Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

otel için föy tasarımı

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekür ederim ama bu bir afiş değil föy tasarımı...

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben gayet güzel ufak bir yerde bişey var sanki sorim sana spanın yanında kare şeridin ucu tam yumuşamamış sanırım :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben gayet güzel ufak bir yerde bişey var sanki sorim sana spanın yanında kare şeridin ucu tam yumuşamamış sanırım :)

Evet canım onun bilerek bıraktık hatta ön planda olmasını istediğim için kenarlarına gölge verdim yorumlar için teşekkürler...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim çalışmama yorum yok mu?:(

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
:) çalışma yeterince yorum almış ki zaten...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Damla'cım pardon 4. sayfayı görmemişim,pardon...Hayırlı olsun canım , güzel olmuş...Nezaman ıslatıyoruz :p

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Damla'cım pardon 4. sayfayı görmemişim,pardon...Hayırlı olsun canım , güzel olmuş...Nezaman ıslatıyoruz :p

Yorumun için teşekkürler canım sen yeterki ıslatmak iste İstanbula kaçtığında ıslatırız:p

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Haklısın canım ama ben 4.sayfadaki çalışmanın bitmiş haline yorum almak istiyorum...:)

hımm bunu bilemezdim tabi...bi çalışmaya yorum yaparken genelde diğer yorumları okumamaya çalışırım yada ilk sayfadaki yorumlara ilişir gözüme...bu anlamda çalışmanın 4. sayfada kalması kötü olmuş... ama şimdi herkes bilicektir...son hali okey eline sağlık...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hımm bunu bilemezdim tabi...bi çalışmaya yorum yaparken genelde diğer yorumları okumamaya çalışırım yada ilk sayfadaki yorumlara ilişir gözüme...bu anlamda çalışmanın 4. sayfada kalması kötü olmuş... ama şimdi herkes bilicektir...son hali okey eline sağlık...
Başka bir konu altında açıcaktım ama gelen yorumlar doğrultusunda nasıl şekillendiğini göstermek açısından vazgeçtim umarım 4.sayfadaki son haline göre yorumlar gelir...İlgine teşekkürler canım...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben gerçekten çok şık buldum... Çok da gurur duydum bu çalışmanızdan. Ellerinize sağlık. Otel lobisine konacak dahi olsa gelen turistlerden yanında götüren olacaktır. Bu yüzden elbette adres vs. olacak. Tekrar tekrar... tekrar dönüp baktım. Ellerinize sağlık.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben gerçekten çok şık buldum... Çok da gurur duydum bu çalışmanızdan. Ellerinize sağlık. Otel lobisine konacak dahi olsa gelen turistlerden yanında götüren olacaktır. Bu yüzden elbette adres vs. olacak. Tekrar tekrar... tekrar dönüp baktım. Ellerinize sağlık.

Çalışmanın ilk halinden 4.sayfasındaki son haline kadar izlediği yolda senin payınıda atlamamak gerek ayrıca teşekkür ediyorum canım:kiss1:

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence ilk halinden çok çok daha güzel olmuş! Yazıların altına Glow vermek yerine şerit atman çok daha tatlı göstermiş yazılarını! Sadeleştirmen iyi olmuş! Tebrikler güzel çalışma!

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence ilk halinden çok çok daha güzel olmuş! Yazıların altına Glow vermek yerine şerit atman çok daha tatlı göstermiş yazılarını! Sadeleştirmen iyi olmuş! Tebrikler güzel çalışma!
Güzel yorumun için teşekkürler...İlk başlarda otelin sahibinin istekleri doğrultusunda ilerlediğim için benimde içime sinmeyen bir çalışmaydı.Zamanla onu devre dışında bırakıp kendim çalıştım sonuç iyi oldu.İş basıldı.Şimdi oda mutlu bende:)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar güzel çalışmalarının devamını diliyorum :):)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler...

fıratkaplan1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başarılı Bir Çalışma ama sanki reismler ve yazılar biraz boğuyor sanırım