıkça gelişmek mümkün. Bu kadar yorumun içerisinde sanırım 3. yorum işin çazibesini kaybeden yeri açıklamış. O noktacıkları ve benzerlerini tasarımlarımda kullanmayı çok severim. Ancak tek yönlü değil. Bu konuda bir ders videom vardı. Yuvarlak gölge oluşturmakla ilgili. Bu videoyu izleyip o alt kısımdaki beyaz zeminler üstteki zemini videodaki çalışmaya benzer bir çalışma ile geçiş efekti vererek ikiye bölebilirdin. İşte o zaman çalışmaya verdiğin emek daha takdir edici olabilirdi. Bence bir dene, değiştir alt kısmı ve yorumları tekrar oku.:worried:

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Hiç Dikkat etmemişim :D
Demek kartvizit.. çok dikkatlisiniz.

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hiç Dikkat etmemişim :D
Demek kartvizit.. çok dikkatlisiniz.

Hayret! o kadar yazı yazdım, sadece alıntı yaptığım mesajın ilk kısmını görmüşsün. O kartvizit kısmını daha sonra düzelterek eklediğini görmeyecek kadar dikkatsiz değilim kusura bakma. Oysa ben bu mesajın eklemediğin diğer kısmını kastetmiştim. Aslında bunu kargalar bile anladı ama o kadar uğraşıp yazdığım yazıyı okumadan böyle bir cevap yazman üzdü beni. Yorum istemişsin yorum yazdık, dalga geçmedik. Belki senin yaşının yarısından fazla Corel kullandım ama hiç kimse ile dalga geçmedim. Ne demişler; Boynuz kulağı geçermiş...

Son düzenleme:

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
yani ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın.
arkadaş yadıktan sonra düzeltmiş olablir onu ben nasıl takip edeyim...
bende büyük olabilirsiniz dahada iyi program kullanabilirsiniz ben küçük olabilirim.
programlarıda bilmiyor olabilirim. tasarımlarımda kötü olabilir.
Ders videolarınız var olduğunu okudum ben. buda benim çalışmam böyle olmasını istiyorum,
iyidir veya değildir. güzellik göreceli bi kavramdır. size kötü gelen bana güzel gelebilir.

Teşekkürler.

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir çalışma emeğinize sağlık...

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
yani ne demek istediğinizi anlamadım kusura bakmayın.
arkadaş yadıktan sonra düzeltmiş olablir onu ben nasıl takip edeyim...
bende büyük olabilirsiniz dahada iyi program kullanabilirsiniz ben küçük olabilirim.
programlarıda bilmiyor olabilirim. tasarımlarımda kötü olabilir.
Ders videolarınız var olduğunu okudum ben. buda benim çalışmam böyle olmasını istiyorum,
iyidir veya değildir. güzellik göreceli bi kavramdır. size kötü gelen bana güzel gelebilir.

Teşekkürler.

Uvv.. Mevo kızdıı :rofl:

RUKİYEŞAL

🌱Yeni Üye🌱
harika bi çalışma olmuş çok beğendim emeğine sağlık

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmana diyecek bir şey yok tabii ki. Senin yerinde olan herkes sadece iyi yada kötü denmesini beklemiyor. Bende öyle. mutlaka ki herkesin bir takım eksiği vardır. Ama programı hiç bilmeyen birisinin belkide bilmeyerek deyineceği bir konu tasarımda etkili olabiliyor. Ancak üretilen fikiri anlamazdan gelip smiller ile dalga geçmek :( bilemiyorum. Bana hoş gelmiyor. Emeğine sağlık iyi çalışmalar...