Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Modern Korsanlar Kitap kapağı tasarımı

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
Ya ben eleştiriye niye açık olmayayım ki. Arkadaş alakasız şeyler yazınca sinirlendim. Ben kapak tasarımının çok iyi olduğunu idda etmiyorum ki. İkinci baskıda hatalarımı düzelteceğim. Çok hata var kapakta ama genel olarak insanların beğendiğini söylüyorum. Ya kapağı nette görür görmez, daha içeriğine bile bakmadan "Çok güzel bir romana benziyor bu ya" deyip satın alanlar var. YANİ KAPAKTA ÇOK HATALAR OLMASINA RAĞMEN İNSANLAR BEĞENDİLER BUNU VURGULAMAYA ÇALIŞIYORUM. YUKARIDA DİKKAT EDERSENİZ ELEŞTİRİLERİ KABUL EDİP, KİTAP BASKIYA GİTTİĞİNDEN DOLAYI ARTIK DEĞİŞTİREMEYECEĞİMİ DE YAZMIŞIM.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık fakat keşke biraz daha sade bir çalışma olsaydı

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
Teşekkür ederim. Bu haliyle dikkat çektiği için ben 2. baskıda kapakta herhangi bir düzeltme yapmayı düşünmüyorum. Özellikle leptoptaki korsan simgesi, herkese çok eğlenceli geldi. Sadece arka kapak yazısı aşırı büyük onu düzelteceğim. Bakın ben de kapak işleriyle falan yeni uğraşıyorum. Zamanla elbet öğrenirim.

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
Tekrar ediyorum kapak çok beğenildiği için herhangi bir düzeltme yapmayı düşünmüyorum. Yukarıda yorum yapan arkadaşın bence kendiyle sorunu var. Meyve veren ağaç taşlanırmış.

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
Daha önceden başka bir romanım daha çok eleştirilmişti, tabi kapak yönünden değil. Ben de fazla kafama takınca bir arkadaş dedi ki :Hatice takma, bir kitap eleştiriliyorsa başarılıdır dedi.
Sanki ben bir kapak hazırlamamışım da cinayet işlemişim gibi davrananlar acaba halkın ne düşündüğünü neden umursamıyorlar? Yüzlerce insan özellikle kapağı beğeniyorlar diyorum ama arkadaş bana resmen hakaret ediyor. KİTAPÇILARIN RAFLARINDA EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN KAPAK OLMAYI BAŞARMIŞSAM ARTIK DAHA FAZLA YAZMAYIN. SIRADAN BİR KAPAKLA DİKKAT ÇEKEMEM DEĞİL Mİ?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Daha önceden başka bir romanım daha çok eleştirilmişti, tabi kapak yönünden değil. Ben de fazla kafama takınca bir arkadaş dedi ki :Hatice takma, bir kitap eleştiriliyorsa başarılıdır dedi.
Sanki ben bir kapak hazırlamamışım da cinayet işlemişim gibi davrananlar acaba halkın ne düşündüğünü neden umursamıyorlar? Yüzlerce insan özellikle kapağı beğeniyorlar diyorum ama arkadaş bana resmen hakaret ediyor. KİTAPÇILARIN RAFLARINDA EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN KAPAK OLMAYI BAŞARMIŞSAM ARTIK DAHA FAZLA YAZMAYIN. SIRADAN BİR KAPAKLA DİKKAT ÇEKEMEM DEĞİL Mİ?

Yüzlerce insan özellikle kapağı beğeniyorlar

KİTAPÇILARIN RAFLARINDA EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN KAPAK

Anket yaptırıp araştırdınız heralde.

Bende bir soru sorayım o zaman;
Diyelim ki daha daha yolun başında bir aşçı adayısınız, yaptığınız bir yemek için, mesleğinizde ilerlemek adına ileride iyi bir aşçı olmanız için, sıradan bir insanın eleştirisi mi daha yapıcı ve sağlıklı olur yoksa usta bir aşçının mı?

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
Yukarıda yazılanlar eleştiri değil saldırıdır. Neden ya neden benim kitabımın kapağıyla uğraşıyor herkes. Yani bu kitabı beğenip satın alanlar para verenler birşey bilmiyorlar demek ki öyle mi? Ben kendi kitabımın kaç tane sattığıyla ilgili anket mi yapacağım? ARTIK BASILMIŞ VE PİYASAYA GİRMİŞ BİR KİTAPTAN BAHSEDİYORUZ. KİTAP BU HALİYLE SATIYORSA VE BEĞENİLİYORSA BENİM KAPAĞI DEĞİŞTİRMEME GEREK YOKTUR. SİTEDE BU KADAR ELEŞTİRİ ALMASI, BU KADAR DİKKAT ÇEKMESİ BİLE ÖNEMLİ. İSTEDİĞİM DİKKAT ÇEKMEKTİ BUNU DA BAŞARDIM. ETTİKLERİ HAKARETLERLE BANA YARDIMCI OLAN HERKESE DE TEŞEKKÜR EDERİM, ONLARIN SAYESİNDE REKLAM YAPTIM.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Fazla Dikkat çekmiyor. elime alıp kapagı incelediğimde bırakırdım tekrar. bence daha fazla ilgi çekecek birşey olmalı bir esprisi olmalı. örnek: korsanın tek gözünü güzel gözlüğü ile kapatabilirsiniz değişik birşey daha ilgi çeker düşüncesindeyim. ama yinede bu konunun uzmanları daha iyi bilir. emeginize sağlık başarılar :)

hatceeee

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
hatceakdogan.tr.gg
Bakın bu kimse kitabı kapak için almaz değil mi? Ben de sürekli okuyorum. Kitabın içeriğine bakarım. Sizle ortak bir noktamız var BİR ESPRİSİ OLMALI DEMİŞSİNİZ ZATEN BEN DE BUNUN İÇİN LEPTOPA KORSAN SİMGESİ EKLEDİM ESPRİ OLSUN DİYE. KİTAP SATIYOR BU YÜZDEN DEVAMINI YAZACAĞIM SİZİN ÖNERDİĞİNİZ GİBİ KORSANIN TEK GÖZÜNÜ GÜZEL GÖZLÜĞÜYLE KAPATMAYA ÇALIŞACAĞIM. Ayrıca ben 20 yıldır grafikerlik yapan bir insan değilim daha çok gencim, yolun başındayım HAYATIMDA İLK KEZ KAPAK TASARIMI YAPTIM HERHALDE BİR 20 YIL SONRA DA BÖYLE ACEMİLİK YAPACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORSUNUZ DEĞİL Mİ?