bizim bu müzmin müşterimiz baktı grafikerlerin hiçbiri bunun işini yapmıyor morali çok bozuldu... yüreği perem perem oldu... allahım neden oydu... kimsenin yüzüne bakamıyor, sokağa çıkamıyordu... yoldan geçen herkes bunu parmaklarıyla gösterip "ayyy şu muşmula suratlı adam varyaaa işte o acil logo istiyormuş kızzz.... yaaaa tuuuhhhh onun boyuna posuna... hiçmi utanmamış, hiçmi allah korkusu yokmuş... yok abi bunların bir kaç tanesini taksim meydanında sallandıracaksın bakim bir daha acil logo isteyebiliyorlarmı vs. vs." gibi laflara maruz kalıyormuş... sonunda artık acil logo isteğini reel hayattan soyutlayıp gayrı reel hayatta aramış... içine kapanık büyümeye karar vermiş... günlerden bir gün düşünceli bir vaziyette, eller cepte, sahile inmiş... yürürkene ayağına birden bi eski lamba takılmış... bu lambaya bakmış ve birden aklına o hep anlattıkları "alaaddinin sihirli lambası" gelmiş... ya olursa demiş... lambanın sağını solunu fırttt fırttt sürüp durmuş sağına soluna... ama tık yok... neyse en son edememiş popo kısmına sürmüş takkkk lambadan bizim cin çıkmazmı... adam bakmış karşısında candan celaletli, cingene kıyafetli, kendisi kılıksız, postalı iliksiz, kafası tüysüz, boxer donlu, burnunda tekerlek cantı büyüklüğünde bir halka, bir dudağı yerde, bir dudağı gökte birisi var... adam hemene sevindirik olmuş...
adam - aaaa cin kardeş cin kardeş...
cin - buyur ne vardı
adam - hiç dilek dileyecektik
cin - hadi ne dileyeceksen çabuk dilede dükkanın önünü kapatma güzelim..
adam - bana acil logo lazım..
cin - puhahaha ha la get deli... banada acil jenıfır lopez lazım nıhaha ha ha
adam - ya valla cin bey bu logo o kadar acil ki yıllardır kimseye yaptıramıyorum...
cin - ama 3 dilek hakkın var sen sadece birini mi diliyorsun
adam - birincisi bana acil bir logo lazım, ikincisi o jenıfır lopez de bana lazım... üçüncüsü sonsuz dilek dileme hakkı diliyorum..
cin - kafayı kaşır ve....... neyse arkadaşlar müşteri geldi sonra devam ederiz... acil logo yaptırmak isteyen adamın maceraları sürecek... sakın bi yere ayrılmayın..