Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekler doğrultusunda yaptığım bi çalışması, müşteriye örneğini qöndermeden fikir ve görüşlerinizi aliyim dedim, qüzel fikir ve öneriler ediniyorum burda..
hımm saOlun.. işte banada verilen slogan bu ama daha qüzeL bi fikri olAn varsa yada 2 linki bir göstermek qibi qüzel fikri olan buyursun yardım etsin benim aklıma büyük bi 2 rakamı geldi linkleride ona yapıştırim dedim ama :S "si" yi koyunca acaip durdu
Saol yeliz işte benimde sıkıntım oydu ama artık müşterinin isteği doğrultusunda ilerlediği için ben hiç umursamıyorum tasarım yaptı bitti beğenildi tamam kurtuldum olayına dönüyo yani
sorma ya.. bide büyük bi yazılım firmasındayım yeni media ajans açtılar farklı bi işe yöneliyo firma sahibi yani yeni kurulmuş bi ajans patronda işden anlamıyo müşterinin her dediğine OKEY dio bende napiyim yani niye kendime iş çıkariyim diimi
üni sınawını kazandıktan sora 2 ayım war boş durmiyim