Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

merhaba sevdiğim kişiye kitap yazıyorum mümkümse bana kapak tasarımında yardımcı olurmusunuz?

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
ben sevdiğim kişi için kitap yazıyorum şimdiye kadar 170 sayfayı bitrdim ama kapak tasarımı için iç bişiey yapamadım yardımcı olurmusunuz kapak tasarımında onun resmlerini koymak istiyorum

arkadaşlar ben sizden fikirlerinizi öneilerinizi istedim msj iyi okursanız siz yapın diye bir cümle kurmadım ama görüyorumki herkes para derinde fikir öneride para karşılığ yapıyorsanız ozaman fikriniz öneriniz size kalsın

yorumsuz bir durum olarak değerlendirmek istiyorum !

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar ben sizden fikirlerinizi öneilerinizi istedim msj iyi okursanız siz yapın diye bir cümle kurmadım ama görüyorumki herkes para derinde fikir öneride para karşılığ yapıyorsanız ozaman fikriniz öneriniz size kalsın

Facebook'u kurmak da bir fikir idi. Ancak sizin isteğinizin ne olduğu pek anlaşılmıyor. Evet tasarım istediğiniz sonucu çıkmadığı gibi fikir istediğiniz sonucu da çıkmıyor yazıdan. Sıkıntının nedeni bu. İsteğinizi daha açık yazsaydınız bu tartışma olmayacaktı.

ÖHHÖ ÖHHÖÖÖ...
Şimdi arkadaşlar bu ve bunun gibi bir sürü topic görüyorum ama otururp iki cümle yazmaya bile değer bulmuyorum fakat herkezin bir bam teli var. Önceki yorumlara gelince süperdi valla :D Gülmekten mesanemin kaslarımı zorladığını hissettim oldukça keyifsizdim allah razı olsun sizden.

Neyse dağıtmadan yorumlarımı yapayım,
Bu işle ilgili olarak; bilgisayar başında fiziksel bir sermaye harcanmadığı için insanlar sanıyorki " yaa nolcak iki çizittiriveriyorlar " şeklinde sapıkça düşüncelere kapılıyorlar. Bu zihniyetlilerin pcleri çöksün sitemize giremesinler inşallaaaah !!!

Şimdi şöyle biraz fantastik düşünün(madem ki mantık çerçevesinde anlatılanları anlamamakta direniyorsunuz), hani filimlerde özel pisişik yetenekleri olan tiplemeler vardır ya. Fantastik şeyler yapar zihin yönlendirir nesneleri bakarak haraket ettirir falan filan, bunu yaptıklarında enerji kaybederler burunları kanar falan yani bedeli vardır. İşte bizim işte bunun gibi birşey, yahu kafa patlatıyoruz, beynimizi çalıştırıyoruz hayal edip tasarlıyoruz. Beyin hücreleri yıpranıyor zorluyoruz yani sistemi anlatabildim mi? Beyin yorulması beden yorulması gibi değil adamım. Akşama kadar monitöre bak buda cabası. Bu senin zihniyetindekilere atfen bir anlatım şeklidir. Belki farklı tarzlarda işe yarayabilir.

şimdi topic i açan arkadaşa gelince. Zaten bu kadar lafın ardından bir daha giripte bu başlığa birşey yazcağını sanmıyorum. Diğer arkadaşlarım inceden ti geçmişler hatta tiiiii geçmişler.

Sen şimdi wordu acıyorsun ordan şekilli yazılardan beğenip kitap ismini yazıyorsun. Wordun kendi içinde barındırdığı clipartlardan konu ile ilgili iki üç tanesini serpiştiriyorsun olup bitiyooor :D Sana ancak bu kadar yardımcı olabiliriz.

Hee yada işin parayı veren düdüğü çalar kısmını tercih edip profesyonelce işini yaptırıyorsun.

Aklıma gelmişken bişi soncam, bilgisayar teknikeriymişsin. Biri sana gelip allah rızası için şu bilgisayarıma bir bakıver, sistemim çöktü lütfen sevabına bir bakıver, ekran kartık güçsüz bir ayar çekermisin deseler ? Ne yapacaksın ? :)

Saygılar...

valla ben hayrına bir tek akrabalara komşulara yaparım iş. ( Bilgisayar teknikeri olan kısmım için bahsediyorum )

Grafiker kısmım için; henüz böyle bir istek ile gelen olmadı :p

canimsn

🌱Yeni Üye🌱
peki ne kadar kapak tasarımı ben burda yeni olduğumdan bilmiyorum yazarda değil ilk ve son olucağından güzel olsun istiyorum olsa nasıl parayı vericem yapan kişi ben yaparım yatır öyle deyip kandırsa beni yada yapıp bana kapağı verse bu güven nasıl olcak peki kim yaparki bunu ?

firataydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki ne kadar kapak tasarımı ben burda yeni olduğumdan bilmiyorum yazarda değil ilk ve son olucağından güzel olsun istiyorum olsa nasıl parayı vericem yapan kişi ben yaparım yatır öyle deyip kandırsa beni yada yapıp bana kapağı verse bu güven nasıl olcak peki kim yaparki bunu ?

bu saatten sonra kimse :D şahsi fikrimdir :p Saygılar Hoş çakal :rofl:

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Canım kardeşim, şimdi amatör ruhla, güze bir işe girişmişsin. O ruhla da devam et. al eline keçeli kalemi, al eline güzel bir kağıt. makas. prit. Kes yapıştır. boya, çiz... Ya da al kız arkadaşının fotolarını, git bir dijital atölyeye. Orda saat karşılığı para alıyor arkadaşlar. sana uygun, standart güzel bir kapak hazırlarlar. Ya da ellerindeki standart tasarımlardan birini uygulatırsın... Bir git gör, dijital çıkış atölyelerini, bir sürü materyal var hoşuna gidebilecek. Sen ne istediğini söylediğinde de önüne bir sürü seçenek sunarlar.. Hem yazdığın kitabı bastırıp ciltlettirirsin de.. tahminim bütün iş sana 60*100 arası bir rakama patlar... Sektörümüzün her ihtiyaca cevap verebilecek çözüm parçaları vardır. Yani koca kitabı yazmaya üşenmemişken, ayağına da üşenme, bi bak bakalım piyasa da neler oluyor. neler var...

gitarist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sevgilinize.com
evet arkadaslar hersey para degil bencede... almanyaya bu konuda hayranlık duyuyorun web sitesi tasarımı da yapıyorum php kod arastırması yaptıgımda google de tek bir sonuc bile bulamıyorum ama almanya arastırması yaptıgımda bir cok konuda yardımı alabiliyorum tasarım paylasmaktır bence. almanya bu yüzden tasarım olarak türkiyeden cok ama cok fazla ileride paylasmayı bilmek en azından işi bilmeyene tesfik amaclı bir calısma yapıp gondermek onemlidir..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bırakın bu arabesk söylemleri, herşey para değil falan, Elimin emeği aklımın fikri para benim arkadaş... Mesleğine saygısı olan herkes için geçerlidir bu. Ama nette evla bilgi mevcut, gider, araştırır, uğraşır çabalar. bi ucundan tutar, buraya yaptığı şeyi koyar. Bizde o emeğe saygı gösterir, daha iyi olması için eleştiririz. Ki 100 lerce başlık var bununla ilgili...Önce sapla samanı ayıracaksın ki adam olasın. vicdandan dem vurasın... Lafım ortaya... Ha bilmiyosan, uğraşmak istemiyosan, canıma millet, ödersin kesene göre...

Son düzenleme:

gitarist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sevgilinize.com
bırakın bu arabesk söylemleri, herşey para değil falan, Elimin emeği aklımın fikri para benim arkadaş... Mesleğine saygısı olan herkes için geçerlidir bu. Ama nette evla bilgi mevcut, gider, araştırır, uğraşır çabalar. bi ucundan tutar, buraya yaptığı şeyi koyar. Bizde o emeğe saygı gösterir, daha iyi olması için eleştiririz. Ki 100 lerce başlık var bununla ilgili...Önce sapla samanı ayıracaksın ki adam olasın. vicdandan dem vurasın... Lafım ortaya... Ha bilmiyosan, uğraşmak istemiyosan, canıma millet, ödersin kesene göre...

arabesk söylem degil evet hersey gercekten para degil bu ise yeni baslamıs biri için bi 15 dakikanı ayırmak zor mu gelecek? krdesm yardım etsen olecek msin evet cok büyük bir is yaparsın onun parasını istemek hakkındır alt üstü bi kitap kapagı insanlarımıza yazık gercekten..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arabesk söylem degil evet hersey gercekten para degil bu ise yeni baslamıs biri için bi 15 dakikanı ayırmak zor mu gelecek? krdesm yardım etsen olecek msin evet cok büyük bir is yaparsın onun parasını istemek hakkındır alt üstü bi kitap kapagı insanlarımıza yazık gercekten..

Bence zamanını boşa harcama arkadaş laf değil icraat bekliyor, bu saatten sonra bi kapak yapmadan bırakmayız seni, yardım lafla olmaz bence bir iki örnek yapıp göndermelisin biz de alkışlarız seni.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
katılıyorum, ben de alkışlayacağım. Hatta madalya bile takabilirm.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
katılıyorum, ben de alkışlayacağım. Hatta madalya bile takabilirm.

O zaman bahanesine bahse girelim ne dersin? :D:D

Bence; şu an çok meşgulüm inanın vaktim olsa karşılıksız seve seve yaparım. :rofl::rofl::rofl:

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bence şey diyecek, Ben grafiker değilim ki, gitaristim. Karşılıksız aşk bestesi yapabilirim ama kapak yapamam :D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yaparım kardesim bi kapakla gözümüz korkmaz =)

Haydi bakalım delikanlı gözlerimizi açtık bekliyoruz. :D

Sözünde durmazsan eğer gitarının telleri kopsun, akordu bozulsun bi daha düzelmesin. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: