Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Onay Medya İçmekan Afiş...

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Aynı firmaya ait çalışmalarınız için lütfen ayrı konular açmayınız. Aynı konudan devam etmeniz çalışmanızın ne gibi değişiklikler gösterdiği açısından daha kolay fikir sahibi olmaya yarayacaktır.

Konular birleştirilmiştir...İkinci çalışmanız ilk mesajınıza eklenmiştir

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
haklısın yoŞa'cım, farketmemişim virgülü, güzel bi vurgulama olurdu...şeritlerde nazarlığı olsun canım olmaz mı...basıldılar yarın geliyo...:)

Yorumum ,konuların tamda yönetim tarafından birleştirildiği ana geldi :D Dedim noluyo??:)

Canım çok sevindim basıldığına...Tekrar tebrikler.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Aynı firmaya ait çalışmalarınız için lütfen ayrı konular açmayınız. Aynı konudan devam etmeniz çalışmanızın ne gibi değişiklikler gösterdiği açısından daha kolay fikir sahibi olmaya yarayacaktır.

Konular birleştirilmiştir...İkinci çalışmanız ilk mesajınıza eklenmiştir

anladım sevgili Bulut Manastır...dikkate alıcam efendim bundan sonra...ama şu varki bu çalışmalar farklı tasarımlar...üzerinde oynaymış yada hangisi demedim ben zaten...neyse siz daha iyisini bilirsiniz...:smile:

Yorumum ,konuların tamda yönetim tarafından birleştirildiği ana geldi :D Dedim noluyo??:)

Canım çok sevindim basıldığına...Tekrar tebrikler.

bian bende şaşırsım inancım...ama anlaştık efendim sorumlumla...

teşekkür ederim canım...bi asılsın ben resim çekip yollarım sana...:angel:

arzutoprak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ellerinize sağlık gerçekten harika çalışmalar. Özellikle 2. çalışma çok hoş. Ama iç mekan dediğiniz için ilk çalışma daha hareketli ve canlı duruyor. Siyah ve kırmızının o muhteşem uyumu... Eminim çok dikkat çekecektir bu çalışmanız, bakmadan geçmek namümkün..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerinize sağlık gerçekten harika çalışmalar. Özellikle 2. çalışma çok hoş. Ama iç mekan dediğiniz için ilk çalışma daha hareketli ve canlı duruyor. Siyah ve kırmızının o muhteşem uyumu... Eminim çok dikkat çekecektir bu çalışmanız, bakmadan geçmek namümkün..

teşekkür ederim...çalışmalar aslında 3 tane ve 3 de basıldı...gerçekten buraya hareket getirdi...güzel yorumun için teşekkür ederim...bu arada hoşgeldin forumumuza...:angel:

mine_20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık gerçekten ikiside çok güzel arkadaşlara katılıyorum o yapraklar yerine başka bişey kullanabilirsin yinede emeğine sağlık

caanvar

🌱Yeni Üye🌱
özür dileyerek elinde ipler olan kadın ile medya arasındaki bağlantı nedir neyi vurgulamak istediniz. reklamcı tabiri ile bu çalışmaların konsepti nedir.. çünkü ilk çalışma yanlış anlaşılmalara sebep olabilir sonucunda firma için olumsuz imaj olabilir. .grafik olarak çok başarılı ama ilk baktığımızda beynimizde oluşan imgeler sanki olumsuz gibi..
eline sağlık..

soner81

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışmalar, özellikle 2.çalışmayı çok beğendim eline sağlık

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
canım çok hoş olmuş emeğine sağlık

conqueror___06

🌱Yeni Üye🌱
bence gayet şık ve uyumlu olmuş... renklerin uyumu göze hoş geliyor.....
yapraklar bence güzel olmuş..... emeğine sağlık

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık gerçekten ikiside çok güzel arkadaşlara katılıyorum o yapraklar yerine başka bişey kullanabilirsin yinede emeğine sağlık

teşekkür ederim arkadaşım...yaprak kaldı canım...:)

teşekkürler yaaa....:):)

özür dileyerek elinde ipler olan kadın ile medya arasındaki bağlantı nedir neyi vurgulamak istediniz. reklamcı tabiri ile bu çalışmaların konsepti nedir.. çünkü ilk çalışma yanlış anlaşılmalara sebep olabilir sonucunda firma için olumsuz imaj olabilir. .grafik olarak çok başarılı ama ilk baktığımızda beynimizde oluşan imgeler sanki olumsuz gibi..
eline sağlık..

medya danışmanlık ve organizasyon ile uğraşıyoruz aynı zamanda arkadaşım...ve ilk afişte sadece organizasyonu vurgulamak istedim ve biraz uçuk kaçık olmasını uygun gördüm...alışılagelmiş konser görselleri yerine...eli kolu bağlanmış ve tek çözüm yolu onay medya izlenimi olsun istedim..bunu herseferinde dile getiricek olsamda, çalışma çok beğenildi...ve duvarlarımızda yerini altı...teşekkür ederim...

güzel çalışmalar, özellikle 2.çalışmayı çok beğendim eline sağlık
teşekkür ederim...sevindim...:)

canım çok hoş olmuş emeğine sağlık

teşekkür ederim canım benim...:)

bence gayet şık ve uyumlu olmuş... renklerin uyumu göze hoş geliyor.....
yapraklar bence güzel olmuş..... emeğine sağlık

teşekkürler...yaprakları seven biri daha çoktı sonunda...:)

gülümse_61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eline sağlık güzel çalışma :) paylaşımın için teşekkürler

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bondage poz vermiş kadın fotoğrafı ve arkaya vektörel yapraklarımızı da koyunca gerçekten amaca hizmet eden, organizasyon-tanıtım afişi yapabilmişiz.

grfkbnm

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle çalışmalar için tebrik edeyim. emeğine sağlık. şimdi gelelim eleştirilerime. 1- kadının yüzünde oluşan gölge neyin gölgesi. 2- kırmızı ve siyah uyumu güzel olmasına rağmen organizasyon teması sizce bu mu olmalıdır. kırmızı ve siyah sanatsal çalışmalarda güzel olmakla beraber, anlatmak istediğin konu ile bence pek yakın durmuyor. siz organizasyonu ve temsil ettiklerini vermeliydiniz. canlı olmalı ve çoşkuyu yansıtmalıydı. 3- arka fondaki yapraklar yerine şarkı söyleyen, eğlenen, insan temaları olması gerekmezmiydi.4- siz bulduğunuz resme göre iş çıkarmışsınız oysaki işe kurgu ve konsept uygulamlıydınız. 5- bütün bunların yanında yetenekli ve estetik bakış açınızın yüksek olduğunu söylemeliyim...saygılarımla...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle çalışmalar için tebrik edeyim. emeğine sağlık. şimdi gelelim eleştirilerime. 1- kadının yüzünde oluşan gölge neyin gölgesi. 2- kırmızı ve siyah uyumu güzel olmasına rağmen organizasyon teması sizce bu mu olmalıdır. kırmızı ve siyah sanatsal çalışmalarda güzel olmakla beraber, anlatmak istediğin konu ile bence pek yakın durmuyor. siz organizasyonu ve temsil ettiklerini vermeliydiniz. canlı olmalı ve çoşkuyu yansıtmalıydı. 3- arka fondaki yapraklar yerine şarkı söyleyen, eğlenen, insan temaları olması gerekmezmiydi.4- siz bulduğunuz resme göre iş çıkarmışsınız oysaki işe kurgu ve konsept uygulamlıydınız. 5- bütün bunların yanında yetenekli ve estetik bakış açınızın yüksek olduğunu söylemeliyim...saygılarımla...

Evet; "beğeni herkese göre göreceli bir kavramdır",

Immm "Şimdi gelelim eleştirilerime"
Öncelikle ben de sizi tebrik edeyim çalışma 27.10.08
tarihinde koyulmuş, biz 06.02.09 tarihindeyiz, umarım farkındasınızdır, tabi farkında olmamakta güzel bir şey...
Tabii ki eski çalışmalara yorum yapılmayacak diye birşey yok, ama daha güncel konu ve çalışmalara baksak, daha mantıklı değil mi?(Şahsi fikrim...)

Bu arada uslubunuza hayran kaldıgımı(!) söylemeden geçemicem hem "sen" hem "siz" şeklinde bir hitap kullanabilmeniz gayet başarılı...ama çalışmayı yapan tek bir kişi :)

"emeğine sağlık" /// sen
"estetik bakış açınızın " )
"uygulamlıydınız" )siz

"//siz bulduğunuz resme göre iş çıkarmışsınız// oysaki işe kurgu ve konsept uygulamlıydınız"
Sizde buldugunuz çalışmaya göre yorum çıkarmışsınız sanırım :wink:

Umarım beni de yanlış anlamazsınız...saygılarımla...

Madem çalışma çıktı tekrar ortaya, ben de bir kaç birşey yazayım.

Çalışmalarında ki siyah konseptinden vazgeçemedigini bu çalışmanda da görüyorum ve çok beğendigimi söylemeden geçemiyecegim, asılmış halini de gördüm, mekanı ferahlatmış, çok güzel bir hava katmış. :)

Onun dışında bence yorumlanacak pek fazla birşey yok; çalışma güzel, netice güzel...bize sadece ellerine sağlık demek kalıyor.

Tekrar eline ve emeğine sağlık ablacım...:)
Diğer çalışmalarınıda bekliyorum=)

Kolay gelsin.

İyi çalışmalar.

Son düzenleme:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️

gecenin bu saatinde ben, yaptığınız yoruma tek tek cevap veremicem...zaman aşımına uğramasını bi yana bırakın ki bu sitede ise tabiki yoruma açıktır...güncel bu kadar konu varken, bu çalışmayı bulup yorum yapmak adına yorumlamışsınız...hem beğenmiş olmanız hemde bu kadar çok soruya cevap beklemeniz beni şaşırttı...organizasyon denildiği zaman insanın aklına gelen ilk şey mikrofon ve eğlenen insanlar olmamalı diye düşünüyorum ben...tasarım anlatmadıysa "organizasyon "yazıyo nede olsa...böyle uygu gördüm ve çok severek çalıştım...basıldı ve de asıldı...yorulmuş ve çok soru hazırlamışsınız...siyah ve kımızı vazgeçemediğim iki renktir ve karamsarlığı anlatmaz herzaman...heyecan ve gizem vardır, tuku vardır...bakılan göze göre değişir bunun yorumu...teşekkürler...

Evet; "beğeni herkese göre göreceli bir kavramdır",

Immm "Şimdi gelelim eleştirilerime"
Öncelikle ben de sizi tebrik edeyim çalışma 27.10.08
tarihinde koyulmuş, biz 06.02.09 tarihindeyiz, umarım farkındasınızdır, tabi farkında olmamakta güzel bir şey...
Tabii ki eski çalışmalara yorum yapılmayacak diye birşey yok, ama daha güncel konu ve çalışmalara baksak, daha mantıklı değil mi?(Şahsi fikrim...)

Bu arada uslubunuza hayran kaldıgımı(!) söylemeden geçemicem hem "sen" hem "siz" şeklinde bir hitap kullanabilmeniz gayet başarılı...ama çalışmayı yapan tek bir kişi :)

"emeğine sağlık" /// sen
"estetik bakış açınızın " )
"uygulamlıydınız" )siz

"//siz bulduğunuz resme göre iş çıkarmışsınız// oysaki işe kurgu ve konsept uygulamlıydınız"
Sizde buldugunuz çalışmaya göre yorum çıkarmışsınız sanırım :wink:

Umarım beni de yanlış anlamazsınız...saygılarımla...

Madem çalışma çıktı tekrar ortaya, ben de bir kaç birşey yazayım.

Çalışmalarında ki siyah konseptinden vazgeçemedigini bu çalışmanda da görüyorum ve çok beğendigimi söylemeden geçemiyecegim, asılmış halini de gördüm, mekanı ferahlatmış, çok güzel bir hava katmış. :)

Onun dışında bence yorumlanacak pek fazla birşey yok; çalışma güzel, netice güzel...bize sadece ellerine sağlık demek kalıyor.

Tekrar eline ve emeğine sağlık ablacım...:)
Diğer çalışmalarınıda bekliyorum=)

Kolay gelsin.

İyi çalışmalar.

benim miniğim,teşekkür ederim ablacım açıklayıcı yorumun için herzaman ne şartta olursa olsun burada ve benimle olduğunu bilmek güzel...fazlaca giremesemde biliyorum ki objektif gözünle sen burdasın...:)