Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

murat boz konser afişi

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
okuyamamak bizim sorunumuz değil

okunamayacak bir yazı yazmak sizin sorununuz olmasın ?

Fazilet Kurt

🌱Yeni Üye🌱
siz neden üzerinize alındınız anlayamadım ama k.bkmayın birdahaki sefere büyük yazarım problem olmaz sanırım.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fazilet iyi fotoşop kullanmakla iyi afiş yapmak arasındaki bağ çok zayıftır. Senin yaptığın deneme oldukça zayıf. Zayıf olmasının sebebi fotoşopu iyi bilmemen değil.
Tasarım kural ve ilkelerini bilmemen gerçek sebep. Tasarım kuralllarını bilmiyorsan çok iyi fotoşop kullan üstene birde süper hayalgücün olsun gene de yapacakların hep sınıfta kalacaktır.

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu sitenin bir müdavimi olarak sayın OguzOzaslan;
Gereksiz alınganlık vede polimik girişimlerinden uzak durmanızı tavsiye etmekle beraber, aynı zamanda olmamış bir durumu olmuş gibi davranmanız hiçte hoş bir durum değil.
Lütfen durumu farklı boyutlara/yanlara taşımayın.
Eleştirilere tahamülünüz yoksa yorum beklemeniz ne kadar doğru olur siz bu durumu bir daha gözden geçirin.

" k.b eğer benim fotoğrafımın altına eliştiri olarak "afişin anlatmak istediği az ve öz olmalıdır. " diye bir ibare bulunuyorsa.Ben bunu bana söyledi sayarım yanlışım varsa k.b...

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma yapmışsın sadece emeğine sağlık ama, benim hiç hoşuma gitmedi, yazılar resim fon, daha eşleşmiş fikirler çıkartmalısın, eminim o yaratılıılık vardır işinde acele davanma ..:? başarılar

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
" k.b eğer benim fotoğrafımın altına eliştiri olarak "afişin anlatmak istediği az ve öz olmalıdır. " diye bir ibare bulunuyorsa.Ben bunu bana söyledi sayarım yanlışım varsa k.b...

siz benim tavsiyemi neden ısrarla kabul etmiyorsunuz acaba?
ben sıkılmayarak tekrar edeyim;
Bu sitenin bir müdavimi olarak sayın OguzOzaslan;
Gereksiz alınganlık vede polimik girişimlerinden uzak durmanızı tavsiye etmekle beraber,
aynı zamanda olmamış bir durumu olmuş gibi davranmanız hiçte hoş bir durum değil.
Lütfen durumu farklı boyutlara/yanlara taşımayın.
Eleştirilere tahamülünüz yoksa yorum beklemeniz ne kadar doğru olur?
siz bu durumu bir daha gözden geçirin.

mustafam87

🌱Yeni Üye🌱
Sayın Fazilet KURT;
maksadınız hobi amaçlı bir uğraşıysa diyeceğim bir şey yok, hatta iyi eğlenceler...
ama bu işi meslek edinmek ve bir yerlere gelmek en önemlisi bu meslekten kazanç - kariyer yapmak ise iyi bir yol haritasına ihtiyacınız var.

1)- bakın daha dumanı üzerinde tazecik benzeş bir konu afiş tasarımı konusu;
ne yapılmış ? ne gibi eksik hata/düzeltme ve tavsiyelerde bulunulmuş bir incelemenizde büyük fayda var;
https://www.grafikerler.net/karmate-konser-afisi-t119915.html özellikle memoli4646 arkadaşımız çok doğru noktalara değinmiş bir inceleyiniz.

bakın bir deneme afiş çalışması daha Murat BOZ 'a ait çok çok mu iyi ? değil ama,
sizin tasarımınıza göre oldukça iyi sayılır bir inceleyiniz.
di-I1EO.jpg

oldukça başarılı diyebileceğimiz bir örnek
https://www.grafikerler.net/folklor-festivali-bilboard-afis-calismam-t109979.html

daha ileri seviyede ufkunuz ve hayal gücünüzün genişlemesi için bakın

26926869.jpg

18080264.jpg

82677384.jpg

99326602.jpg

wwfblood.jpg

2757r.jpg

ibfresc3bw.jpg

decathlonrunning2010gb.jpg

afix.jpg

pedestriansmith.jpg

tabaconomia2.jpg

enpaspray.jpg

2760.jpg

yada https://www.grafikerler.net/afis-tasarimi-nasil-yapilir-t83162.html

veya sıkılmayın yorulmayın Afiş tasarımları bölümüne birde siz sörf yapın
faydalı olması dileğimle demeden önce bir küçük öneriyi daha eklemek isterim
https://www.grafikerler.net/tasarim...yirlisi-olsun-bunu-da-okumalisin-t114223.html

bu murat boz çalışması bana ait gerçektende arkadaşın yaptığı çalışma benim çalışmaya göre sınıfta kalmış daha fazla kendini geliştirmelisin bence kolay gelsin.

wdqa

🌱Yeni Üye🌱
arkadaş için gösterdiginiz afişler körün gözüne parmak cinsinden görünüyorki yeni başlıyor başlıyacak bu işe biraz yapıcı olalım warp efekti kullamak afiş yapmak değildir üzgünüm.

SHAHIR

🌱Yeni Üye🌱
:) Yine bir font vakıası yaşadığımı görüyorum :) murat boz arka planda kalmış
bence görüntü kadar ekranın diğer tarafına yazı ve ufak konser resimleri olsa nasıl olurdu :)
emeğe saygı 10/6

keko160

🏅Acemi Tasarımcı🏅
murat bozun işyeri kartiviziti gibi olmuş biraz...