Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben küçükken radyoda çalan şarkıları sanarçıların hepsi orada toplanıp okuduklarını sanırıdm ama daha sonra plak ve kaset devrini öğrenince yıkıldım oysa ben hep canlı dinlediğimi sanırdım
Uzun zamanlar düşündükten sonra birgün korkarak, Babama; -Sokaklardaki düşman bayrakları hangi ülkelere ait baba ? dedim. Babam bana cevap olarak; -Oğlum onlar Spor takımlarının bayrakları, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş falan dedi.
ben küçükken -ki yıllarca sürdü küçükkenmi artık!!- BUNDAN İYİSİ ŞAM'DA KAYISI atasözünü BUNDAN İYİSİ ŞAMDAK AYISI diye anlıyordum. "Şamdak ayısı" ne diye salak gibi kimseye de sormadım
Ben küçükken dondurmanın külahını dondurma, dondurmasını da yağ sanıyordum.Dondurma almaya her gidişimde pastane sahibi bana gülerek dondurma verirdi çünkü ben abi dondurmamın üstüne yağ sürermisin derdim...Hala görüşüyorum abimle ve her dondurma alışımda gülüyoruz eski günleri yad edip
Ben küçükken dansözleri izlediğimde darbukadan gelen ritm seslerini onların vücüdundan çıkardıklarını sanıyorum ve dansözlerin değişik insanlar olduğunu düşünüyordum ama Büyüyünce o ritm sesisinin darbukadan geldiğini öğrendim ve tabiki danszölerinde bizler gibi normal özelliklere sahip olduklarını
ben küçükken üzüm agaçda yetişiyor sanıyordum. öğretmenim bir keresinde bugday nerde yetişir diye sormusdu bende agaçda demişdim tabi 1.sınıfdı zeka işde
ben küçükken radyo studyolarında bütün sanatçılar bekliyor gelen istek hangi sanatçınınsa o sanatçı çıkıp şarkısını söylüyo sanardım! kendi kendimede bunların hiç başka işi yok mu derdim bende de ne hayal gücü varmış