Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyun: Acil Logo Lazım

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
ne kadar acil ona gore fıyat verecem bende sana ama gönder şirket adını ver bakayım arkadaşlar kızmasın diye ücretli yapmak zorundayım yaz ücretde anlaşırız ******* ok görüşmek üzere

Siz Konuyu tam kavrayamadınız sanırım burada bu bir oyun ve espirili bir cevap vermeniz gerekiyor... Kolay gelsin...

baharres

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eminönüne git acil logo için ordaki işportacılar yapıyorlarmış... Eminönü işi...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dilime takıldı birden...

Ateşe baca lazım.
Kitaba hoca lazım.
Bana bir "logo" lazım.
Oda bu gece lazım...

:D:D:D

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
logo logo dediler
başımın etini yediler
1000 ytl yi duyunca
hepsi çekip gittiler :p

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
istenen logo için acil;

Adobe illustrator (.ai) uzantılı vektörellere ihtiyaç vardır.
uzantı vermek isteyenlerin en yakın ACİL SERVİSİMİZE müracaat etmeleri rica olunur.

bu arada ACİL dedim de aklıma geldi 70'li yıllarda şu an "AMBULANCE" olarak söylediğimiz acil servis araçlarına "İMDASİYE" denirdi. :)

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Demek acil logo lazım...

Ne demek arkadaşım yaparım... Getirir adrese teslim ederim... Ama benim logom yüzgörümlüğü ister.. ona göre :D:D

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Müşteri : Bana acil bir logo lazım .
Yetkili : Profesyonel ekibimizle şirketinizin gelişimini ve sizin kurumsallığınızı gösterebilecek bir logoyu belirli bir süreden sonra size sunabiliriz.
Müşteri : Ama bana acil lazım. Ayrıca benim istediğim logo sizi uğraştırmaz.
Yetkili : Nasıl yani ? Nasıl birşey istiyorsunuz bir fikiriniz varmı ?
Müşteri : Evet var. Ben bir hotel sahibiyim. Güzel bir şekilde hotelin isimini yazmanızı istiyorum. Birde küçük kız kardeşim sony ericson cep telefonuyla pencereden güvercin çekmiş o fotoğraf çok hoşuma gitti yazının üstüne bu fotoğrafı koyduğunuzda istediğim logo olucak
Yetkili : ( ! )

=)

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
bizim bu müzmin müşterimiz baktı grafikerlerin hiçbiri bunun işini yapmıyor morali çok bozuldu... yüreği perem perem oldu... allahım neden oydu... kimsenin yüzüne bakamıyor, sokağa çıkamıyordu... yoldan geçen herkes bunu parmaklarıyla gösterip "ayyy şu muşmula suratlı adam varyaaa işte o acil logo istiyormuş kızzz.... yaaaa tuuuhhhh onun boyuna posuna... hiçmi utanmamış, hiçmi allah korkusu yokmuş... yok abi bunların bir kaç tanesini taksim meydanında sallandıracaksın bakim bir daha acil logo isteyebiliyorlarmı vs. vs." gibi laflara maruz kalıyormuş... sonunda artık acil logo isteğini reel hayattan soyutlayıp gayrı reel hayatta aramış... içine kapanık büyümeye karar vermiş... günlerden bir gün düşünceli bir vaziyette, eller cepte, sahile inmiş... yürürkene ayağına birden bi eski lamba takılmış... bu lambaya bakmış ve birden aklına o hep anlattıkları "alaaddinin sihirli lambası" gelmiş... ya olursa demiş... lambanın sağını solunu fırttt fırttt sürüp durmuş sağına soluna... ama tık yok... neyse en son edememiş popo kısmına sürmüş takkkk lambadan bizim cin çıkmazmı... adam bakmış karşısında candan celaletli, cingene kıyafetli, kendisi kılıksız, postalı iliksiz, kafası tüysüz, boxer donlu, burnunda tekerlek cantı büyüklüğünde bir halka, bir dudağı yerde, bir dudağı gökte birisi var... adam hemene sevindirik olmuş...
adam - aaaa cin kardeş cin kardeş...
cin - buyur ne vardı
adam - hiç dilek dileyecektik
cin - hadi ne dileyeceksen çabuk dilede dükkanın önünü kapatma güzelim..
adam - bana acil logo lazım..
cin - puhahaha ha la get deli... banada acil jenıfır lopez lazım nıhaha ha ha
adam - ya valla cin bey bu logo o kadar acil ki yıllardır kimseye yaptıramıyorum...
cin - ama 3 dilek hakkın var sen sadece birini mi diliyorsun
adam - birincisi bana acil bir logo lazım, ikincisi o jenıfır lopez de bana lazım... üçüncüsü sonsuz dilek dileme hakkı diliyorum..
cin - kafayı kaşır ve....... neyse arkadaşlar müşteri geldi sonra devam ederiz... acil logo yaptırmak isteyen adamın maceraları sürecek... sakın bi yere ayrılmayın..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Tamam ben size bir logo çalışırım. Bu gün bir siteye üye oldum. Burada reklam gibi olacak ama abilerimden ablalarımdan özür diliyorum site ismi grafikerler.net. Orada başlık açtım. Grafiker olmadığımı ve acilen logo öğrenmem gerektiğini belirttim. Onlar bana bu işi öğretecekler umarım:D Ben öğrenince size acil olarak logo çizeceğimden emin olabilirsiniz. Görüşmek üzere bay bay :D

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
ne kadar sürer bunu öğrenmeniz bana biraz acil lazımda 2 saat sonra gelip alabilirmiyim sizden :D

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
acil logomu lazım
stokta çin malları var onlar çok ucuz ve hazır
hemen al kullan ama ömrü az bu arada garantiside yok çalıntı çıkabilir
ama yok garantili olsun derseniz
yerli malı üretim yapacağız onuda sipariş vermem lazım ama biraz zaman alır ve belki size göre biraz pahalı olabilir

eee ne demişler kalite ucuza satılmaz
sanatkarın el emeğide teşekkürle ödenmez
hayal gücünede zaten paha biçilmez

Son düzenleme:

senol_g

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben zaten yapmıştım sizin için.. Hazır.. Hemen gönderiyorum... Güle güle kullanın...

ayışığı

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo mu lazım...
heee bizim ufaklıktan kalanları vereyim.artık oynamıyo nasılsa...
bayaaa ev araba falan yapmıştık birlikte:):):)

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logoda yaparım imgede yaparım simgede ! acil de yaparım ( Bazı müşteri logoya böyle diyor)
yanlız hemen bana 800-900 acil lazım .bozuk acil olmasın cebimi deliyor. :D

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
acil logo muu sonucu görünce kalbiniz durmasınn :D:D:D:D

komsars

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haa logo da ne canım ben sana on dakika içinde 4 logo 3 broşür 5 de katalog yaparım
işte lazım olacak resimleride internetten indiriveririm dermişiiiiiiiiiim

dostum madem bu işler bu kadar basit düşünmek üretmek tasarlamak ve emek bu kadar ucuz herkez kendi logosunu kendi tasarımlarını kendisi yapsın bizde ekmeğimizi kazanacak başka işlere bakalım..............

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
tabiki olur 1 saate hazır boyacı kupune koydum birazdan cıkar hem logo nedirki uzat bi harfin bi yanını ters çevir bi cizgi çek hoop tamam logo hazır