Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

otel için föy tasarımı

bykam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ellerine Sağlık güzel çalışma ama Fontları değiştirirsen ve üsteki yazı resim karmaşasını ayırırsan süper olur bence
koay gelsin

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar ;
Yorum yapan arkadaşların yorumlarından ve otel müdürü ile yaptığım toplantılardan yola çıkarak çalışmayı revize ettim.Dün dijital ortamda basıldı herkes memnun ben sizlerin de yorumunu almak istedim şimdiden ilginize teşekkürler...

ambassadoryenibiral3053.jpg

reklamboard5.jpg

Yorumlarınızı bu çalışmaya göre yapmalısınız ilk tasarım revize olmuş bu haliyle basılmıştır.
Bu yüzden cami şarap sorunu olmaz:)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
son çalışmanda güzel ilk çalışmada olan sultan ahmet manzarasını bence bi şekilde kullanmalısın yani istanbulda spa keyfini öne çıkarırsan albenisi daha fazla olur bence çalışmanın eline sağlık

Son düzenleme:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
son çalışmanda güzel ilk çalışmada olan sultan ahmet manzarasını bence bi şekilde kullanmalısın yani istanbulda spa keyfini öne çıkarırsan albenisi daha fazla olur bence çalışmanın eline sağlık

Otelin fotoğraflarının kullanılmaması kararını aldılar bu şekilde basıldı yeni tasarımım yolda onları da sizin yorumlarınıza sunucam.Teşekkürler...

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma güzel olmuş ama cami ile masa üzerindekiler uyum sağlamamış eline sağlık iyi çalışmalar

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumların hepsini okudum. Bazıları sanki sadece yorum yazıyor görünmek için yorum yazmış. Mesela sonlara doğru revize çalışması için yorum istiyor arkadaşımız ama hala cami ile masa üzerindekiler yorumlanmaya devam edilmiş. Tanıtım amaçlı değil, otele gelen müşteriler için yazmış arkadaşımız ve iş yerinin logoyu istemediğini şiddetle vurgulamış. Ona rağmen logosuz olmaz tarzı yorumlar yazılmaya devam edilmiş. Daha fazla yazmaya gerek yok sanırım. Ben yeterince başarılı ve amaca uygun buldum. Resim seçimleri harika, fontlar değişmiş ve bu değişiklikler gayet yerinde değişiklikler olmuş. Zaten onaylndığına ve iş yeri sahibinin de beğenisini kazandığına göre sorun yok demektir. İyi çalışmalar.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma güzel olmuş ama cami ile masa üzerindekiler uyum sağlamamış eline sağlık iyi çalışmalar
Arkadaşım beri sen yapma:(Çalışmanın son halini ekledim revize edilen tasarım basıldı.Senin bahsettiğin tasarım benim baskın çıkmamla çöp oldu yani savaşı ben kazandım:)Yine de konuma vakit ayırdığın için teşekkürler...
Yorumların hepsini okudum. Bazıları sanki sadece yorum yazıyor görünmek için yorum yazmış. Mesela sonlara doğru revize çalışması için yorum istiyor arkadaşımız ama hala cami ile masa üzerindekiler yorumlanmaya devam edilmiş. Tanıtım amaçlı değil, otele gelen müşteriler için yazmış arkadaşımız ve iş yerinin logoyu istemediğini şiddetle vurgulamış. Ona rağmen logosuz olmaz tarzı yorumlar yazılmaya devam edilmiş. Daha fazla yazmaya gerek yok sanırım. Ben yeterince başarılı ve amaca uygun buldum. Resim seçimleri harika, fontlar değişmiş ve bu değişiklikler gayet yerinde değişiklikler olmuş. Zaten onaylndığına ve iş yeri sahibinin de beğenisini kazandığına göre sorun yok demektir. İyi çalışmalar.

:D Bazen yorum bekleyen konulara "paylaşım için teşekkürler" yazıp çıkanlar bile oluyor:)
Güzel yorumun ve vakit ayırdığın için teşekkürler...:wink: