Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oğuzhan boya logo

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana ilk dijital baskıyı hatırlattı nedense ama yinede güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet başarılı.emeğinize sağlık

levolemanyak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alttaki ve yapı malzemeleri yazısı biraz göze hoş gelmiyo onun dışındaki sıkıntıları arkadaşlar zaten söylemiş ama genel olarak gerçekten çok hoş bi çalışma olmuş

oktasarim

🌱Yeni Üye🌱
h ile b arasındaki köpriyü kurmana gerek yokdu bence..ama güzel emeğine sağlık..

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir grafiker tasarım yaparken A'dan Z'ye her şeyi planlayarak ve hesaplayarak yapmalı.Bu firma bu logoyu basılı materyallere kullanmaya kalktığında bunun baskı maliyetini hiç hesapladınız mı çok merak ediyorum.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir grafiker tasarım yaparken A'dan Z'ye her şeyi planlayarak ve hesaplayarak yapmalı.Bu firma bu logoyu basılı materyallere kullanmaya kalktığında bunun baskı maliyetini hiç hesapladınız mı çok merak ediyorum.

Arkadaşım ...
Firma kendisi istedi böyle çok renkli logo.Ben izah ettim zaten müşterime.Bende biliyorum zaten maaliyetinin fazla olduğunu.Firma maaliyetinin fazla olduğunu biliyor farkında zaten .Ne dsöyleyecektim müşterime olmaz siyah yada 2 renk logomu yapayım diyecektim saçmalayın Allah Aşkına ya :angry:...
Sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım ??

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟

maliyete göre logo mu yapılır? logo kadar önemli bir şeyi yaparken 3 kuruşun hesabını yapmak yanlış. adam kalkacak logo tasarımı için 1000 tl ödeyecek, kartvizite basarken fazladan çıkacak ücrete çok mu diyecek?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım ...
Firma kendisi istedi böyle çok renkli logo.Ben izah ettim zaten müşterime.Bende biliyorum zaten maaliyetinin fazla olduğunu.Firma maaliyetinin fazla olduğunu biliyor farkında zaten .Ne dsöyleyecektim müşterime olmaz siyah yada 2 renk logomu yapayım diyecektim saçmalayın Allah Aşkına ya :angry:...
Sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım ??

1.Eğer buraya çalışmanızı yükleyip yorum istiyorsanız her türlü eleştiriye de açık olacaksınız.
2.Yorum ve eleştiride bulunmak saçmalık oldu da bizim mi haberimiz yok?
3.Eğer saçmalık ise ok.Bundan sonra saçmalamayız merak etmeyin.

maliyete göre logo mu yapılır? logo kadar önemli bir şeyi yaparken 3 kuruşun hesabını yapmak yanlış. adam kalkacak logo tasarımı için 1000 tl ödeyecek, kartvizite basarken fazladan çıkacak ücrete çok mu diyecek?

Evet arkadaşım maliyetine göre logo yapılır.Doğru bir logoya 1000 tl verilebilir.Ancak siz de bilirsiniz ki bunu bir defaya mahsus verir.ayda veya yılda bir vermez.Ama baskı işini yeri geldi mi haftada bir yapar.Umarım ne demek istediğimi anladınız.

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet arkadaşım maliyetine göre logo yapılır.Doğru bir logoya 1000 tl verilebilir.Ancak siz de bilirsiniz ki bunu bir defaya mahsus verir.ayda veya yılda bir vermez.Ama baskı işini yeri geldi mi haftada bir yapar.Umarım ne demek istediğimi anladınız.

pek katılmıyorum, sonuç olarak yapılacak baskılar çok miktarda ve az renkli, hatta belki de basit birer el ilanı gibi olacak ise logo 2 renk olarak değiştirilip baskıya verilebilir. hatta belki tek renk bile olabilir. neyse, seninki de bir fikir ve farklı bir başık açısı elbette. saygı duyarım...

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
logo tasarımına bin tl veren birisi baskı maliyetinde pek sorun yaşamaz. her hafta yaparsaki bu maliyeti yarı yarıya bile düşürebilir anlasma sağlanır:) ayrıca matbaalar gidip görüşüldüğünde ayrıcalıklı fiyatlarını verirler. örneğin başımdan geçen bir olayı kısaca anlatayım bir belediyenin kartını tasarladım normalde bin adet kart fiyatı atıyorum 5 lira ise 3 rengi geçtiği için 20 lira dediler. fakat bunu gidip konusdugumuzda ise 7 lirala yaptılar. ve bunu matbba anlaşmalı bir şirkette çalıştıgımda daha iyi fark ettim. 3 renkten sonrası çok fark etmiyor ama maliyeti neredeyse 5 e katlayıp fiyat veriyorlar.yani renkler tabiki önemli ama logonun içeriğinide kart ve el ilanları içinde sınırlayamayız diye düşünmekteyim... logo kalıcıdır. bazı firmaları logolarından tanırız isimleri akılda kalmaz bence gayet basarılı :) iyi çalışmalar herkese:wink:

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben de sizin logonuzu kendi görüşlerin doğrultusunda değiştirdim. İyi mi oldu bilmiyorum ama belki bir faydası olur.

logogp.png

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben de sizin logonuzu kendi görüşlerin doğrultusunda değiştirdim. İyi mi oldu bilmiyorum ama belki bir faydası olur.

logogp.png

ellerine sağlık, bence şık olmuş. ama fırçanın ucu bitmap olduğu için sırıtmış orda. onun yerine de çizim kullanılmış olsa tamamdır gibi. bir de harflerin dış çizgileri bazı harflerde pek uymamış renk olarak. ama kesinlikle üzerinde ufak tefek değişikliklerle halledilcek gibi. bu arada özellikle h harfinden damlayan boya üzerindeki ışıldama ayrı bir hava katmış. birkaç yerde daha böyle bir efekt verilebilir. tebrikler...

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorum yada iş çok önemli değil!

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
çalışma güzel olmuş ellerine sağlık...
biliyorum o fontun adı "aubrey" o fontda "g" var ğ olmadığı için çizgi yaptım :tongueout:üstündeki çizgisi ince olmuş . :smile:
ama kendin çizmek yerine g harfinin altını kesip kullansaydın daha iyi olur bence şu an pek belli olmuyo :D