Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mobilya Logo tasarım

dELi kZ

🌱Yeni Üye🌱
logoccw.jpg
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.. teşekkürler :angel:

Son düzenleme:

Benzer konular

dELi kZ

🌱Yeni Üye🌱
ilk defa bi paylaşım gönderdim..şimdi oldu sanırım.. teşekkürler

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
sadeleşmen gerekecek. Bu logolar çok karışık olduğundan algısı ve hatırda kalısı çok zayıf. Sade çalışmanı tavsiye ederim.

ozlem_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aralarında en uygunu 7 olabilir fakat aradaki o & işaretini kaldırmanı tavsiye ederim. 7 nin üzerine biraz daha çalış derim. emeğine sağlık..iyi çalışmalar..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir şeyi çok merak ediyorum bu tasarımlar müşteriye sunulacak mı? Sunulacaksada 13 alternatifin 13üde mi sunulacak?

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Açıkçası bunların arasından birisini seçmek ve önermek gerekiyorsa bunu yapmıycam, yaparsam zorlama olur, çünkü henüz logolar olmamış . Öncelikle hafrler arasında & kullanmaktan vazgeçmelisiniz, 1 tane olsa neyse ama 2 tane birden hiç olmamış.
Logo konusunda bol örnek inele rve çalışmalarınızı yeniden yaparsanız farklı ve daha güzel sonuçlar alacağınızdan eminim.
Kolay gelsin.

dELi kZ

🌱Yeni Üye🌱
hayır 13 ü üzerinde sizden tavsiyeler alıp eleyerek değişiklikleri yapıp en iyiyi bulmaya çalışacağım.. ben biraz daha yoğunlaşayım :)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmalarınızı göremiyorum. firefox'ta görünmüyor sanırım.

dELi kZ

🌱Yeni Üye🌱
ben firefox tan denedim açtı isterseniz safariden deneyin!

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logolarda çok obje kullanılmış.serüvenist in dediği gibi sadeleştirin biraz.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
anlamadım bu işi, az önce baktım açmamıştı ama şimdi görüyorum. tanrım.... gözlerim, görebiliyorum :smile:

logolarınız çok karışık olmuş. daha sedeleştirmeyi deneyin. bunlar arasında en iyi duranı 7.si, ama onda da "&" işaretini kaldırmalısınız.

önerim, daha iyi bir font seçip harfler üzerinde oynama yapmanız. logoyu bu şekilde oluşturun. logotype çevresinde veya fona yerleştirdiğiniz dikdörtgenleri kullanmayın (çok orjinal bir fikir değilse). zira çok kalabalık yapıyor.

bir de genel olarak naçizane bir tavsiye; (tabii, benim fikrim) özellikle kısaltma olan yazılarda elyazısı tarzı fontları büyük harflerle kullanmayın.

iyi çalışmalar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Öncelikle "Büro Mobilya" yazısına çok kitlendim.. Mobilyaları olması gerekmiyor mu? Büro Mobilya yarım kalmış gibi..

Yaptığınız çalışmalara gidersek...

1.Çalışmanız.. İyi bir çalışma yönünde ilerliyebilir.. Ancak harflerin arasındaki .. ""&" işaretine ve bu işaretin turuncu olmasına bir anlam veremedim ..

2. ve 3. çalışmalarınızda Büro Mobilya yazısı çok küçük kalmış ve logoyu "süslemek" amaçlı kullandığınız yanılmıyorsam brushlar.. Detaya girmekle birlikte kurumsal bir logoda bulunmaması gereken bir ayrıntıdır. Konuyuda birazcık büro mobilyası kavramından çıkarmış durumdalar..

4.Çalışmanızda ki mor üzeri lacivert detay brushı bu kadar büyükken bile göremezken logo küçük alanlardayken nasıl görülmesini bekliyorsunuz onu anlamadım.. Bence direk elenmesi gereken bir çalışma..

5.Çalışma fena gözükmüyor ilk bakışta ancak yine arka planı fazlalık.. arka lanı çıkartırsanız sadece dmr yazısı alttaki kare ve yazılar kalırsa daha hoş olur ancak her logoda büro mobilya yazdığınız yazı dekarosyon & mobilya yaya dönmüş.. Öncelikle çalıştığınız şirketle konuşup ne yazılması istediğini öğrenmelisiniz bence..

6. Çalışmadada aynı şekilde arka plandaki brush fazlalık ve büro mabilya yazısı çok küçük..

7. Çalışma iyi gibi gözüküyor tabiki & işareti kaldırıldıktan sonra daha iyi olucaktır bunun dışında y harfinin alt kısmının logodan taşması y harfinin okunurlugunu yok etmiş ordaki sorununda halledilmesi gerekiyor..

8. çalışmada büro mobilya yazısı çok küçük dmr yazısının ortadan kesilmesi saçma ve aynı zamanda logo bir formnu dışına çıktıgı için göz yoruyor.. Ve bana kalırsa biraz fazla parçalara ayırmışsın amblemi..

9.Çalışmada fena değil ancak .. Dmr yazının fontu hoşuma gitmedi ve büro mobilyaları yazısının amblemin dışına çıkartarak altına düz bir şekilde siyah ve ya turuncu yazmanı tavsiye ederim..

10. ve 11. çalışmalarda mobilyalar çok küçük ayrıntılara sahip oldukları için basımı zor algılanması zor bir çalışma haline gelicektir.. Aynı şekilde kullanılan fontlarda resmiyet dışı bir çalışma haline getirmiş çalışmayı..

12 ve 13. çalışmalarda direk elemenizi tavsiye edeceğim çalışmalar içerisinde dmr yazının kullandıgınız fontu o kadar detaylı ve damlacıklu suyu çağrıştırıyor ki mezuyu mobilyadan çıkarmış .. Aynı zamanda yine logoyu süslemek için kullandıgınız brushlar fazlalık..

Emeğinize sağlık.. Saygılar..

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben renk körü olduğum için mi dir nedir bana çok yorucu geldi sade olmalı

ByDazgir

🌱Yeni Üye🌱
dELi kZ 6 Veya 9 üzerinde yoğunlaşırsan güzel bri logo yaparsın Benim Tavsiyem Bu :)

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
kesinlikle sadeleştirilmeli ama o karışıklığa rağmen ii oturtmuşsun bence
iyi çalışmalar

dELi kZ

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar son hali ve basıldı :) yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim...
dmrh.jpg