Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mojobeian vektor çizim

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
illustrator cs3 ile yaptım:sweating:
kirmizikafa.jpg

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

Başarılar.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş fakat arkaplanda daha farklı bir renk kullansaydın keske...

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkür ediyorum :) evet arka plan deiştirilebilir aslında

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bide bakışları çok hoşuma gitti birdaha bakınca daha dikkatimi çekti çok şey anlatıyor bakışlarıyla:D

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel olmuş Çisil tebrik ederim..
tesekkür edrim :)
emeğine sağlık cisil güzel olmuş ama saçlarında biraz daha ayrıntı olabilirdi
evet doğru söylüyorsun daha detay olabilirdi sıkıldım şaçlarıyla uğraşırken o yüzden :) dah uğrasırım ben tesekkür edrim :)

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzel olmuş ellerine sağlık çalışmaya devamını bekliyoruz

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Açısal bazda çalışmaya sağ üstten bakıyoruz, ancak bayanın gölgesini fazla görüyoruz...Kastettiğim şeyi şekil üzerinde daha net anlatabilirim sanırım;

kirmizikafa.jpg

-Beyaz çizgilerin arasında kalan gölgelerin görünmemesi gerekiyor.

-Siyahla işaretlediğim yerde karartma usulü gölgelendirme yerine diğer bölgelerde kullandığınız(özellikle yüz civarında) bir ton açık yada bir ton koyu renklendirme şekliyle oluşturulan gölge-ışık kombinasyonu çalışmaya daha bir bütünlük katardı.

-Saçlar güzel...Biraz daha tel tel durabilir.
-Hafiften dudak çizgileride fena olmazdı(dudak yüzeyindeki dikine çizgiler)
-Göz-burun-ve ağız anatomik olarak başarılı olmuş...

İlk gözüme çarpan ,şahsi eleştirilerim ve fikirlerim bunlar...Tebrik ederim..

Saygılar...

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Açısal bazda çalışmaya sağ üstten bakıyoruz, ancak bayanın gölgesini fazla görüyoruz...Kastettiğim şeyi şekil üzerinde daha net anlatabilirim sanırım;
-Beyaz çizgilerin arasında kalan gölgelerin görünmemesi gerekiyor.

-Siyahla işaretlediğim yerde karartma usulü gölgelendirme yerine diğer bölgelerde kullandığınız(özellikle yüz civarında) bir ton açık yada bir ton koyu renklendirme şekliyle oluşturulan gölge-ışık kombinasyonu çalışmaya daha bir bütünlük katardı.

-Saçlar güzel...Biraz daha tel tel durabilir.
-Hafiften dudak çizgileride fena olmazdı(dudak yüzeyindeki dikine çizgiler)
-Göz-burun-ve ağız anatomik olarak başarılı olmuş...

İlk gözüme çarpan ,şahsi eleştirilerim ve fikirlerim bunlar...Tebrik ederim..

Saygılar...
gölgeyi gelişi güzel koymuştum zaten hani arkası boş kalmasın diye :) ama düzelticem
siyahla işaretlediğin yerlerdede senin dediğin gibi çizicektim ama üşendim :) mesh ile gölgelendirme yaptım...
dudaklarada aslında yapmıştım ama burda pek belli deil vektor halinde daha belirgin çizgiler....
çok tesekkür edrim yorumların için çok aydınlatıcı ve yaralı oldu dediklerin üzerinde çalışıcam :)

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
cisil boşuna terlemişsin güzel çalışma emeğine sağlık arka planı değiştirirsen daha güzel durur bence.

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cisil boşuna terlemişsin güzel çalışma emeğine sağlık arka planı değiştirirsen daha güzel durur bence.
tesekkürler :) evet değiştireceğim... işte çizdikten sonra zor geldi arka plan ile uğraşmak bi ara yaparım heralde :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bitirdiğini düşündüğün bir çizime tekrardan dönmek zor oluyor dimi:) Bende öyle sayısız çizime sahip değilim ama bu şekilde düşünüyorum.Ellerine sağlık gerekli yerlere arkadaşlar dikkati çekmişler zaten bir dahaki çizminde oralara özen gösterirsin daha iyi olur.Başarılar.

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bitirdiğini düşündüğün bir çizime tekrardan dönmek zor oluyor dimi Bende öyle sayısız çizime sahip değilim ama bu şekilde düşünüyorum.Ellerine sağlık gerekli yerlere arkadaşlar dikkati çekmişler zaten bir dahaki çizminde oralara özen gösterirsin daha iyi olur.Başarılar.
ewet zor oluyor bende kim bilir nezaman dönerim bilmiyorum kama bi arka plan eserse yaparım ancak heralde :)