Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Moonligt Logo Çalışması

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
birinci çalışma daha kibar ve şık duruyor eline sağlık

Aslında ben de için için 1. yi seviyorum galiba. 2. biraz daha yönlü sanki yine de...

2. çalışma gayet güzel olmuş emeğine sağlık efoja

Teşekkür ederim, beğenmene sevindim.

iki çalışmada göze hoş geliyor çok begendim ama ben 1 numarayı tercih ederim :) başarılarının devamını diliyorum.

Ben çekimserim diyelim :D ben de güzel şeyler dilediğimi belirtmeliyim senin için :D

1. çalışma italic oldugundan olucak çok karmaşık gözüküyor ablacım

2. çalışma çok daha güzel olmuş.. ama yerin adını o harfinde ay olarak zaten vurgulamışsın bu yüzden i harfinin üsyünde kayan yıldız yerine birinci uygulamadıki parıltıyı kullansan daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü 1. çalışmadaki nokta yıldızdan çok sanki diskolardaki yansıtılan ışıkların simgelemiş gibi gözüküyor o da bunu belirten bi amblem olabilir. Ayın içindeki insan siluetlerine tabelada bile gerek yok bence sonuçta birincisi çok fazla belli olmuyorlar her ne kadar tabelada kullanılacak olsalar bile ikinciside illa bi siluet konucaksa gece kulubune romantik bi kız ve oglandan ziyade dans eden bir bayan silueti daha çok yakışırdı ama illaki bi siluet eklenicekse bana kalırsa hiç koyma ablacım :D

emegine sağlık :)

Özel teşekkür sana canım... Siluette dans eden çifti düşündüm ve bilerek kullanmadım, çok yaygın bir flash var o konseptte. Dans eder haldeler kocaman bir ayın önünde. Yaptığım bir şey başka birşeyi hatırlatırsa huzursuz oluyorum. İlk düşüncen de olabilirmiş, biraz geç kaldık. :D orası bir romantik bir dans mekanı... hani bakıp dilek tutarlar ya, öyle işte :) al ama dans eden çift içinde kalmasın :) https://www.grafikerler.net/moonlight-icecek-menu-t53573.html

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Aslında ben de için için 1. yi seviyorum galiba. 2. biraz daha yönlü sanki yine de...

Teşekkür ederim, beğenmene sevindim.

Ben çekimserim diyelim :D ben de güzel şeyler dilediğimi belirtmeliyim senin için :D

Özel teşekkür sana canım... Siluette dans eden çifti düşündüm ve bilerek kullanmadım, çok yaygın bir flash var o konseptte. Dans eder haldeler kocaman bir ayın önünde. Yaptığım bir şey başka birşeyi hatırlatırsa huzursuz oluyorum. İlk düşüncen de olabilirmiş, biraz geç kaldık. :D orası bir romantik bir dans mekanı... hani bakıp dilek tutarlar ya, öyle işte :)

ay önünceki çift siluetide çok yaygn ama be ablacım :) sadece logonun konsptine aykırı geldi bu kafasında bantlı kısa saçlı kız bana :) ama sen bilrisin tabi :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"i" deki yıldızlar çok hoş :p
Kadın ve erkek siluetleri; hoş bir fikir oluşturmuş...ki zaten kurumsal da kullanıldıgında küçüldügü için belli bile olmayacaktır. Amacına uygun bir logo olmuş, sadece zeminde lacivert veya bordo bir zemin rengi kullanılması daha uygun olurdu diye düşünüyorum. Ya da Nihat bey' in belirttiği gibi; siyah zemin üstüne Neon yazı.

Ablacım emeğine sağlık, gayet güzel bir çalışma olmuş.
Tebrikler.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
:D

"i" deki yıldızlar çok hoş :p
Kadın ve erkek siluetleri; hoş bir fikir oluşturmuş...ki zaten kurumsal da kullanıldıgında küçüldügü için belli bile olmayacaktır. Amacına uygun bir logo olmuş, sadece zeminde lacivert veya bordo bir zemin rengi kullanılması daha uygun olurdu diye düşünüyorum. Ya da Nihat bey' in belirttiği gibi; siyah zemin üstüne Neon yazı.

Ablacım emeğine sağlık, gayet güzel bir çalışma olmuş.
Tebrikler.

Canım benim sağol... zemin değişti :D https://www.grafikerler.net/moonlight-icecek-menu-t53573.html burada. aaa dilara susmuş :D

HaZiRaN_

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ankstudyo.com
bencede ikin ci çalışma gayet güsel
ama
ikinci çalışmayı zemin kullanmadan uygulasanız nasıl olur du?