Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

otel için föy tasarımı

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Onlar 300dp ise bende 500dp yim:S

Flood yapmayın kurallara aykırı, birisi dediğim için gücendiyseniz kusura bakmayın; ben yorumlara göz attım açıkçası şahıslara değil. Fotoğraflar için ekranın içine girecektim bu uyarıyı yaptığınızda. Ancak göremedim açıkçası. Damla biliyordur sonuçta 300 dpi değilse, küçükse resimler dikkate alacaktır. Ancak size tavsiyem biraz relax... :)

ActioN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarımı yapan benim resimler benim elime 300dp geldi siz siteden alındığını nereden çıkardınız bilmiyorum zaten matbada ofsetle basılmıycak..sanırım sorunda olmıycaktır...teşekkürler

Sevgili arkadasım bunu buraya yorumları almak için ekledin bende olasılıkları yazdım he matbaada basılmıcaksa dert değil demicem gene kaliteli olmayacaktır fotoğraflar sana 300dp gelmiş olabilir bu sonradandan büyütülüp elbetteki dağılmazmı? Her neyse bu iş alan razı satan razı işi sanırım ben herhalde fazlaca ciddi bir iş olacağını düşündüm:D Bizler grafikeriz ama resim nedir? fotoğraf nedir? üzülerek belirtiyorumki haberimiz bile yok:S

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence güzel çalışma elinize sağlık renk uyumu tasarım tamam
ama sanki cami resmi emenet gibi durmuş benim fikrim
teşekkürler iyi çalışmalar

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili arkadasım bunu buraya yorumları almak için ekledin bende olasılıkları yazdım he matbaada basılmıcaksa dert değil demicem gene kaliteli olmayacaktır fotoğraflar sana 300dp gelmiş olabilir bu sonradandan büyütülüp elbetteki dağılmazmı? Her neyse bu iş alan razı satan razı işi sanırım ben herhalde fazlaca ciddi bir iş olacağını düşündüm:D Bizler grafikeriz ama resim nedir? fotoğraf nedir? üzülerek belirtiyorumki haberimiz bile yok:S

sizlerin yorumunu önemsemiycek olsam zaten buraya bu konuyu açmazdım ayrıca yorumun ve yönlendirmen içinde teşekkür ettim ama ben 300dp diyorum siz bana bu fotoğraflar 300 dp ise ben 500 dp gibi alaylarda bulunuyorsunuz...
yorumunuzdan sonra grafiker arkadaşımla bir daha kontrol ettik fotoğraflarda problem yok yorumun ilgin,alakan için tekrardan teşekkür ediyorum...Ayrıca resim nedir?fotoğraf nedir?gayet iyi biliyorum bu konuda hiç kendinizi üzüp yıpratmayın...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ambassadorbrour3tl5.jpg

ambassadorbrour6eo6.jpg

arkadaşlar çalışmanın değiştirilmiş halleri yılan hikayesine döndü:(daha kimbilir kaç defa değiştiricem:(

ender_arslan

🌱Yeni Üye🌱
tasarımda kullanılan resimlerin kalitesi ve yazılarda estetik kaygısı var sanırım ilk göze çarpan bunlar ama taslak çok hoş.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben bu tip çalışmalarda imaj fotoğraflarını daha etkileyici buluyorum. Diliyorum 1. çalışmana onay verilir. Gururla "ben yaptım!" dersin. Yalnız fitness center ve oil massage yazılarını biraz belirginleştirmekte fayda var. Biliyorum sauna vs. yazıları ile aynı konseptte ki öyle olmalı, ancak fotoğraf onları biraz yutuyor. Belki yazıların hepsi krem rengi olmalı. Şeffaflık kalkmalı yazılarda. Koyu renk bir gölge ile "ancak siyah değil belki kahverengi olabilir" desteklenmeli.Bu gölge etrafa dağılmamalı, keskin olmalı.Ellerine sağlık.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tasarımda kullanılan resimlerin kalitesi ve yazılarda estetik kaygısı var sanırım ilk göze çarpan bunlar ama taslak çok hoş.
yorumun için teşekkür ederim daha incede cir arkadaşla resim konusu üzerine yazışmıştık resimler 300dp ama ben buraya koyarken küçülttüğüm için bozuluyor olabilirmi?:(

Ben bu tip çalışmalarda imaj fotoğraflarını daha etkileyici buluyorum. Diliyorum 1. çalışmana onay verilir. Gururla "ben yaptım!" dersin. Yalnız fitness center ve oil massage yazılarını biraz belirginleştirmekte fayda var. Biliyorum sauna vs. yazıları ile aynı konseptte ki öyle olmalı, ancak fotoğraf onları biraz yutuyor. Belki yazıların hepsi krem rengi olmalı. Şeffaflık kalkmalı yazılarda. Koyu renk bir gölge ile "ancak siyah değil belki kahverengi olabilir" desteklenmeli.Bu gölge etrafa dağılmamalı, keskin olmalı.Ellerine sağlık.
evet canım resimler yazıları yutuyor bende senın gibi yazılar şeffaf olmasın dedim ama beni dinleyen kim tasarımcı onlar biz sadece onların isteklerini uygulayanız:(ne yazık ki burada tasarımdan anlayanda anlamayanda karışıyo buda beni çileden çıkarıyor:(ama 1 tanede senin yönlendirdiğin şekilde yapıp sunucam onlara güzel yorumların ve fikirlerin için teşekkür ederim arkadaşım:)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık canım arkadaşım yine döktürmüşsün
kişisel istekler açısından onaylandıysa sorun yok :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sağol iremcim yok canım gönderdik onay gelmezse yeniden revize edicem:(

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar tasarımın son halı bu onaylandı dijital baskı olucak yorumlarınızı bekliyorum
rgbjpgpd4.jpg

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu föy otelin lobisinde kullanılıcak otel müdürü böyle istedi sanırım olmaz
teşekkürler yorumlarınız için:)

otelin lobisinde kime ne anlatacak ki bu föy, bizde spa var camili manzaramiz var bunu mu anlatacak, bence otelin ismi onemli, lobiye kadar gelmis olan adam zaten o otelle ilgili bilgi sahibidir yada bir fikri vardir,

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlarınız için teşekkür ederim

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
genel olarak güzel el yazısı pek hoş değil değiştirmeni tavsiye ederim ve shadowsuz kullanmanı :) bide bişeye taktım madem otel lobisinde olcak niye adres var ? o biraz ilgiç ve adres fontu hos değil :) ama gerisi iyi hos yani

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
gayet hoş görünüyo en sondaki el yazısı birz daha kalın olsa belki daha iyi olabiilirdi ama bölede güzel olmuş. emeğine sağlık ablacım...

muctas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline saglık. bol estetikli bi çalışma olmuş.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar ;
Yorum yapan arkadaşların yorumlarından ve otel müdürü ile yaptığım toplantılardan yola çıkarak çalışmayı revize ettim.Dün dijital ortamda basıldı herkes memnun ben sizlerin de yorumunu almak istedim şimdiden ilginize teşekkürler...

ambassadoryenibiral3053.jpg

reklamboard5.jpg