Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu bir yarışmaydı ve bana rengi beğenmedim diyende jurideki grafik hocamdı.sonra bana böyle yapmamı söyledi.içime hiç sinmesede bu şekilde yarışmaya gönderdim ve 3. bile olamadım
Dostum tasarımlar bence çok özgün ve hoş. Ayrıca senin bu hocan Nası olmuşta böyle bişey sana önermiş aklım almıyor. İlk okulda derlerdiye bahar geliyor çocuklar yeşil ağaçlar çimler çizin felan :lol: bahar sadece yeşil demek sanki..?
1. sinde yazı tonları beyaz kayboluyor sankı enson yeşil olan biraz daha farklı bir renk ola bilirdi 19 mayış zaten yeşil bir kampüse sahip asıldığı yerde kaybolur gider bu yeşilikte olursa ?
Arkadasim Bende Omu Den Bu Sene Mezun Oldum Grafik Bolumu Eline Saglik Guzel Afis Olmus Biliyosundur Afiste 1.olan Tip Fakultesi Olmustu Ve Bizim Sinif Kiriz Gecirmisti Senin Bolum Neydi Acaba... Ama Yaptin Afis Bahar Senlikleriyle Alakasi Yok Bunu Demeliyim Neden Diyer Sorsarsan Amacina Ulasmamis .... Bahar Diyince Insanlara Cosku Sevin Vb Seyler Aklina Geliyo Ama Ben Bu Tasarimlarda Goremedim ... Basarilarnin Devamini Diliyorum
Arkadasim Bende Omu Den Bu Sene Mezun Oldum Grafik Bolumu Eline Saglik Guzel Afis Olmus Biliyosundur Afiste 1.olan Tıp Fakultesi Olmustu Ve Bizim Sinif Kiriz Gecirmisti Senin Bolum Neydi Acaba... Ama Yaptin Afis Bahar Senlikleriyle Alakasi Yok Bunu Demeliyim Neden Diyer Sorsarsan Amacina Ulasmamis .... Bahar Diyince Insanlara Cosku Sevin Vb Seyler Aklina Geliyo Ama Ben Bu Tasarimlarda Goremedim ... Basarilarnin Devamini Diliyorum
güzel çalışmalar ekranda ne kadar göz yorsada baskıda daha güzel cıkarlardı neyse kazanamamışsın yazık olmuş kısmet birdahaki sefere insallah ellerine sağlık.
ben ılk basta smasunda halk gazetesıne reklam bolumunde grafıker olarak calıstım ıyı bı cv oldu ıcın ankarad iş tekliflerı var ama sartlar uygun olmadıgı ıcın kabul etmedıklerım oluyo ama su anda bekleme asamsındayım neyse irfan gungor hocalar gırıyo demı derslere ben ahmet slm soylersen ıyı olur hocalara
Bu yorumu aynen aldım. Ek olarak üçüncü çalışman iyi olmuş ama bende ortadaki objenin etrafındaki siyah çizgiye takıldım. Onsuz magenta gözü yormaz ve daha güzel durur diye düşündüm. Gözü yormasa ikinci çalışman da hoş olmuş. Tebrikler
Not: Yorumların devamını yazdıktan sonra okudum. Kazanamamışsın ama hayat devam ediyor. Başarılar.