ÖHHÖ ÖHHÖÖÖ...
Şimdi arkadaşlar bu ve bunun gibi bir sürü topic görüyorum ama otururp iki cümle yazmaya bile değer bulmuyorum fakat herkezin bir bam teli var. Önceki yorumlara gelince süperdi valla
Gülmekten mesanemin kaslarımı zorladığını hissettim oldukça keyifsizdim allah razı olsun sizden.
Neyse dağıtmadan yorumlarımı yapayım,
Bu işle ilgili olarak; bilgisayar başında fiziksel bir sermaye harcanmadığı için insanlar sanıyorki " yaa nolcak iki çizittiriveriyorlar " şeklinde sapıkça düşüncelere kapılıyorlar. Bu zihniyetlilerin pcleri çöksün sitemize giremesinler inşallaaaah !!!
Şimdi şöyle biraz fantastik düşünün(madem ki mantık çerçevesinde anlatılanları anlamamakta direniyorsunuz), hani filimlerde özel pisişik yetenekleri olan tiplemeler vardır ya. Fantastik şeyler yapar zihin yönlendirir nesneleri bakarak haraket ettirir falan filan, bunu yaptıklarında enerji kaybederler burunları kanar falan yani bedeli vardır. İşte bizim işte bunun gibi birşey, yahu kafa patlatıyoruz, beynimizi çalıştırıyoruz hayal edip tasarlıyoruz. Beyin hücreleri yıpranıyor zorluyoruz yani sistemi anlatabildim mi? Beyin yorulması beden yorulması gibi değil adamım. Akşama kadar monitöre bak buda cabası. Bu senin zihniyetindekilere atfen bir anlatım şeklidir. Belki farklı tarzlarda işe yarayabilir.
şimdi topic i açan arkadaşa gelince. Zaten bu kadar lafın ardından bir daha giripte bu başlığa birşey yazcağını sanmıyorum. Diğer arkadaşlarım inceden ti geçmişler hatta tiiiii geçmişler.
Sen şimdi wordu acıyorsun ordan şekilli yazılardan beğenip kitap ismini yazıyorsun. Wordun kendi içinde barındırdığı clipartlardan konu ile ilgili iki üç tanesini serpiştiriyorsun olup bitiyooor
Sana ancak bu kadar yardımcı olabiliriz.
Hee yada işin parayı veren düdüğü çalar kısmını tercih edip profesyonelce işini yaptırıyorsun.
Aklıma gelmişken bişi soncam, bilgisayar teknikeriymişsin. Biri sana gelip allah rızası için şu bilgisayarıma bir bakıver, sistemim çöktü lütfen sevabına bir bakıver, ekran kartık güçsüz bir ayar çekermisin deseler ? Ne yapacaksın ?
Saygılar...