Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

omü bahar şenliği afişlerim

tolgilis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tlgplt.com
bu bir yarışmaydı ve bana rengi beğenmedim diyende jurideki grafik hocamdı.sonra bana böyle yapmamı söyledi.içime hiç sinmesede bu şekilde yarışmaya gönderdim ve 3. bile olamadım:)
hurremcopyfj7.jpg

:)):)):)):)):)):))

samirasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben 1. çalışmayı beğendim, açıkcası bu kadar aykırı çalışmalar her ne kadar bir çok insan tarafından onaylanmasada iş dünyasında, bahar şenlikleri ve festivallere yakıştığı bir gerçek, belki bahar şenliği yazısı biraz daha göze çarpabilirdi ama genel olarak başarılı tebrikler...

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
ben ce çaloşma güzel ama eller olmasaydı keşke çok aykırı bahar şenliği değilde bana rock konseri gibi geldi ölemidir bilmiorum ama öleyse doğru tasarım değilse çok aykırı
ama hoş

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler arkadaşlar.çalışmaları beğenmenize sevindim.aykırılıklardan hoşlanan arkadaşlarında olması ne güzel...

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
çok teşekkürler arkadaşlar.çalışmaları beğenmenize sevindim.aykırılıklardan hoşlanan arkadaşlarında olması ne güzel...
aslında aykırıığa karşı değiliz sadece yerinde olursa güzel ne bileyim bir rodiye veya onun tarzı spor giyim mağazasına aykırı tasarım hoş olur ama bir kığılıtarzı yakım elbise ve klasik giyimmağazasına onu yaparsan döverler adamı(ve kadını) anlatmak istediğim bu

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benİm Aykiriliktan Kastim Farklilik Canlilik GÖze Hİtab Eden HoŞ Tasarimlar.kiĞili Nin Bİ Takim Elbİsesİ AfİŞİne De Aykirilik Katabİlİrsİn.tabİ Bunu Uydurabİlmek Önemlİ.
KardeŞ Ben Anladim Ne Demek İstedİĞİnİ. ÇaliŞmalarinizda BaŞarilar ...

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmalrını beğendim.. fakat birkaç önemli nokta varki bunları aktarmadan geçemeyeceğim.

yazı fontların hemen hemen hepsi aynı ve farklı bir font seçeneği yaratmamışsın. biraz daha dikkat fontların çalışmaya etki yaratacağına inanıyorum.
ilk yaptığın zemin daha bi hoş duruyor keşke ısrar etmiş olsaydın hocana:(

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Haklisin Ama Jurİ O Olunca Dİnlİİm Dedİm:)
Tİpo Konusunda Kendİmİ Bİraz Daha GelİŞtİrmem Gerek.sevİyorum Aslinda Yazilarla Harflerle UĞraŞmayi Ama İŞte:)
ÜŞenmemek Gerek
ÇaliŞmak Gerek
Çok Vakİt Gerek
Gerek De Gerek....

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Çok Hoş Görünüyor. Bende OMÜ Öğrencisiyim Şu Yaz Gelsede Tekrar Başlasa Şenlikler... :)

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
genel olarak başarılı özellikle ilk çalışman hoş
yazı fontlarına biraz daha dikkat etmelisin.
pek dikkate almıyorsun fontları ama çalışmalarda etki yarattığını belirtmek isterim.

ibracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 ve 2. çalışman çok hoş paintitblack tebrik ederim

heyhat

🌱Yeni Üye🌱
ya bu sitede neden egitimi yok grafikerligin hangi bölümünde var

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya bu sitede neden egitimi yok grafikerligin hangi bölümünde var[/QUOTE

burada grafikerliğe ilk adım atmış arkadaşlarda profesyonellerde var.herkes çalışmalarını fikirlerini gönderiyor ve paylaşıyor.tam olarak bir eğitim almak istiyorsan bunu internette bulamazsın zaten.özel kuslar veya üniversitelerin grafik bölümleri var.bunlara girmeyi başarırsan grafiğin temelini alabilirsin.fakat grafiker olabilmen için iyi fikirlere,yeteneğe ve fazlasıyla bilgiye ihtiyacın var.sana çalışmalarında başarılar dilerim..

hsyinilahe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana biraz iyi geldi 1 ise iyi 2 si ise süper 3 ise kadın resmi koydugu tam uygun degil kadın parmaga çizgi tasarım gibi yaparsan pek güzel olur photshop yapman lazım o zaman begenir en soda ki resim yeşil koymuştun ama daha biraz açık olmalı bence
bahar şenliği yazı fontu degişir mutlaka çünkü çizgi dagınık karakter yaparsan buna çok uygun olur
örnek photosop cs3 olan bir karakter var 3 numara yazısı onun gibi fontu kullanabilirsin
elline saglık çalışmanı devam edelim

Pixdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok kullanilan tarzlar.. ilisturasyon tadinda hazir brush agirlikli afisler.Cok yapildi. Olmamismi ? Olmus.. Tebrik edermiyim ? Etmem.. Neden? Cok esinti.. Benim tarzim bu deyip kenara gecebilirsin ama •• sevgilerle••

cemtutu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla ilk gonderdiklerini beğendim ben, goz yoruyor belki ama olsun bahar şenliği bu yorulmadan olmaz dimi :D

limitsizim

🌱Yeni Üye🌱
Bazi çalışmalar hakkaten insanı zevke getirip eleştirtiyor kendini işte bunlarda onlardan gerçekten başarılılar ilk 2si ögeleri gerçekten uyumlu özellikle birincide üniversite yanı geçler için oaln şenligi kullandıgın ögelerle uyumlu 3. de eksik yanlar var ögeler kaynaşmamış aslında kaynaşmayn oturmayan 2 öge var pembe kadın ve üsten geçen beyaz ps fırcası :) onlarda biraz kaynaştırılsa başarılı olmuşlar sonradan ekledigin renk açısından 2. ye göre daha güzel ... iyi çalışmalar...