Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

omü bahar şenliği afişlerim

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok saol arkadaşlar eleştriler için .rekor kırıyorum bu arada sayenizde=)

ozzii

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dstum gayet güzel ama çok göz yoruyo biraz daha sade:rapp:

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok aykırı biraz konuya uzak

mtxdesign

🌱Yeni Üye🌱
bu bir yarışmaydı ve bana rengi beğenmedim diyende jurideki grafik hocamdı.sonra bana böyle yapmamı söyledi.içime hiç sinmesede bu şekilde yarışmaya gönderdim ve 3. bile olamadım:)
hurremcopyfj7.jpg

Dostum tasarımlar bence çok özgün ve hoş. Ayrıca senin bu hocan Nası olmuşta böyle bişey sana önermiş aklım almıyor. İlk okulda derlerdiye bahar geliyor çocuklar yeşil ağaçlar çimler çizin felan :lol: bahar sadece yeşil demek sanki..?

mercyful

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. calismayi begendim, zemin haric guzel. festival tarihini biraz patlatsan daha da iyi olur.

ayri nickinde iyi, rolling stones u cok severim. alakasiz ama. :)

sitede gordugum iyi calismalardan. Kolay gelsin.

xaskim

🌱Yeni Üye🌱
1. sinde yazı tonları beyaz kayboluyor sankı enson yeşil olan biraz daha farklı bir renk ola bilirdi 19 mayış zaten yeşil bir kampüse sahip asıldığı yerde kaybolur gider bu yeşilikte olursa ?

daha degisik bir rek denerseniz güzel olacak

tasarimcisel

🌱Yeni Üye🌱
2. hepsinden iyi bence. Birinci gözü çok yoruyor ayrıca tarihleri sarı değil de beyaz kullanmak daha iyi olabilirdi.

mami

🌱Yeni Üye🌱
Arkadasim Bende Omu Den Bu Sene Mezun Oldum Grafik Bolumu Eline Saglik Guzel Afis Olmus Biliyosundur Afiste 1.olan Tip Fakultesi Olmustu Ve Bizim Sinif Kiriz Gecirmisti
Senin Bolum Neydi Acaba...
Ama Yaptin Afis Bahar Senlikleriyle Alakasi Yok Bunu Demeliyim Neden Diyer Sorsarsan Amacina Ulasmamis ....
Bahar Diyince Insanlara Cosku Sevin Vb Seyler Aklina Geliyo Ama Ben Bu Tasarimlarda Goremedim ...
Basarilarnin Devamini Diliyorum

haliluzun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 numara güzel ama bu şenlik bayanlara özel mi.. bayan ön planda..

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir REKORA doğru programına daha hoşgeldiniz. bu hafta 10. sayfaya koşan bi forum konusunu işleyeceğiz.. :pacman1::pacman1::emo::pacman1:

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. çalışma güzel. ne diyelim eline sağlık

ercü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence güzeller, sadece 1.resimdeki ojenin rengini anlayamadım biraz göze batıyor.

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadasim Bende Omu Den Bu Sene Mezun Oldum Grafik Bolumu Eline Saglik Guzel Afis Olmus Biliyosundur Afiste 1.olan Tıp Fakultesi Olmustu Ve Bizim Sinif Kiriz Gecirmisti
Senin Bolum Neydi Acaba...
Ama Yaptin Afis Bahar Senlikleriyle Alakasi Yok Bunu Demeliyim Neden Diyer Sorsarsan Amacina Ulasmamis ....
Bahar Diyince Insanlara Cosku Sevin Vb Seyler Aklina Geliyo Ama Ben Bu Tasarimlarda Goremedim ...
Basarilarnin Devamini Diliyorum

ben hala okuyorum.son sınıf grafik.afişlede bahar coşkusunu bulamamana harbi şaşırdım...afişi tıpçının kazanmasına bende şaşırdım.neyse şuan napıyorsun peki?

D

Duman6

Guest
güzel çalışmalar ekranda ne kadar göz yorsada baskıda daha güzel cıkarlardı neyse kazanamamışsın yazık olmuş kısmet birdahaki sefere insallah ellerine sağlık.

mami

🌱Yeni Üye🌱
ben ılk basta smasunda halk gazetesıne reklam bolumunde grafıker olarak calıstım ıyı bı cv oldu ıcın ankarad iş tekliflerı var ama sartlar uygun olmadıgı ıcın kabul etmedıklerım oluyo ama su anda bekleme asamsındayım neyse irfan gungor hocalar gırıyo demı derslere ben ahmet slm soylersen ıyı olur hocalara

gezici11

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aykırı tasarımlar...güzel ama çok gözüm yoruldu özellikle 1 ve 2 de

Bu yorumu aynen aldım. :) Ek olarak üçüncü çalışman iyi olmuş ama bende ortadaki objenin etrafındaki siyah çizgiye takıldım. Onsuz magenta gözü yormaz ve daha güzel durur diye düşündüm. Gözü yormasa ikinci çalışman da hoş olmuş. Tebrikler

Not: Yorumların devamını yazdıktan sonra okudum. Kazanamamışsın ama hayat devam ediyor. Başarılar.

SoysaL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence bir cok güzel fakat üst yazılar kırmızı ya da pembe olsa yani daha okunur olsa dahga güzel olurdu gibime geliyor

İyi çalısmalar

azzap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten güzel olmuş kardeş eline sağlık...