Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

omü bahar şenliği afişlerim

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir okulun bahar senliğinden ziyade; disco reklamı gibi olmuş :}

anıl

🌱Yeni Üye🌱
sizi çok yakından tanıyorum resimlerinizi çok beyeniyorum

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
bencede eski hali daha iyi, bide zeminde fazla boşluk bırakmışsınız sanki.
paylaşımınız için tşk.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mustafa bu sen misin olm?! Toprağım? 1 2 çok güzel, özelikle 1.Ama oje olayı sırıtmış harbi. Okulumuzun logosunu o kadar küçük kullanmanıda kınıyorum.Belki sen mustafa değilsindir ama tarzın mustafa gibi. Aykırılığı severim...

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yok sen mustafa değilsin, pardon.Ama kesin tanışızdır.

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
bunların hepsi çok karışık, olmamış yani rocke'n coke mı özendin nabtın bilmiom ama grafik anlamında tribal efektler dışışında bişi görmedim gerçi ben severim tribal çalışmaları ama bunlar pek sıcak gelmedi bana

grafik_adam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renk uyumu olarak iyi yalnız okunurluk açısından aynı şeyi diyemeyeceğim. Yazıları biraz daha ön plana çıkaratacak şekilde ayarlayabilirdin, birde farklı fontlar kullansan çok düz bir font seçmişsin.. Güzel yinede, kolay gelsin..

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renk uyumu olarak iyi yalnız okunurluk açısından aynı şeyi diyemeyeceğim. Yazıları biraz daha ön plana çıkaratacak şekilde ayarlayabilirdin, birde farklı fontlar kullansan çok düz bir font seçmişsin.. Güzel yinede, kolay gelsin..

teşekkürler grafik_adam eleştirin için.fontları düz seçtim çünkü o karışıklığın içinde fontlarlada bi karışıklık yaratmayayım dedim.herkes zaten karışıklıktan bahsediyor.arkadaşlar ben bunları hani o oturduğumuz bankalardaki reklam panoları var ya.onlarda olacak diye düşündüm ve hep bana güzel görünür gibi geldi:)ama yazıların okunaklığı yani büyüklüğü konusunda haklısınız. tekrar teşekkürler eleştiriniz için.
lütfen birileri burdan yorumları okuyup eleştiri yapmasını öğrensin...

buarada countryman arkadaşım tanışmıyoruz sanırım.daha doğrusu ben seni tanımıyorum ve adım mustafa değil:)

coreldraw arkadaşımdan da özür dilerim anıl nickindeki arkadaş bana atmış maili.ama artık burda bizi rahatsız edeceğini sanmıyorum.hepimize iyi fikirler:)

BLACK_WHITE

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmaların bu sene 1.olan ve kullanılan afişden çok daha güzel eline sağlık.(renkler konusunda sorun yaşayan hocamızı merak ettim)

Son düzenleme:

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmaların bu sene 1.olan ve kullanılan afişden çok daha güzel eline sağlık.(renkler konusunda sorun yaşayan hocamızı merak ettim)

seninde afişi görmene sevindim.afişi yapan çocuklada tanıştım.yabanı uyruklu bi tıp öğrencisi=)garanti bi torpil vardı işin içinde:))
omü deysen sende tanışalım:)
çalışmaları beğenmene sevindim buarada:))

BLACK_WHITE

🌱Yeni Üye🌱
Evet omü deyim resim bölümü,grafikteyim.Bu yarışmaya bende katılacaktım fakat ona ayıracak vaktim olmadı.Bu kadar resim öğrencisi varken afiş yarışmasını tıpdan birinin kazanması ilginç.

laststrokee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yarışmada 1. olan afişide gösterebilirmisin bize

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1.nin afişini çok aradım ama ne omü nün sitesinde var ne başka yerde.bulamadım.bilgisayara da kaydetmemişim..eğer birinde varsa koysun buraya...

haymatnos

🌱Yeni Üye🌱
bence 1. çok daha iyi keşke parmak sorununu halledip kullansaydın bence mükemmel tek eksik biraz işcilik hala anlamdım neden kullanmadığını ayrıca göz yormuyor bence fikir mükemmel

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 1. çok daha iyi keşke parmak sorununu halledip kullansaydın bence mükemmel tek eksik biraz işcilik hala anlamdım neden kullanmadığını ayrıca göz yormuyor bence fikir mükemmel

çok teşekkür ederim haymatnos::)tırnak renksizdi onu renklendirmek istedim ama dediğin gibi daha iyi olabilirdi.fotograf bana aitti bu arada:))

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizin sayenizde arkadaşlar.artık biraz tecrübe puanım artsın daha....

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
heralde kazanmamı pek istemedi:)
ama dediğim gibi açık rengi bahara uygun görmediği için bu renk olmasını tercih etmişti.bende uyguladım böyle oldu.ama katılyorm eski hali daha iyiydi...

eski hali daha iyimiş bu yeni renklere bakınca! ama açık renk istemişler sen yüzde yüz yeş,iil kullanmıssın1 ver tam ortasından bi yüzde 25 sarıyı çak gradienti o zaman çıksın ortalık meydana gözler bulussun ordata! ve zemin renklerini değiştirmişsin sadece! o desenlerde renk istiyo:)