| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| | 3S Mutluluk Döngüsü | Mücevher Tasarımı | 12 | 11K | |
| | Mutluluk.... | Portre Fotoğrafçılığı | 7 | 3K | |
| | İlk tipografi çalışmam... Herşey Mutluluk | Tipografi Tasarımları | 2 | 2K | |
| | Mutluluk heryerde. | Graficafe | 0 | 1K | |
| | En basit ve ucuz yoldan mutluluk kuralları | Graficafe | 4 | 2K | |
| | mutluluktan havaya zıplamış insan siluetleri | Vektörel | 1 | 2K | |
| | Mutluluk | Edebiyat | 7 | 3K | |
| | Aşk - Sevgi - Mutluluk resimleri (JPG) | Fotoğraf - Resim | 2 | 5K |
Kendi hayatım, sıkıntı diye adlandırdıklarım için sevinsem mi; bu fotoğraftakiler için üzülsem mi?
Napsam bilemedim...
Çook zor bir durum gercekten bunların ki de... En azından burdan bakınca bukadar anlayabiliyorum onları...
Çook teşekkürler bir "dost".
Her şeyin ayrı bi tadı varbe dostum "isyanın bile"Kimisi bulamaz kimisi bilemez diye boş yere dememişler işte hamd olsun ki herşey istediğimiz gibi ama işte biz insanoğlu gözümüzü toprak doyurur....
çok tesekkur ederım paylasımın için bazen kucuk seylerle mutlu olmayı ogrenmek lazım hayatta ki asla isyan etmeyelim....
Bunlar hayatın tadı ve tuzu be güzelim, renk yelpazesi...bazen insanın midesini bulandıracak kareler bulursun bazen de insanın gözünü buğulandıracak kareler... buğulandı gözlerim, duygulandım yazmak için yazmadım içimden geldi. len duygudan duyguya atlatıyorsun insanları, sağol paylaşım için, düşündürdüklerin için...
![]()
bu da hayatın renklerinden, yaşamak zorunda olduklarımızdan:crying:
Hişş iyimisin len ? paintmaker... Nihat DOĞAN'ı çok mu seviyon ?gördüm espirini, ne diyeyim ki?uke: nihat doğan gitsin önce o dişlerini yaptırsın
uke:, sonra ağlamaklı ses tonundan da vazgeçsin.:crying:
Hişş iyimisin len ? paintmaker... Nihat DOĞAN'ı çok mu seviyon ?